Samsung Galaxy A8 (2018): Αναβάθμιση Android Oreo σε ένα ακόμη κορεάτικο μοντέλο;

Galaxy A8 (2018), Samsung Galaxy A8 (2018): Αναβάθμιση Android Oreo σε ένα ακόμη κορεάτικο μοντέλο;

Τα updates με λειτουργικό Android 8.0 Oreo των Galaxy συσκευών έχουν δρομολογηθεί για τα περισσότερα σχεδόν μοντέλα. Κάποια έχουν λάβει ήδη το update (Galaxy S8/S8+ και Note 8), άλλα βρίσκονται σε αναμονή και άλλα σε φάση roll-out. Τι γίνεται όμως με το κορυφαίο μοντέλο της κορεατικής σειράς A, Samsung Galaxy A8;

Θυμίζουμε ότι το Galaxy A8 (2018) κυκλοφόρησε στην αγορά τον περασμένο Ιανουάριο με έκδοση Android Nougat και μέχρι στιγμής η Samsung δεν έχει προχωρήσει σε κάποια μεγάλη αναβάθμιση. Ξένες πηγές ωστόσο έρχονται να επιβεβαιώσουν ότι ο Κορεάτης κατασκευαστής βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης της αναβάθμισης του πιο εξελιγμένου μοντέλου της σειράς Α σε Android Oreo.

Αν βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης όπως λένε ίσως οι κάτοχοι των συσκευών να χρειαστεί να περιμένουν τη λήψη του update αρκετό καιρό, από μερικές εβδομάδες έως και μήνες.

Μπορούμε να κρατήσουμε το ευχάριστο μέρος της είδησης που είναι φυσικά ότι η επόμενη μεγάλη έκδοση για το Galaxy A8 (2018) από την κορεάτικη εταιρεία έχει και αυτή δρομολογηθεί.

Δείτε το ελληνικό hands-on video του Samsung Galaxy A8 (2018) εδώ.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.