Οι διαφημίσεις έρχονται σύντομα στο WhatsApp μέσω Facebook

διαφημίσεις έρχονται σύντομα WhatsApp μέσω facebook, Οι διαφημίσεις έρχονται σύντομα στο WhatsApp μέσω Facebook

Το WhatsApp επιβεβαίωσε ότι η εφαρμογή θα διαθέτει διαφημίσεις το προσεχές διάστημα, οι οποίες θα βρίσκονται στη γραμμή κατάστασης και θα προέρχονται από το Facebook.

Για σχεδόν 10 χρόνια το WhatsApp απέρριπτε έντονα την ύπαρξη διαφημίσεων στην εφαρμογή του, όμως αυτό πρόκειται σύντομα να αλλάξει. Ο υποδιευθυντής της δημοφιλούς εφαρμογής Chris Daniels επιβεβαίωσε στο Outlook India ότι σταδιακά αυτό θα αλλάξει, με τις διαφημίσεις να εμφανίζονται στη γραμμή κατάστασης όπου εκεί υπάρχει η επιλογή για να μοιράζονται οι χρήστες περιεχόμενο (φωτογραφίες, βίντεο, GIFs κτλ) το οποίο μετά από 24 ώρες θα εξαφανίζεται.

Πρόσθεσε επίσης ότι η εμφάνιση των διαφημίσεων στην μπάρα ενεργής κατάστασης θα δώσει την ευκαιρία σε διάφορες επιχειρήσεις να έρθουν σε επαφή με χρήστες του WhatsApp. Δεν έγινε γνωστό το πότε οι διαφημίσεις θα κάνουν την εμφάνισή τους στην εφαρμογή αλλά σίγουρα θα τις παρέχει το Facebook το οποίο έχει εξαγοράσει το WhatsApp.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KnightRider

Και μετά κάποιοι θα αναρωτιούνται γιατί κολλάνε οι συσκευές τους !!!
Το καλύτερο πράγμα είτε για messenger,instagram,whatsapp είναι να κατεβάσεις τις παλιές εκδόσεις ~2017 σε apk και μετά αντίο lag !!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Software WhatsApp

WhatsApp: Νέα φίλτρα συνομιλίας σας βοηθούν να βρίσκετε εύκολα το μήνυμα που θέλετε

Το WhatsApp κυκλοφορεί νέα φίλτρα συνομιλίας για να διευκολύνει την εύρεση των μηνυμάτων που αναζητάτε χωρίς να χρειάζεται ατελείωτο scroll.

Software featured WhatsApp

WhatsApp: Νέα γραμμή πλοήγησης στο κάτω μέρος της οθόνης

Οι χρήστες WhatsApp από Android θα αποκτήσουν μια νέα γραμμή πλοήγησης στο κάτω μέρος της οθόνης, η οποία έρχεται να αντικαταστήσει την παλιά.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.