Samsung, Ετοιμάζει νέο UI για smartphones, Διέρρευσαν screenshots

Σύμφωνα με μία διαρροή, η Samsung αναμένεται να ανανεώσει το γνωστό TouchWiz UX με ένα νέας σχεδιάσης και αισθητικής περιβάλλον εργασίας για τα smartphones της. Χάρη στον γνωστό “leaker” @evleaks, έχουμε μία πρώτη εικόνα για τον προσανατολισμό της Samsung. Τα πρώτα screenshots δείχνουν ένα περιβάλλον εργασίας που μοιάζει διαφορετικό από το σημερινό TouchWiz.

Αν και είναι νωρίς για να πούμε το παραμικρό, το νέο UI δείχνει καλαίσθητο. Βεβαίως δεν μπορούμε από τώρα να ισχυριστούμε ότι το νέο αυτό UI θα καταλήξει σίγουρα σε κάποια από τα μελλοντικά smartphones της εταιρείας.

Πάντως, μία καλή αρχή με το Samsung Galaxy S5 είναι ευπρόσδεκτη, σωστά; Πως σας φαίνονται τα πρώτα screenshots (αν βεβαίως είναι αληθινά);

Samsung νέο smartphone user interface, Samsung, Ετοιμάζει νέο UI για smartphones, Διέρρευσαν screenshotsSamsung νέο smartphone user interface, Samsung, Ετοιμάζει νέο UI για smartphones, Διέρρευσαν screenshotsSamsung νέο smartphone user interface, Samsung, Ετοιμάζει νέο UI για smartphones, Διέρρευσαν screenshots

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
IronPanos

Εμένα γιατι μου θυμήζει iOs7?

Χρηστος

Αν ειχε λιγο πιο εντονα χρωματα καλο θα ηταν..

j

Είναι παρόμοιο με το touchwiz

kostas

Όπα τη λες τώρα .τη ζήλεψαν την HTC.

Takis1994

Ενταξει , δεν θελω να γινομαι κακος.
Ισα ισα , που samsung κινητο εχω , και μου αρεσει το tw.Δεν το βλεπω σαν τον “ποπο” της μαιμους , που πολλοι θελουν να μας πεισουν οτι ειναι. [φιλικα]

Ενταξει , ειναι leaks.Δεν ειναι το τελικο αποτελεσμα.

Αλλα οταν λεμε αλλαγες , εννοουμε αλλαγες.Οχι να φτιαξουμε λιγο το trasparency, να αλλαξουμε τα εικονιδια και τελος.
Απο το εικονιδιο της μπαταριας , τον indicator για τις σελιδες στον launcher , ακομη και την φιλοσοφια του “dock” , ολα μοιαζουν ιδια.

*δεν πολυκαταλαβαινω την 2η εικονα βεβαια.Μοιαζει σαν μιξη του ui της htc,με το ui της samsung.
Οπως και να εχει , παραμενουν leaks..
Ελπιζω να κρατηθει δυνατη η Sammy, γιατι τελευταια μας απογοητευει.[μετα την εποχη του Note II]

tasos

Ωραίο το νέο interface…….btw βλέπω στον @eveleaks αρέσει το baseball για την ακρίβεια οι giants

forneverarrow

Εμένα δεν μου αρέσει η αλλαγή. Είναι μια χαρά το TW μόνο που χρειάζεται βελτίωση στην απόδοση. Ακόμα και στο S4 παρατηρώ κάποια shutters που και που.

Prototype

Οποίες διαμορφώσεις επάνω στο tw ευπρόσδεκτες!!

Nero55

Πιστεύω πως μια αλλαγή στο TW είναι αναγκαία…Όχι επειδή είναι άσχημο αλλά επειδή έχει καναντήσει βαρετό και έχουν καιρό να το αλλάξουν σε αντίθεση με τις υπολοιπες εταιρίες…Και εκτώς από την εμφάνιση πρέπει να βελτιώσουν και την απόδοση του…

eddy

Παιδια ενταξει launcher ειναι ηρεμηστε!!! Κακα τα ψεματα με android και ios στην αγορρα πολυ δυσκολο να μπει αλλο λειτουργικο συστημα.. Εδω το megoo που ηταν για εμενα η επανασταση απο το κλασικο UI σε ενα νεο κοσμο και δεν τα καταφεραι….???!!!
Απλως ας κατσουν λιγακι στις εταιρειες android και ας φτιαξουν λιγακι τις αναβαθμυσεις!! Δεν μπορει καποις να δινει 600ευρω και μετα τα 2 χρονια να μην περνει αναβαθμιση!!!!

k.boug

nova launcher ειναι η λυση..
πιο smooth δεν παει!!

machine2669

Τωρα εγω να ρωτησω γιατι στον χαρτη εχει την πελοποννησο?
Απο Πατρα μεχρι Κυλληνη?

μιχαλης

Καλύτερα να αφήσει το TW όπως είναι τώρα εμφανιασιακα και να το βελτιωση ώστε να είναι πιο ελαφρύ, παρά να βαλει αυτην την βλακεια που το μόνο που αλλαζει είναι τα χάλια κατά την γνωμη εικονίδια . Μόνο optimization θέλει το TW τίποτα αλλο .

Darth

για την ώρα κάτι το διαφορετικό δεν βλεπω λίγο χρώματα άλλαξαν και λίγο εικονίδια…… κατά τα άλλα τα ίδια (παίζει και λίγο χειροτερα)

μιχαλης

Μάλλον το έκανε αυτο για να μην φαίνονται χειρότερα τα χρωματα της νέας τεχνολογίας οθόνης που θα βαλει με τις amoled . Γιατι απο ότι βλεπω είναι κάπως πιο σκούρα τα πράγματα.

j

Συγγνώμη για το off topic, το λατρεύω το techblog, αλλά δεν αντέχω άλλο με τΑ οορθογραφικά λάθη. Για να ξέρουμε 1) ρήματα άιενικού ενεργητικής φωνήΣ με κατάληξη -ω Π.χ. Μισώ 2) ρήματα Γ ενικού ενεργητικής με -ει 3) ρήματα σε -ωνω με 2 ωμέγα 4)ουσιαστικά πληθυντικού σε -οι Π.χ. Ολοι

j

5) ρηματα σε -ιζω γράφονται με Ι με ελάχιστες εξαιρέσεις 6) στην ενεργητική φωνή σε -ε πάντα με Ε Π.χ. Έπαιζε 7) στην παθητική φωνή με -ε γράφονται μόνο Α και Β πλήθ. Π.χ. Εμφανίζεστε

Darth

@ j παιζει να είσαι μοναδικός που νοιάζεται για αυτό……… αν επέτρεπαν περισσότεροι εδώ και greeklish θα έγραφαν

κοινός ο καθένας με τον πόνο του

Alexboom

Το καλύτερο Android UI το έχει η HTC….η Σαμμυ έκανε καλά που έβγαλε το Ativ S sta 200€ γιατί πουλάει τρελά…κι αυτό γιατί έχει WP8…
J…παραβλέπω τις γραμματικές ασυναρτησίες, αλλά η σύνταξή σου είναι για κλάματα…

Denis

Έχει δίκιο ο j

Χρήστος

Ναι δίκιο έχει αλλά εμένα προσωπικά δε με απασχολεί πως γράφει ο κάθε ένας.
Συγγνώμη κύριε j που δεν έχουμε μερικοί τις γνώσεις σας.
Σας ευχαριστούμε που μας προσφέρετε δωρεάν μαθήματα γραμματικής 🙂

Στο θέμα μας τώρα.
Κάθε αλλαγή ευπρόσδεκτη. Αλλά να είναι αλλαγή, όχι αλλάξαμε λίγο τα χρώματα και εντάξει. Άποψή μου είναι ότι καλό θα ήταν να κάνει μία πραγματική αλλαγή. Έτσι μόνο και μόνο για ανανέωση βρε αδερφέ. Τόσα χρόνια το ίδιο TW καιρός να αλλάξει λίγο πιστεύω.

G.tsikis

Γελάει η HTC με αυτά που βλέπει…

j

@alexboom επειδή έγραψα σαν ουσιαστικό το όλοι στις 12 το βράδυ δεν σημαίνει πως δεν ξέρω. @Darth δεν έχω κανένα πρόβλημα αλλά όχι να βλέπω λάθη που τα μαθαίναμε στην Α δημοτικού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.