Πως μπορώ να απαλλαγώ από τη Bixby στο Galaxy Note 9;

εφαρμογή κατάργηση bixby galaxy note 9, Πως μπορώ να απαλλαγώ από τη Bixby στο Galaxy Note 9;

Από τη στιγμή που δεν υπάρχει notch στην οθόνη των Galaxy smartphones, το αμέσως πιο “ενοχλητικό” χαρακτηριστικό των συσκευών είναι η Bixby, με την έκδοση 2.0 στο Galaxy Note 9 να μην επιτρέπει την απενεργοποίησή της, εκτός και αν εγκαταστήσουμε την κατάλληλη εφαρμογή για αυτό.

Το application που απενεργοποιεί τη Bixby ακόμα και στο Note 9, μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους όσους διαθέτουν ακόμα και την πρώτη έκδοση της ψηφιακής βοηθού σε smartphone της Samsung, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ορίσουν κάποια άλλη ενέργεια στο Bixby button. Η εφαρμογή αυτή ονομάζεται bxActions, είναι διαθέσιμη και δωρεάν στο Google Play Store, και διαθέτει πλήθος επιλογών για να διαμορφώσουμε το κουμπί ανάλογα με το τι θέλει ο καθένας μας.

Το bxActions διαθέτει περισσότερες από τριάντα λειτουργίες τις οποίες μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κατά το πάτημα του Bixby button μια φορά, δύο φορές αλλά ακόμα και σε παρατεταμένο πάτημά του. Μερικές από τις λειτουργίες που μπορούμε να ορίσουμε με την εφαρμογή αυτή, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα Galaxy S8/S8+, S9/S9+, Note 8 και Note 9, είναι να μπορέσουμε να τραβήξουμε screenshot της οθόνης, την ενεργοποίηση του φακού ακόμα και με την οθόνη σβηστή, την ενεργοποίηση της κάμερας αλλά και του Google Assistant.

Τέλος, για όσους δε θέλουν να ορίσουν κάποια νέα λειτουργία στο Bixby button, υπάρχει η δυνατότητα απλά να επενεργοποιήσουν τη Bixby και να μην κάνει τίποτα το κουμπί όποτε το πατήσει ο χρήστης, κάτι που ενδεχομένως να προτιμήσουν πολλοί μιας και θεωρούν ότι η Bixby αποτελεί μια περιττή προσθήκη.

εφαρμογή κατάργηση bixby galaxy note 9, Πως μπορώ να απαλλαγώ από τη Bixby στο Galaxy Note 9;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.