Spotify: Θα απενεργοποιεί λογαριασμούς με ad-blockers

, Spotify: Θα απενεργοποιεί λογαριασμούς με ad-blockers

Όπως γνωρίζουμε, η δωρεάν έκδοση του Spotify περιλαμβάνει διαφημίσεις ήχου ανάμεσα στα τραγούδια που παίζουν. Με τον καιρό, όμως, πολλοί προγραμματιστές βρήκαν τρόπο να παρακάμπτουν αυτές τις διαφημίσεις, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους χρήστες της δωρεάν έκδοσης να απαλλαχθούν από τις ενοχλητικές διαφημίσεις.

Για το λόγο αυτο, τον περασμένο χρόνο, το Spotify ακολούθησε μία επιθετική στρατηγική, αποκλείοντας λογαριασμούς χρηστών που χρησιμοποιούσαν τροποποιημένες εκδόσεις της εφαρμογής με σκοπό να απαλλαγούν από τις ενοχλητικές αυτές διαφημίσεις και να έχουν πρόσβαση σε Premium χαρακτηριστικά της εφαρμογής.

Χθες η εταιρία έστειλε ενημερωτικό e-mail σε όλους τους λογαριασμούς των χρηστών με την ενημερωμένη έκδοση της συμφωνίας περί Όρων Παροχής Υπηρεσιών, η οποία απαγορεύει ρητά τη χρήση εφαρμογών ή εργαλείων που μπλοκάρουν τη προβολή διαφημίσεων εντός της υπηρεσίας του Spotify.

Οι νέοι αυτοί όροι δίνουν τη δυνατότητα στην εταιρία να απαγορεύει την πρόσβαση στην υπηρεσία της σε λογαριασμούς που έχουν “πιαστεί” να χρησιμοποιούν ad-blockers. Ωστόσο, το Spotify δεν έκανε αναφορά για προειδοποιητικά μηνύματα προς αυτούς τους λογαριασμούς πριν την απαγόρευση.

Τέλος, όπως γνωρίζουμε από αναφορές του The Verge, το Spotify έχει ήδη τη δυνατότητα εντοπισμού παρόμοιου λογισμικού και προσωρινά απενεργοποιεί τους λογαριασμούς που κάνουν χρήση αυτών έως ότου ο χρήστης αφαιρέσει το λογισμικό.

Οι νέοι όροι θα τεθούν σε ισχύ την 1η Μαρτίου.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kosmas

Ευχαριστώ για το νέο. θα ψάξω να βρω την εφαρμογή. Κορόιδο είναι δηλαδή η google και το facebook που υπομένουν τους adblockers. Να ναι καλά το spotify το verge και το techblog φυσικά

Αλέξανδρος

Έχω εναλλακτικό στα Windows 10 το spodicast που είναι ένα Client του Spotify με βίντεο. Πληρωτεα μεν (μια φορά και για πάντα και χωρίς διαφημίσεις) αλλά ρίξτε του μια ματιά αν δεν το ξέρετε μπορεί να σας ενδιαφέρει…

Κωνσταντινος

Παρτε ενα οικογενειακο spotify ρε παιδια , 4 ατομα απο 3€ ο καθενας. Εχουμε μαθει ολοι να θεωρουμε μαγκια το τσαμπα πια.

Kosmas

Θα πλήρωνα οπ ς πληρώνω για αμαζον και Netflix. Το Spotify δεν εξελίσσεται δεν προσφέρει δε δημιουργεί απλά αναπαράγει μουσική. Γιαυτό δεν πληρώνω

THANASIS

την βαψαμε

Manolis

@Kosmas
Χαίρε βάθος αμέτρητο …
Φυσικά και προσφέρει το Spotify. Προσφέρει υπηρεσία. Σου φέρνει εκατομμύρια τραγούδια με ένα click. Αν δεν σου αρέσει η υπηρεσία μην την χρησιμοποιείς. Εσύ όμως την χρησιμοποιείς … απλά δεν θέλεις να πληρώνεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Spotify

Spotify: Εγκαινιάζει νέα λειτουργία τεχνητής νοημοσύνης – Θα δημιουργείς λίστα αναπαραγωγής με βάση περιγραφές

Το Spotify είχε ήδη επιτυχία με τη δημοφιλή του λειτουργία ΑΙ DJ και τώρα η υπηρεσία streaming μουσικής φέρνει το ΑΙ στη δημιουργία playlist.

Software Spotify

To Spotify ετοιμάζεται να αυξήσει τις τιμές – Έρχονται και νέα πακέτα

Το Spotify ετοιμάζεται να αλλάξει τις τιμές των πακέτων του και να φέρει νέες προσφορές, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg.

Software featured Spotify

Spotify: Κυκλοφορεί μουσικά βίντεο σε συνδρομητές Premium σε 11 αγορές

Το Spotify ανακοίνωσε υποστήριξη για μουσικά βίντεο με περιορισμένο κατάλογο που είναι διαθέσιμος σε 11 αγορές.

Business Apple Spotify

Πρόστιμο 1,8 δισ. ευρώ στην Apple από την ΕΕ για αντιανταγωνιστική συμπεριφορά έναντι του Spotify

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επέβαλε σήμερα στην Apple πρόστιμο 1,8 δισ. ευρώ για αντιανταγωνιστική συμπεριφορά σε αντίπαλες υπηρεσίες ροής μουσικής.