Σοβαρό πρόβλημα στη μπαταρία του OnePlus 6 μετά την πρόσφατη αναβάθμιση του Oxygen OS

σοβαρό πρόβλημα μπαταρία oneplus 6 αναβάθμιση oxygen os, Σοβαρό πρόβλημα στη μπαταρία του OnePlus 6 μετά την πρόσφατη αναβάθμιση του Oxygen OS

Υπάρχουν αναφορές στα forum της OnePlus από χρήστες του OnePlus 6 που παραπονιούνται για γρήγορη αποφόρτιση της μπαταρίας μετά την αναβάθμιση του Oxygen OS 5.1.8, με το χρόνο που έχουν ενεργή την οθόνη της συσκευής (screen on time) να μειώνεται στο μισό και πολλές συσκευές να σβήνουν με τη μπαταρία φορτισμένη πάνω από 50%.

Το αξιοσημείωτο είναι πως οι χρήστες δηλώνουν ότι δεν έχουν αλλάξει τον τρόπο που χρησιμοποιούν τις συσκευές τους έτσι ώστε να δικαιολογείται η αποφόρτιση της μπαταρίας, ενώ ακόμα πιο ασυνήθιστο είναι το ότι όχι μόνο απενεργοποιούνται οι συσκευές με επίπεδο μπαταρίας πάνω από 50% αλλά μόλις η συσκευή συνδεθεί με το φορτιστή, λειτουργεί απροβλημάτιστα.

Το πρόβλημα εντοπίζεται μετά την αναβάθμιση στο Oxygen OS στις εκδόσεις 5.1.6 και 5.1.8 που έγινε μέσω WiFi (Over The Air) στα OnePlus 3/3Τ, OnePlus 5/5T και το OnePlus 6, και ενώ προοριζόταν για να διορθώσει κενά ασφαλείας και να προσθέσει νέα χαρακτηριστικά στις συσκευές, έχει προκαλέσει “πονοκέφαλο” σε σημαντικό αριθμό χρηστών αλλά και στην ίδια την εταιρεία.

Επιπλέον, υπάρχει ένας μικρότερος αριθμός χρηστών που αναφέρει προβλήματα με την κάμερα μιας και μόλις την ενεργοποιούν αυτή αμέσως “κολλάει” και η λήψη φωτογραφιών και βίντεο γίνεται αδύνατη. Προβλήματα εμφανίστηκαν όμως και στα OnePlus 3 και 3Τ με τους χρήστες να δηλώνουν ότι η μπαταρία τους εξαντλείται χωρίς να χρησιμοποιούν τη συσκευή τους και μόλις το επίπεδο της μπαταρίας φτάσει το 15%.

Τέλος, θα πρέπει να τονίσουμε πως προβλήματα δεν έχουν αναφέρει οι χρήστες των OnePlus 5 και 5T και μένει να δούμε την απάντηση της OnePlus μέσα από σχετικό update που θα διορθώσει όλα τα προβλήματα που εμφανίστηκαν σε αυτό το bug σχετικά με το software των συσκευών τους.

σοβαρό πρόβλημα μπαταρία oneplus 6 αναβάθμιση oxygen os, Σοβαρό πρόβλημα στη μπαταρία του OnePlus 6 μετά την πρόσφατη αναβάθμιση του Oxygen OS

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
almir

Για τα 3/3T δεν υπάρχει έκδοση oxygenOS 5.1.6 η μάλλον 5.1.8, οπότε ουτε πρόβλημα υπάρχει…!
Δεν ξέρω για τα άλλα τηλ.

bill

τι λεει?
το 1+5τ δν εχει εκδοση 5.1..6 ουτε 5.1.8 ακομα
που τα διαβαζετε αυτα μωρε?

Γιώργος

Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα σε κανένα απο τα κινητά της oneplus είναι μερικοί που θέλουν να την ρίξουν σαν εταιρία αυτοί είναι τα προβλήματα οχι τα κινητά οτι βρείτε το διαβάζετε και το πιστεύετε ψέματα είναι όλα απο πότε το oneplus 3 και 3t είχαν την έκδοση 5.1.6 ή 5.1.8;;; οταν βλέπει κάποιος κάτι πρέπει να ξέρει τι διαβάζει όχι να πιστεύει ότι του πουν.

Akis

Επιβεβαιώνω τους παραπάνω. 3Τ χρήστης κανένα θέμα.

Baiosss

Να υποθεσω οτι οι χρηστες αυτοι, ειναι τα γνωστα troll στο community της Oneplus, τα οποια σπαμαρουν καθημερινα ανοιγωντας διαρκως “θεματα” με το ιδιο προβλημα και τις περισσοτερες φορες ειναι Ινδικης καταγωγης, που δεν ξερουν πως να χειριστουν τις συσκευες τους. Καθημερινο προβλημα στο community ολοι αυτοι. Ουτε και στο OP5 υπαρχει φυσικα τετοιο θεμα, εφοσον τα OOS 5.1.6 και 5.1.8 ειναι μονο για τα OP6.

Μάκης

Άλλα λέει το άρθρο, άλλα λένε τα παιδιά κάτω στα σχόλια???

Ειλικρινά τώρα τι να πιστέψει κάνεις?! Χάος απλά…………………………………..

Dimo

Κανένα απολύτως πρόβλημα ούτε στην μπαταρία ούτε στην καμερα…κάτοχος one plus 6…

Con

….το 5t είναι στην 5.1.3 μέχρι στιγμής κ είναι η τελευταία επίσημη.
Δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, τρέχει ασταμάτητα, απροβλημάτιστα σε ότι του ζητήσω!

Philip

Για το OOS 5.1.8 και πολύ πιο συγκεκριμένα για το one plus 6 γράφει το άρθρο. Γιατί γράφετε τόσο άκυρα σχόλια με τα 3 και τα 5 ?

Νικος

Παιδιά ακούστε με..
Όπως είπαν και παραπάνω πιστεύω πως είναι απλά στάχτη γιατί έχουν σκυλιάσει με την OnePlus.
Είμαι κάτοχος του OnePlus 6 από την ημέρα που κυκλοφόρησε και έχω εδώ και αρκετές ημέρες το Oxygen 5.1.8 και η μπαταρία του είναι ΑΨΟΓΗ!!!!!!!! Στο τέλος της ημέρας όταν γυρνάω σπίτι έχω 75 με 80%. Μιλάμε για υπόδειγμα διαχείρισης. Είχα το NEXUS 6P και η μπαταρία μου τελείωνε κατά τις 5 το απόγευμα κάθε μέρα με βαριά χρήση. Αυτό με βαριά χρήση στο τέλος της ημέρας έχει περίπου 65%. Και όταν λέω τέλος της ημέρας εννοώ 12 το βράδυ. Μην ακούτε τους κομπλεξικούς.

bill

αυτοι που λετε για μας που σχολιαζουμε για 5τ κ 3 αυτην τν παραγραφο τν. διαβασατε? και αν ναι την κατανοησατε?

Το πρόβλημα εντοπίζεται μετά την αναβάθμιση στο Oxygen OS στις εκδόσεις 5.1.6 και 5.1.8 που έγινε μέσω WiFi (Over The Air) στα OnePlus 3/3Τ, OnePlus 5/5T και το OnePlus 6, και ενώ προοριζόταν για να διορθώσει κενά ασφαλείας και να προσθέσει νέα χαρακτηριστικά στις συσκευές, έχει προκαλέσει “πονοκέφαλο” σε σημαντικό αριθμό χρηστών αλλά και στην ίδια την εταιρεία.

αυτο κραζουμε εφοσον το 3/3τ και 5/5τ δν εχουν αυτες τις. εκδόσεις

Philip

Δεν υπάρχει τέτοια αναβάθμιση στο 3Τ…

pepi

Εμένα πάντως το One plus 3 με μαμα ρομ, σήμερα ξαφνικά εκεί που πήγα να κανω μια ενημέρωση σε app κολλησε, έκλεισε και αυτό ήταν δεν ξανανοιξε. Και όντως είχα παρατηρησει ότι η μπαταρία τα επαιζε πιο γρήγορα και το εχω σαν δεύτερη συσκευή δεν το χρησιμοποιω όπως παλιά. Και μου έκανε και άλλα τρελα κάποιες φορες. Μακαρι να είναι η μπαταρία και όχι τίποτα αλλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.