Samsung, Σταμάτησε και την ενημέρωση Android 4.3 στο Samsung Galaxy S4

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Samsung, μετά την αναστολή της διανομής της ενημέρωσης Android 4.3 Jelly Bean για το Samsung Galaxy S III, αποφάσισε σε συνεργασία με την AT&T στις ΗΠΑ να αναστείλει προσωρινά και τον διαμοιρασμό της ενημέρωσης για το Samsung Galaxy S4, την σημερινή ναυαρχίδα της εταιρείας. Τόσο η Samsung, όσο και η εταιρεία AT&T ερευνούν την αιτία των προβλημάτων.

Ακόμα δεν υπάρχει ενημέρωση για το πότε η υπηρεσία ενημέρωσης θα είναι διαθέσιμη για το Samsung Galaxy S4. Οι λόγοι που η εταιρεία, σε δύο περιπτώσεις δεν έχει καταφέρει να προσφέρει την ποθητή απροβλημάτιστη εμπειρία χρήσης Android 4.3 Jelly Bean παραμένουν άγνωστοι.

Samsung Galaxy S4, Samsung, Σταμάτησε και την ενημέρωση Android 4.3 στο Samsung Galaxy S4

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
johnathan elizoglou

Δηλαδη τι να πω τωρα ??? Αξιζει ?? Σιγα μην χαραμισω το σαλιο μου . Ειλικρινα το ξερω οτι δεν ειναι συμαντικος λογος να νευριαζει κανεις αλλα για ποιο λογο το κανουν για να φυγουμε απο αυτην την εταιρεια και να παμε αλλου ???

Μιχάλης

Που είναι το κακό δεν καταλαβαίνω ? Το ότι προσπαθεί να δωσει στους καταναλωτές μια σταθερή έκδοση χωρίς προβλήματα ? Αυτο είναι το πρόβλημα ? Η το να περιμένετε λίγο ακομα ?

30filla

πολύ κακό για το τίποτα.
η 4.3 είναι η πιο άχρηστη αναβάθμιση που έχω δει στα androids.
για ποιο λόγο δεν περνούν κατευθείαν στην 4.4?

nick2010

Άσε που με περασμένη την 4.3 υπάρχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ με τα widgets, καθώς αυτά μετά από κάποια ώρα ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ (το ρολόι παγώνει και δεν προχωράει τα on/off radios δεν αλλάζουν status και δεν καταλαβαίνεις πχ. αν έχεις ανοικτό ή όχι το gps ή το wi-fi ή το bt, τα taskers ημερολογίου παγώνουν σε κάποια ημέρα και δεν προχωρούν κλπ. κλπ.).

Στο xda έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά και όλοι σχεδόν στέλνουν μηνύματα στους προγραμματιστές (HD widgets, Fancy Widgets, Switchpro Widget κλπ.), αλλά καμμία απάντηση.

Άλλοι τα ρίχνουν στη google.

Γενικά, 4.3 = χαμός στο ίσωμα….

Οδυσσέας

Μακράν η καλύτερη έκδοση του android μέχρι σήμερα είναι η 4.2.2

δημοσθενης

παιδια ένα έχω να πω, κατέβηκα μαραθώνιο αθήνα και δίπλα μου 20 άτομα η ομάδα της samsung (εργαζόμενοι στελέχη κτλ). 3 στους 4 είχαν iphone. ακόμα γελάω.. ούτε τα στελέχη δεν έχουν αυτά τα κινητά-τηλεοράσεις (ανέκδοτα).. που να πάς με αυτά.. τι εταιρία ναυάγιο είναι αυτή..

Αλέξανδρος Σ.

Μια χαρά αναβαθμισαρα είναι η 4.3… Τώρα να κάθε εταιρία είναι άσχετη και δεν έχει ιδέα, μετά καταλήγεις να κατηγορείς όποιον σου καρφώσει… Παρεπιπτοντως, η αναβάθμιση σταμάτησε για την AT&T όχι για όλα…

nick_Ch

Εγώ με την 4,3 δεν έχω κανένα πρόβλημα όλα μα όλα δουλεύουν ρόλοι μάλλον φταίει που δεν έχω samsung

Νίκος Σ.

Εγώ έχω S4 και περασμένη 4.3 και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα.Πάει σφαίρα το κινητό και καμία σχέση με το S3 που είχα πριν. Πολλοί εδώ μέσα ξέρουν πολλά τραγούδια παρότι είναι έξω από τον χορό.

tiamat

απαραδεκτη σε ολα της η samsung που τολμαει να αφηνει εκτεθημενους 50 εκατομμυρια κατοχους s3 απο ελλειπη ελεγχο της αναβαθμισης σε 4.3.

αν τους γυρισει το ματι ομως και πανε αλλου θα της πω εγω μετα!!

αντε μη πω τιποτα χειροτερο

Alexis

Όχι φίλε tiamat νας τπτ χειρότερο γτι ειναι τραγικο αυτο που συμβαινει! Είναι δυνατον από 20% μπαταρία μέχρι 100% να θέλει 3 ώρες φόρτιση; Φοβάμαι να πιώσω το κινητό στα χέρια μου μη τελειώσει η μπαταρία γτι σκέφτομαι ότι έχω 3 ώρες φόρτιση μετά! Ελεος!

Cj Georgio

Έχω την 4.3 στο S4 εδώ και πόσο καιρό. Μένω Γερμανία. Το κινητό δεν έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα. Δεν θέλει 3 ώρες για να φορτώσει η μπαταρία. Φορτίζει γρήγορα. Μπορώ να πω όμως ότι κατεβαίνει πολύ γρήγορα και έχω πεθυμήσει την εποχή που είχα iphone 4s και το φορτηζα μέρα παρά μέρα.

ghad21

@δημοσθενης, θα θελες να εχεις ενα απο αυτα τα κινητα τηλεορασεις που λες?Αν ηταν η ζηλια ψωρα το γνωριζεις αυτο το ρητο?Οσο για το εταιρια ναυαγιο εχεις δικιο ουτε πρωτη με διαφορα στον κοσμο δεν ειναι!Μπαινει ο καθενας εδω μεσα και λεει οτι μ@@@@@@ του κατεβει στην κουτελα.

Darth

@nick2010 4.3 της samsung εχει τρελά προβλήματα………. σε άλλα κινιτα πάει παρά πολύ καΐλα (htc one, nexus, και κάποια κινιτα με custum rom που είδα)

κοινός viva la applesung

Tasos Spanos

Η 4.3 είναι μια χαρά αρκεί να μην εχεις Samsung όπως ειπε κάποιος.
Πολύ απο εσάς γίνεστε άθελα σας beta testers δηλαδή κάνετε την αναβάθμιση και λέτε στην samsung τι προβλήματα έχει. Δυστυχώς δεν έχει γίνει μια μόνο φορα έχει γίνει σε πολλές συσκευές.
Να προσέχετε τι εταιρία διαλεγετε και τι υποστήριξη περιμένετε μετά απο την τόση σαβούρα που βάζουν μέσα.
Δυστυχώς έχω ένα Nexus και παει σφαίρα χωρίς 8 πυρήνες χωρίς τίποτα. Μόνο με την 4.3.
Hardware ναι software η Samsung δεν…

Νεκτάριος

Πριν 10 μέρες μου ήρθε ή αναβάθμιση στο G4 και όλα είναι μια χαρά το τηλέφωνο πάει σφαίρα.

δημητρης

Κγω ρε παιδια το s4 με την 4.3 ειμαι εδω και ενα μηνα κ κατι και δεν εχω καποιο προβλημα…τωρα όσων αφορα μπαταρια ειναι (λιγο)λογικο να τελειωνει και (λιγο)γρηγορα!!!λόγω οθόνης π.χ. ανάλογα και πως το δουλεύει και ο καθενας…εγω προσωπικά ειδα και διαφορα με την αναβάθμιση στην μπαταρια αλλα και παλι μιάμιση μερα με παει!!που τα περισσότερο τα εχω απενεργοποιημενα π.χ 4g και αισθητηρες…
.

LEFTERIS

KAΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ…ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ….ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΝΑΙΩΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ??? Η ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΤΣΙ??

dimitris kachtsis

καλημερα
εγω πηρα την αναβαθμιση 4.3 στο sgs4 μεσα στον 11/13 .αλλα δεν ειδα και τιποτα σπουδαιο

alexis

εχω το 4.3 και μολις ανοιξω το wi-fi η τα δεδομενα η ανοιξω ενα παιχνιδι το κινιτο κλεινει στα επομενα 2 λεπτα.. κανενα προβλημα πιο πριν κανω την αναβαθμηση.. τωρα εχει σκαλωσε και μου κανει αυτα τα νουμερα. αν δε το φτιαξουν εννοειται πως θα το στελνω πισω με την εγγυηση μεχρι να βαλουν μυαλο..

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝ

Απο την ημετα που εκανα αναβαθμιση σε 4.3 εχω το 4s εχασα το τηλεφωνο καταστραφηκα ζας λεω μην υην περασετε με τιποταααααα σε 25 λεπτα δεν ε εις μπαταρια ειμαι μονιμος με 1 φορτιστη στο χερι εγω προσωπικα ψαχνω τροπο να αποζημιωθω χρηματικα.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝ

Απο την ημερα που εκανα αναβαθμιση σε 4.3 εχω το 4s εχασα το τηλεφωνο καταστραφηκα σας λεω μην την περασετε με τιποταααααα σε 25 λεπτα δεν εχεις μπαταρια ειμαι μονιμος με 1 φορτιστη στο χερι εγω προσωπικα ψαχνω τροπο να αποζημιωθω χρηματικα.

johnathan elizoglou

@αναστασιε εγώ δεν συμφωνώ εδώ και έναν μήνα που έχω κάνει αναβάθμιση στο σ4 την 4.3 το κινητό πάει πιο σφαίρα από ποτέ !!! Όσο για την μπαταρία είναι στα ίδια ή και κάποιες φορές καλύτερα ( ανάλογα με την χρηση) επίπεδα.

Ελενη

Εγω χτες μου κατεβασε μονο του καποια ενημερωση κ μετα που την ειδα ,μου ζητησε να την εγκαταστησω..η μ@λακια μου ηταν οτι ασυναισθητα την πατησα να γινει.. Τωρα ; Το s4 ανοιγει κ μενει μονο στο “σημα” ανοιγει κ παλι κ παλι!δεν μπαινει καθολου στο μενου.. Εκανα reboot, κ μπηκα κ Στο μενου που βγαινει οταν πατας το συνδιασμο των 3 κουμπιων volume-home-power button για να το γυρισω στης εργοστ ρυθμ. Αλλα δυστηχως τιποτα! Δεν ξερω τι ηταν αυτη η ενημερωση κ τι του εκανε.. Πιο πριν δουλευε “ρολοι” 🙁 ξερει καποιος να με βοηθησει; Ευχαριστω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.