O&O Defrag αποκλειστικά από την ProgramA

Το ProgramA<, επίσημος αντιπρόσωπος της O&O για την Ελλάδα και τα Βαλκάνια, παρουσιάζει την νέα έκδοση του εξαιρετικά δημοφιλούς O&O Defrag. Η νέα έκδοση λειτουργεί με όλες τις εκδόσεις Windows και περιέχει πολλές σημαντικές βελτιώσεις για να πετύχει ο κάθε χρήστης την βέλτιστη απόδοση από το σύστημά του με άμεσο κέρδος σε χρόνο, αξιοπιστία και χρήματα.

Είναι το μόνο σύστημα που προσφέρει πέντε διαφορετικούς τρόπους ανασυγκρότησης του σκληρού δίσκου! Ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε χρήστη διαλέγει και την μέθοδο ή αφήνει το πρόγραμμα να διαλέξει μόνο του αυτόματα. Απλά ενημερώνετε το Defrag αν δουλεύετε, παίζετε ή σερφάρετε και αυτό θα διαλέξει την ιδανική μέθοδο ανασυγκρότησης του σκληρού δίσκου.

Μαζί με το γνωστό Defrag η εταιρεία ανακοίνωσε και την διάθεση των O&O DiskImage, O&O SafeErase και του νέου O&O DiskStat. Οι εταιρικοί πελάτες με Maintenance agreements θα λάβουν στις επόμενες μέρες τις αναβαθμίσεις τους δωρεάν. «Αντίθετα με αυτά που πιστεύουν πολλοί χρήστες, η συχνή ανασυγκρότηση βελτιώνει και τον χρόνο ζωής του σκληρού δίσκου γιατί ταλαιπωρούνται λιγότερο τα μηχανικά μέρη στις αναζητήσεις αρχείων» εξηγεί ο Αλέξανδρος Χαλκίδης, διευθυντής του ProgramA. «Η επιτυχία της O & O στον χώρο του defragmentation και στην χώρα μας όμως προέρχεται ξεκάθαρα από το γεγονός ότι οι υπολογιστές ‘τρέχουν’ πιο γρήγορα. Τόσο απλά. Στο ίδιο σύστημα, τρέχοντας O & O οι εφαρμογές σημειώνουν καλύτερους χρόνους εκκίνησης και εκτέλεσης.»

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Software Adobe

Adobe Premiere Pro: Αποκτά εργαλεία δημιουργίας βίντεο τεχνητής νοημοσύνης – Ίσως ενσωματώσει το Sora της OpenAI

Η Adobe ετοιμάζει ένα μοντέλο βίντεο παραγωγικής ΑΙ για την οικογένεια Firefly που θα φέρει νέα εργαλεία στην πλατφόρμα Premiere Pro.

Software WhatsApp

WhatsApp: Νέα φίλτρα συνομιλίας σας βοηθούν να βρίσκετε εύκολα το μήνυμα που θέλετε

Το WhatsApp κυκλοφορεί νέα φίλτρα συνομιλίας για να διευκολύνει την εύρεση των μηνυμάτων που αναζητάτε χωρίς να χρειάζεται ατελείωτο scroll.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.