LG G2, Xperia Z1, Xperia Z1 Compact και Ultra, Τα πλάνα της SFR για αναβάθμιση σε Android 4.4 KitKat

Η γαλλική εταιρεία κινητής τηλεφωνίας SFR έκανε γνωστά τα πλάνα της για την αναβάθμιση σε Android 4.4 KitKat των smartphones LG G2, Sony Xperia Z1, Χperia Z1 Compact και Xperia Z Ultra. Συγκεκριμένα σύμφωνα με την SFR το LG G2 θα αναβαθμιστεί σε KitKat στις αρχές Μαρτίου ενώ τα Xperia Z1, Z1 Compact και Ultra θα λάβουν την αναβάθμιση μέσα στον Απρίλιο.

, LG G2, Xperia Z1, Xperia Z1 Compact και Ultra, Τα πλάνα της SFR για αναβάθμιση σε Android 4.4 KitKat

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ev

Σήμερα πήρα στο note 3 (με γαλλική rom) την αναβάθμιση 4.4.2 και προσεξα οτι η s view cover θήκη που πήρα απο Κίνα δουλεύει πιο καλά απο ότι με 4.3.

AntonisCh

Το sp θα πάρει 4.4 πρίν της ναυαρχίδες?

Johnny

@AntonisCh η αναβάθμιση Μαρτίου που αναγράφεται για το xperia sp δεν είναι η 4.4 kitkat αλλά η 4.3 jellybean.

ovios

ερώτηση έχω πάρει το LG G2 απο skroutzομαγαζι πως θα μάθω για ποια χώρα πήγαινε?
και η δικιά μου αναβάθμιση εξαρτάτε δλδ απο την cosmote που είμαι απο την LG hellas ή απο κανένα?

AntonisCh

@Johnny
Επειδή ο τίτλος έγραφε 4.4 είδα αφηρημένα τον Μάρτη στο sp και έκανα λάθος 🙂

tolis

Φιλε ovios προφανως εχει σχεση η χωρα προελευσης του κινητου σου.και γω απο σκρουτζομαγαζο το πηρα και ηταν γερμανικο.αν ισχυει κατι διαφορετικο να μας το διευκρινισει καποιος φιλος.

manolis

Ρε παιδιά εσεις που εχετε το lg g2 σας εχει βγει καλο η εχει παρουσιασει προβληματα ?

Ευθυμης

Το καλυτερο φιλε(lg g2)και με τιμη καλυτερη απο τα υπολοιπα

tolis

Μανωλη κανενα προβλημα το εχω απο αρχες δεκεμβριου και παει σφαιρα και γενικα δεν εχει ακουστει κατι για το συγκεκριμενο κινητο.

johnny13

Παιδια ξερει κάνεις πότε θα πάρει αναβάθμιση σε kit kat το note 3???ουτε ota αναβαθμιση μου βγάζει αλλά ούτε και στο kies μέσω υπολογιστή.

ovios

έχω θέμα με το σήμα δεν έχει και την καλύτερη κέραια…

konstantinos

Τέλεια!!!!Εχω το z1 compact και το εχω καταευχαρηστηθει…τρομερή κάμερα, σφαιράτο, μπαταρια, και οθονη με τρομερες γωνίες θέασης…έρχεται τώρα κι αυτό δωράκι

Νίκος

Χωρίς να παίρνει κάρτα sd το LG g2 το μόνο κακό

stamatis21

Manolis τι ανγχωνεσαι αφου περιμενες τοσο καιρο γιατι δεν κανεις υπομονη μεχρι να βγει το g3 που θα ειναι κινηταρα δυνατη σε ολα καλυτερο απο το g2 κ πιο πληρες κ σε αναλυση κ σε καμερα που τωρα δεν ειναι κ η καλυτερη κ μεγαλυτερη λογικα κ ραμ κ μνημη αποθυκευσης μεγαλυτερη κ φυσικα τον 805αρι επεξεργαστη;κ τοτε να δεια γελια που εσυ θαχεις αυτη την κινηταρα κ αλλοι θα τριβουν τα ματια τους κ θαχουν το g2 κ δεν θα ξερουν τι να το κανουν που το αγορασαν προσφατα.γιατι αμα το πουλησουν για κανενα κατοσταρικο κ αμα για να παρουν το g3 τοτε να δεις γελια.γιατι βλεπεις μετα πως πετανε οτα λεφτα τους οι ελληναρες.με ποση ανεση κ απλοχερια 500 ευρω.

redcom7

Είναι απίστευτο αυτό που κάνει η Samsung στο ς3…..

sosimple

Το g3 ενοειται οτι θα ειναι καλυτερο του g2. Αυτο δε σημαινει οτι θα πουλησουμε ολοι το g2. Στην πραγματικοτητα κανεις δε χρειαζεται τιποτα γρηγοροτερο. Το κινητο ειναι σφερα, και με φοβερη μπαταρια. Ουτε θα παει 100€ που λες. Οτι κινητο και να παρεις αμα το πουλησεις οταν βγει το επομενο, τα τετοια σου παιρνεις. Συμπεριλαμβανομενου και του iphone.

Tom

@sosimple Οχι και το iphone. Αυτο πιανει μια χαρα λεφτα στα μεταχειρισμενα.

sosimple

Τριχες πιανει και το iphone μεταχειρισμενο. Για κοιτα ποσο πουλιεται το προηγ μοντελο 2-3 μηνες αφου βγαινει το επομενο.. Με τις τιμες που εχει η apple, οταν παιρνεις 750 μια συσκευη και την πουλας 400 εχεις χασει μια ναυαρχιδα ανδροιντ κινητο

δημητρης

πριν απο λιγο εκανα αναβαθμηση το g2 μου!!σε 4.4.2!!!!ειναι απο γερμανια το κινητο!!

sosimple

@δημητρη σοβαρα? Τη δωσανε τοσο νωρις εκει?

δημητρης

sosimple το κινητο μου το εφεραν απο γερμανια!!λογικα οι γερμαναραδες πηραν αναβαθμιση πριν απο εμας(κλασικα παντα τελευταιοι σε αναβαθμισεις)!

alxgiann

Επιβεβαιωνω και εγω τον Δημητρη, την στιγμη αυτη κατεβαζω και εγω την 4.4 αναβαθμιση του G2, εμφανιστηκε περιπου στην 1 μετα τα μεσανυχτα.Δεν μενω Ελλαδα, το κινητο ειναι Ιταλικο (Vodafone).

Geo

Σχετικα με το σημα για lg G2 ειναι καπως αδυναμη η κεραια του.. Sτο σπιτι μου δεν εχω σχεδον καθολου σημα.. σε σχεση με αλλα κινητα που ειχα ειναι λιγο πιο αδυναμη η κεραια του lg G2..

frjimis

to sp exei parei anavathmisi 4 3

Dimitris

το g2 πραγματι 28/02 πηρε την 4.4.2 και εμενα γερμανικο. Για την κεραια που λες φιλε geo αν εχει χαμηλο σημα εχει ενα θεμα αλλα εγω δοκιμασα την αναζητηση δικτυων και επελεξα δικτυο (π.χ cosmote gsm) και ειδα μεγαλη βελτιωση δεν χανει πλεον το σημα σχεδον ποτε και οποτε θες ευκολα το γυρνας σε αυτοματη αναζητηση

μαρια

Έχω το g2 εδώ και λίγους μήνες, πριν ένα μήνα εμφάνισε πρόβλημα με το σήμα.. δεν μπορούσε να Δικτυωθει καθόλου για 4 μέρες. Το έστειλα για επισκευή στην LG , το σήμα επανήλθε αλλά πολυ αδύναμο. Εδώ και μια μέρα δεν ενεργοποιούνται τα δεδομένα για το ίντερνετ, παρά τα Mb που έχω ούτε έχει σήμα.. Κανεις καμια παρόμοια δυσκολία;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.