Skype, δωρεάν ομαδικές βιντεοκλήσεις σε desktop και Xbox One

Προκειμένου να συναγωνιστεί το Google Hangouts, το Skype θα επιτρέπει πλέον δωρεαν ομαδικές video-κλήσεις σε desktop και Xbox One κονσόλες. Προηγουμένως οι ομαδικές video-κλήσεις ήταν δυνατές μονο εαν έκανες premium subscription, δηλαδή επί πληρωμή.

Η υπηρεσία θα διατεθεί σε λίγο καιρό. Η κίνηση αυτή ίσως κάνει το Skype πιο «ελκυστικό» σε όσους σκέφτονταν το κόστος το οποίο να υπενθυμίσουμε ήταν στα $8.99 ενώ αντιθέτως το Google Hangouts είναι δωρεάν.

, Skype, δωρεάν ομαδικές βιντεοκλήσεις σε desktop και Xbox One

Πηγή (1), (2)

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Conx

Πολύ καλή κίνηση, αν και δεν νομίζω να υπήρχε λόγος ανησυχίας του skype από το hangouts. Το skype αυτή τη στιγμή είναι κάτι σαν το facebook με την μόνη διαφορά οτι το 1ο αφορά το social networking και το skype τις Voip. Με λίγα λόγια δεν έχει λόγο να φοβηθεί κανέναν.

gtar13

Νομίζω ότι για να παίξει στο xbox one πρέπει να είναι με πληρωμένη συνδρομή σε xbox live.αυτό είναι κάποιο κόστος /έτος?Αν γίνεται να το διευκρινήσει κάποιος γιατί σκοπεύω να αγοράσω το xbox one και ενας από τους λόγους είναι το skype σε tv στο σαλόνι.

neotoys

Ο ανταγωνισμός δεν είναι ποτέ αυτό που φαίνεται. Περισσότεροι ανταγωνιστές περισσότερο όφελος ποιοτικότερες υπηρεσίες και προϊόντα για τους τελικούς αποδέκτες. Το ολιγοπώλιο φέρνει την μιζέρια, άμεσα και έμμεσα, για όσους αντιλαμβάνονται.

gtar13

Παντως το κινεκτ ειναι οτι πρεπει για video conference.θα το παρω το xbox one

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Microsoft Skype

Skype: Κυκλοφόρησε νέα ενημέρωση με βελτιώσεις και νέες προσθήκες

Πλέον, το Skype on the Web μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τηλέφωνο ή tablet Android.

Software Microsoft Skype

Microsoft: Δεν εγκαταλείπουμε το Skype, το αναβαθμίζουμε

Η Microsoft δηλώνει την υποστήριξή της στο Skype, παρόλο που το Teams είναι ψηλά στο ενδιαφέρον της.

Smartphones Microsoft Skype

Microsoft Skype: Έφτασε η υποστήριξη για έως και 100 συμμετέχοντες στις κλήσεις

Μία πολυπόθητη αλλαγή από τους χρήστες του Skype έφτασε, με τη Microsoft να υποστηρίζει πλέον έως και 100 συμμετέχοντες στις κλήσεις.

Internet Microsof Skype

Skype: Τεράστια αύξηση ενεργών χρηστών, 40 εκατ. την ημέρα

H Microsoft αποκάλυψε ότι τον τελευταίο μήνα η χρήση του Skype εκτοξεύτηκε. Πλέον, οι χρήστες αφιερώνουν 220% περισσότερο χρόνο στις κλήσεις.