Samsung Galaxy A8 (2018): Αναβάθμιση Android Oreo σε ένα ακόμη κορεάτικο μοντέλο;

Galaxy A8 (2018), Samsung Galaxy A8 (2018): Αναβάθμιση Android Oreo σε ένα ακόμη κορεάτικο μοντέλο;

Τα updates με λειτουργικό Android 8.0 Oreo των Galaxy συσκευών έχουν δρομολογηθεί για τα περισσότερα σχεδόν μοντέλα. Κάποια έχουν λάβει ήδη το update (Galaxy S8/S8+ και Note 8), άλλα βρίσκονται σε αναμονή και άλλα σε φάση roll-out. Τι γίνεται όμως με το κορυφαίο μοντέλο της κορεατικής σειράς A, Samsung Galaxy A8;

Θυμίζουμε ότι το Galaxy A8 (2018) κυκλοφόρησε στην αγορά τον περασμένο Ιανουάριο με έκδοση Android Nougat και μέχρι στιγμής η Samsung δεν έχει προχωρήσει σε κάποια μεγάλη αναβάθμιση. Ξένες πηγές ωστόσο έρχονται να επιβεβαιώσουν ότι ο Κορεάτης κατασκευαστής βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης της αναβάθμισης του πιο εξελιγμένου μοντέλου της σειράς Α σε Android Oreo.

Αν βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης όπως λένε ίσως οι κάτοχοι των συσκευών να χρειαστεί να περιμένουν τη λήψη του update αρκετό καιρό, από μερικές εβδομάδες έως και μήνες.

Μπορούμε να κρατήσουμε το ευχάριστο μέρος της είδησης που είναι φυσικά ότι η επόμενη μεγάλη έκδοση για το Galaxy A8 (2018) από την κορεάτικη εταιρεία έχει και αυτή δρομολογηθεί.

Δείτε το ελληνικό hands-on video του Samsung Galaxy A8 (2018) εδώ.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.