Samsung, η λίστα των συσκευών που θα πάρουν Android KitKat, εξαιρείται το Galaxy S3

Έχετε κάποιο παλιό μοντέλο της Samsung και θέλετε να μάθετε αν μπορεί και πότε θα αναβαθμιστεί σε Android 4.4 KitKat; Το SamMobile δημοσίευσε τη λίστα με τις συσκευές που τρέχουν ακόμη με Android Jelly Bean και θα αναβαμιστούν σύντομα.

Βέβαια, ήδη είχαμε ακούσει για το ποιές είναι οι συσκευές αυτές, όμως δεν γνωρίζαμε πότε θα ξεκινήσει το update. Οι συσκευές οι οποίες θα αρχίσουν να αναβαθμίζονται σε Android KitKat από αυτό τον μήνα είναι: Galaxy Note II LTE SM-N7105, Galaxy Note 3 Neo SM-N750 και Galaxy S III LTE. Μέσα στον Ιούνιο αναμένονται να αναβαθμιστούν τα: Galaxy S4 Mini (LTE, non-LTE), Galaxy Mega 5.8, Galaxy Mega 6.3 και Galaxy Grand 2.

Όμως, φαίνεται πως υπάρχει μια δυσάρεστη έκπληξη για τους κατόχους της ευρωπαϊκής έκδοσης του Galaxy S III GT-I9300 (non-LTE) η αναβάθμιση του οποίου ακυρώθηκε λόγω «άλυτων προβλημάτων» (όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά). Υποθέτουμε ότι το πρόβλημα έγκειται στο ότι έχει 1GB RAM ενώ η LTE και η αμερικάνικη έκδοση έχουν 2GB RAM.

Εμείς αναμένουμε να δούμε αν τελικά η Samsung θα καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα και να διαθέσει την KitKat για το Galaxy S III (GT-I9300).
, Samsung, η λίστα των συσκευών που θα πάρουν Android KitKat, εξαιρείται το Galaxy S3
, Samsung, η λίστα των συσκευών που θα πάρουν Android KitKat, εξαιρείται το Galaxy S3

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

33 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Theo

Ασε τις μαλαγανιες κυρα σαμσουνγκ και ξυπνα, δωσε αναβαθμισεις γτ μπορεις. Οπως σε εμας με τα s2 ειπε οτι θ δωσει αρχικα την 4.2.2 και τλκ δεν την πηρε λογω προβληματων που αντιμετωπιζε με τον tw του s2 και εδωσε την 4.2.2 στο s2 plus. Ιδια κινητα. Ελεος. Τωρα τα ιδια παλι με το s3. Υποτιθεται οτι η 4.4 βγηκε για ν τρεχει ικανοποιητικοτατα σε κινητα με 512 MB ram. Πλακα μας κανει η σαμσουνγκ ; Ας βγαλει οσο bloatware μπορει απο το s3 ωστε να δωσει την αναβαθμιση. Αντε γτ αντε…μας κουρασε !!

Βάιος

Πές τα φίλε Theo! Έλεος πια με τις μ@λ@κίες τους… Άνετα μπορεί να τρέξει στο κηνιτό η 4.4, τόσος καιρός αναμονής για να μας πετάξουν στα μούτρα το άκυρο. Πριν 3 μήνες αγόρασα το Galaxy S3 (το είχα βρει σε καλή τιμή & το προτίμησα) με το σκεπτικό οτι τουλάχιστον θα αναβαθμιζόταν με την έκδοση 4.4 Kitkat όπως είχε πει & η ίδια η Sam/mobile με την τότε 1η λίστα των μοντέλων που θα δεχόντουσαν την 4.4! Απογοήτευση μόνο…

Kostas K.

Εχω Galaxy Nexus με 1 gb RAM με Custom Paranoid Android αλλά και cyanogenmod 11 που εχω δοκιμασει και το Kit Kat τρέχει καλυτερα απο οποιαδήποτε αλλη έκδοση..Αν λεει οτι φταιει το 1 gb ειναι μεγαλο ψεμα ας βγαλει το Bloatware απο μεσα οπως ειπε και ο Theo. Πάντως αν ειχα s3 θα είχε Cyanogenmod εδω και καιρο το οποιο ειναι 10 κλασεις πανω απο το touchwiz της Samsung. Σιγα μην παρακαλαγα τη Samsung να μου δωσει Κιτ Κατ

Βάιος

Kostas K, η επόμενη μου κίνιση (εκτός απροόπτου) θα είναι αυτή!

Sot

Παιδιά δοκιμάστε επίσης slimkat και liquidsmooth. Είναι φοβερές rom. Cyanogen επίσης πολύ καλή. Στο δικό μου s3 έχω εδώ κι ένα μήνα slimkat. Το τηλέφωνο Απλά πετάει και από μπαταρία μου πάει 2 μέρες με αρκετή χρήση.

sokinfragoul

Ρε την samsung..και η Microsoft ξεκινησε τα 8.1 και θα τα παρουν ΟΛΕΣ οι συσκευες της.Ακομα και αυτες με 512 ram..Akoυ εκει S3 τετραπυρηνο με 1gb ram και δεν θα το παρει.παγωνουν τηλεφωνο διετιεας…

hellcanspeak

Δυστυχώς έβαλα Cyanogenmod στο s3 μου Rc2 stable και δοκίμασα μία nightly επίσης. Στην stable ειχα battery drain χωρις ραδιοφωνο αλλά είχα ταχύτητα. Στην kitkat nightly δεν ειχα σταθερότητα ουτε ραδιο που χρειαζομαι και γύρισα σε official 4.3 περιμένοντας update official αλλα και παλι αποδείχθηκε η samsung στον τομεα των update απογοήτευση ιδιαίτερα οταν στην συσκευή σχεδον άδεια χανει σε ταχύτητα επεξεργασίας με βαρύ UI. Κρίμα.

Mimis

Παιδιά, είναι λυπηρό, δυστυχώς.
Τα ίδια έκανε και η Sony.
Είναι δύσκολο να παρεχουν σωστή και ολοκληρωμενη υποστήριξη, οταν βγάζουν 100 μοντέλα καθε χρονιά.
Μάλλον πρέπει να επιλέγουμε καλύτερα, που θα ακουμπαμε τα ωραία μας λεφτακια.
Βέβαια, θα αλλάξει το τοπίο τωρα με την Κίνα στο παιχνίδι.
Οταν πέσουν τα ποσοστά τους, θα συνελθουν..
Λιαν συντόμως.
@sokinfragoul φίλε μου, μέχρι να εδραιωθεί σε πωλήσεις και να έχει ενα σεβαστό μερίδιο αγοράς η Nokiasoft, θα ειναι έτσι.
Μετα, το πιθανότερο είναι να το γυρίσει σε στυλ… Αναβαθμιζω μόνο τα premium/ακριβά μοντέλα..
Εταιρεία ειναι, και θα το κάνει για έξτρα κέρδος και πωλήσεις.

Πέτρος

συγνώμη ρε παιδιά…εδώ εμείς με το S4 δεν έχουμε πάρει ακόμα…τι γίνεται??

σπυρος

Ρε παιδιά εδώ δεν πηρε 4.4 το galaxy nexus… τι περιμένετε; καλά με root χαίρω πολύ…τρέχεις ότι θες…

Βάιος

@Πέτρος, σε εσάς έχει αρχίσει ήδη η αναβάθμιση είναι θέμα χρόνου να έρθει σε όλους τους κάτοχους του S4,αντίθετα με εμάς (S3) που δεν έχουμε στον ήλιο μοίρα έτσι όπως τα έκανε η Samsung!

Panagiotis G.

Δεν θα δώσει και το πρόβλημα είναι ο exynos καλά όχι η λίγη μνήμη. Ποτέ δεν υποστήριξε τον ίδιο της επεξεργαστή. Ακόμα και ο παλαιότερος s3 στο Xperia s αναβαθμιστηκε σε kernel 3.4 αλλά η Samsung παράτησε το s3 στον kernel 3

Charis

Καλα για το s3 mini ουτε λόγος?? Ε βεβαια δωσαν μια ανουσια αναβάθμιση απο 4.1.1 σε 4.1.2 και το παρατησαν το κινητό! Τι να πω! …

Alexandros

Εντάξει πιστεύετε τώρα εσεις οτι υπαρχει καποιο αλλο πρόβλημα εκτος απο οτι δεν θελουν να τη δώσουν!? Ο λογος ειναι απλος φυσικα , για να δώσετε μια ωρα γρηγοροτερα το S3 και να παρετε ενα πιο καινουριο μοντελο, ίσως σε 6 μηνες που θα εχει πεσει η τιμη του S5 και θα περιμενουμε το S6 που θα τρεχει android 5 και το S5 αργοτερα θα την παρει και αυτό. Καποιοι στατιστικα θα το κανουν!

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Τον Νοεμβριο πουλησα το S3 για να παρω το LG Optimus G. Ολοι οι φιλοι μου ελεγαν οτι κανω βλακεια και οτι δεν θα παρω καμια αναβαθμιση, θα μεινω στην 4.1.2. Κοιτα πως τα φερνει η τυχη…το καλοκαιρι θα παρω ΚΙΤΚΑΤ και οι κατοχοι S3 τα ………Απαραδεκτη η Σαμμυ. Ασε που δεν επρεπε να το βγαλει με 1gb ram…

Nickolas

Ειλικρινά δε θα με ένοιζε καθόλου αν θα πάρει αναβάθμιση σε 4.4 αν λειτουργούσε η 4.3 σωστά. Δυστυχώς η τελευταία αναβάθμιση κατέστρεψε το τηλέφωνο, μιλάμε για την αποθέωση του lag και είναι μεγάλο κρίμα γιατί είναι μια εξαιρετική συσκευή. Ευτυχώς η αδελφή μου δεν κάνει την τρελή χρήση και δεν τη νοιάζει τόσο, ωστόσο μια ακόμη αναβάθμιση έπρεπε να τη δώσουν για να διορθώσουν κάποια πράγματα.

Loki

Μα πώς είναι δυνατόν το πρόβλημα να έγκειται στο 1GB RAM???
Υποτίθεται ότι η KitKat είναι optimized ακόμα και για συσκευές με 512ΜΒ RAM.
https://www.androidbeat.com/2013/10/android-4-4-kitkat-details-surface/
https://www.phonearena.com/news/Android-4.4-KitKat-to-run-comfortably-on-512MB-RAM-devices-heres-how_id49099
Το ανακοίνωσε η ίδια η Google,inc όταν παρουσιάστηκε η KiKat 4.4 πριν κάνα 6μηνο.
Άρα, είναι εντελώς ανόητη και ψευδής η δικαιολογία αυτή.
Εκτός και αν όντως η KitKat ΔΕΝ μπορεί να τρέξει τόσο χαμηλά, κάτι που καθιστά την Google αναξιόπιστη.
Δεν νομίζω όμως, αν και η πραγματικότητα είναι ότι ακόμα δεν είδαμε Low-end συσκευή με KitKat.

giannogeorge

@Nickolas πήγαινε Sammobile και κατέβασε την EUR έκδοση 4.3. Όχι απλώς δεν έχει κανένα lag, ούτε κόλλημα, πραγματικά το κινητό πετάει. Καμμία σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις 4.3.
Βέβαια η μπαταρία δεν είναι σε επίπεδα 4.1.2 αλλά είναι σαφώς καλύτερη από τις πρώτες εκδόσεις 4.3 που είχαν καταστρέψει το S3 σε όλα τα επίπεδα.

nick2010

Έλα μη τρελένεστε με την 4.4. ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

Για μένα το βασικότερο (πλην του σπαστικού με την δυνατότητα εγγραφής των εφαρμογών στην microSD), έχει να κάνει ΜΕ ΤΟ (ΑΛΥΤΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ) ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ EMAILS ΜΕΣΩ ΤΗΣ MAIL ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ GALAXY.

Στο δικό μου (NOTE 3) αναγκάζομαι ν’ ανοίξω απ’ τα δεδομένα τον γενικό αυτόματο συγχρονισμό, για να λειτουργήσει η εφαρμογή και να λάβω τα εισερχόμενά μου, με αποτέλεσμα να συγχρονίζονται ένα σωρό άχρηστα συστήματα και να χάνω μπαταρία.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ τόσο καιρό που κυκλοφορεί το ΚΚ….

tiamat

να γιατι τωρα που δυναμωνει η LG πολλοι θα ριξουν μαυρη πετρα στη samsung. region lock, χασιμο εγγυησης με knox, κακη υποστηριξη.

εδω ειμαστε και σε δυο χρονακια το S5 δε θα παιρνει τις αναβαθμισεις γιατι θα μας λενε οτι εχει μονο 2giga ram

pete

Κατοχοι του S3 ηρεμιστε. Απλα η σαμμυ μας αποησε. Δεν πειραζει ομως. Ειναι πανευκολο να το κανεις ροοτ. Εγω εβαλα cyanogenmod Και ειλικρινα ησύχασε το κεφαλι μου. Απλα απο δω και περα θα προσεχουμε π πεταμε τα τιμια λεφτουδακια μας. Μονο κινεζο πλεον. Huawei , Vivo, Oppo κτλ. Μονο αυτοι αξιζουν πλεον σε ποιοτητα,υποστηριξη και τιμη!

manou

Ρε παιδια εγω εχω s4 mini το LTE και ακομα δεν εχει ερθει η αναβαθμιση.. Τι παιζει;

Billeiro

Την lg κοροιδευατε.ακομη και το optimus g θα παρει kit kat…αλλαζει το τοποιο μου φαινεται σιγα σιγα

nick2010

@tiamat, πόσο δίκιο έχεις ρε φίλε !!!!!

Ειλικρινά, ιδίως με αυτό το κwλο-ΚΝΟΧ τοχω σκυλομετανιώσει που έδωσα ένα σκασμό λεφτά για premium συσκευή (ΝΟΤΕ 3) και από την παπάντζα της ξιπασμένης κορεάτισας, χάνουμε την εγγύηση έτσι και θέλουμε να ελευθερωθούμε από το κάρο το bloatware που φουσκώνει τις συσκευές της (και τρώει πολύτιμο χώρο μνήμης και πόρους συστήματος και μπαταρία και και και).

Έτσι και δω LG G3 με χαρακτηριστικά όπως διέρρευσαν (3GB μνήμη, 3χίλαρη μπαταρία με απόδοση τύπου G2, οθονάρα κλπ.), απλά, ΕΦΥΓΑ !!!!!

lucky

Και για ποιο λογο να παρει το s3 kitkat?παλιο μοντελο ειναι καλα κανει η sam.τι θελετε,τα ιδια λαθη με την apple?

τολης

Και επισης εγω περιμενα να βγει και update για s3 mini…
Πολλα ηθελα τελικα

Alexis

Δεν πανε καλά εκεί στην samsung. Θα αναβαθμιστεί το mega 5.8 αποτυχία σκέτη και όχι το s3. Καλά που το πούλησα μετά την αποτυχημένη αναβάθμιση σε 4.3! Αρχίζω και την μισώ σιγά σιγά αυτήν την εταιρία!

Tom

Ηλπιζα να το παρει το s3 το 4.4. Anyway δεν πειραζει. Και γω ο επεξεργαστης πιστευω ειναι το θεμα οχι η RAM. Το optimus G ειναι πιο καινουριο απο το s3 παντως και η LG ειναι πολυ χειροτερη στις αναβαθμισεις απο την Samsung. Τωρα γιατι συγκρινουμε και βγαζουμε την LG νικητρια ειναι περα απο μενα. Το optimus G παντως περαν της καμερας ειναι καλυτερο κινητο απο το Samsung αυτο το αναγνωριζω. Η καμερα ειναι λιγο χαλια αλλα δεν νοιαζονται ολοι για αυτην.

Με κουραζει να ακουω κραξιμο χωρις σκεψη παντως οσο παει.. Το S3 ειναι δυο χρονων συσκευη θα ηταν ευτυχημα να αναβαθμιστει αλλα δεν ειναι αιτια κραξιματος οτι δεν αναβαθμιστηκε. Αν δεν ανβαθμιστει στην επομενη το LG optimus G ωστοσο θα περασει στο ντουκου κανεις δεν θα παραπονεθει.. Anyway τι καθομαι και ασχολουμαι δεν ξερω.

John

Τι να πουν και άλλες εταιρίες που αναβαθμίζουν 4-5 χρόνων συσκευές 🙂 … Α ρε σαμμυ πως ξεπεσες έτσι ; Κρίμα

Nickolas

@giannogeorge
Χρειάζεται να κατεβάσω κανα πρόγραμμα για να την περάσω; Γιατί μέχρι τώρα τα περνούσα όλα ota. Πρέπει να το κάνω και root; Μη γίνει καμιά στραβή και με βρίζει μετά :p
Πάντως θα το κοιτάξω το site, ευχαριστώ πάρα πολύ.
Για να καταλάβεις τι τραβάει πατάει το κεντρικό πλήκτρο να ξεκλειδώσει και περνάνε 3 δευτερόλεπτα.

giannogeorge

@Nickolas
Μόνο το Odin χρειάζεται να κατεβάσεις.
Μετά κάνεις έναν λογαριασμό στο Sammobile για να μπορέσεις να κατεβάσεις την ROM. Είναι κάτι σχετικά απλό, όμως αν ήδη αυτά που γράφω σου φαίνονται δύσκολα, ίσως θα ήταν καλύτερα να απευθυνθείς σε κάποιον που γνωρίζει την διαδικασία, για να μην γίνει κάποιο λάθος.

Nickolas

Οκ κατάλαβα, θα ρίξω μια ματιά και στο youtube για τη διαδικασία, όλο και κάτι θα έχει και αν δω οτι μπορώ πολύ πιθανό να το δοκιμάσω. Και πάλι ευχαριστώ πολύ 🙂

nikos

Παιδιά δεν είναι θέμα ραμ γιατί το lg l9 2 έχει και αυτό 1giga ram και την έχει πάρει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.