Stoiximan VR: Όταν η τεχνολογία αλλάζει επίπεδο τη στοιχηματική εμπειρία

Ο Stoiximan.gr παρέχει νόμιμο και ασφαλές online στοίχημα και προσπαθεί να προσφέρει εμπειρίες υψηλής ποιότητας. Αυτό ενισχύεται με τη βοήθεια της τεχνολογίας αφού με το Stoiximan VR οι χρήστες θα ζήσουν μια στοιχηματική εμπειρία που δεν υπάρχει σε καμία άλλη εταιρεία παγκοσμίως.

Σε προσπάθεια της εταιρείας Stoiximan.gr για την προσφορά κορυφαίας εμπειρίας στοιχηματισμού στους εγγεγραμένους χρήστες της, γίνονται επενδύσεις που σκοπό έχουν στο να ανεβάσουν επίπεδο την ποιότητα των υπηρεσιών, με τα μέλη του Stoiximan.gr να απολαμβάνουν τις καλύτερες υπηρεσίες μέσα από το “πρίσμα” της τεχνολογίας.

Όπως αναφέρει η ίδια η εταιρεία, χρειάστηκαν δύο χρόνια σκληρής δουλειάς για να μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία προς όφελος των μελών του Stoiximan.gr, αφού μετά τις εφαρμογές για iOS, Android και Apple Watch το Stoiximan VR app θα είναι διαθέσιμο σε όλους τους κατόχους των VR headset Oculus Rift και HTC Vive.

Ο στοιχηματισμός σε VR περιβάλλον είναι μια εμπειρία δεν προσφέρεται από καμία άλλη εταιρεία παγκοσμίως, κάνοντας την εταιρεία πρωτοπόρο σε αυτόν τον τομέα μιας και μέσω της εικονικής πραγματικότητας, τα μέλη του Stoiximan.gr θα απολαμβάνουν μια σειρά από VR δυνατότητες που θα αλλάξουν τη στοιχηματική τους εμπειρία.

Πιο συγκεκριμένα, τα μέλη του Stoiximan.gr θα μπορούν μέσω των Oculus Rift και HTC Vive να στοιχηματίζουν live σε ένα περιβάλλον 360°, βάζοντάς τους κυριολεκτικά μέσα στο γήπεδο, με τα γραφικά να είναι με τέτοιο τρόπο κατασκευασμένα ώστε ο χρήστης να νιώθει πως είναι μέρος του παιχνιδιού.

Επιπλέον, θα είναι δυνατή η αλληλεπίδραση με το VR περιβάλλον που θα τους περιβάλλει και θα μπορούν να παρακολουθούν ταυτόχρονα μέχρι και τρεις αγώνες σε live streaming, κάτι το οποίο αποτελεί μια ονειρεμένη εμπειρία για τους φίλους των αθλημάτων.

Τέλος, οι χρήστες θα μπορούν να αλληλεπιδρούν με το περιβάλλον αγγίζοντας και μεταφέροντας οθόνες και διάφορα αντικείμενα απλά με τις κινήσεις των χεριών τους, αυξάνοντας το επίπεδο της διασκέδασης, η οποία μπορεί να γίνει ακόμα μεγαλύτερη με τα παιχνίδια casino που θα είναι διαθέσιμα.

Η εφαρμογή αυτή την στιγμή προσφέρεται σε Closed Beta και σύντομα θα είναι διαθέσιμη σε όλα τα μέλη του Stoiximan.gr, με την εταιρεία να καλεί τους κατόχους των Oculus Rift και HTC Vive να δηλώσουν συμμετοχή για να δοκιμάσουν πρώτοι το Stoiximan VR.

stoiximan vr τεχνολογία αλλάζει επίπεδο στοιχηματική εμπειρία, Stoiximan VR: Όταν η τεχνολογία αλλάζει επίπεδο τη στοιχηματική εμπειρία

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Gaming Netflix VR

To Netflix επιβεβαιώνει τον ερχομό παιχνιδιού Stranger Things VR

To Netflix και ο προγραμματιστής Tender Claws ανακοίνωσαν ότι ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι Stranger Things VR θα κυκλοφορήσει τον χειμώνα του 2023. Σύμφωνα με την πλατφόρμα streaming, το παιχνίδι θα σας επιτρέπει να παίξετε ως ένας από τους πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής σειράς.

Gear Facebook VR

Facebook: Zuckerberg και Boz παίζουν με πρωτότυπο VR headset

Ο Mark Zuckerberg και ο επικεφαλής της εικονικής πραγματικότητας μελλοντικός CTO Andrew Bosworth (ή “Boz”)  παίζουν με νέο VR (ή AR) headset εβδομάδες πριν το συνέδριο της εταιρείας.

Internet VR

Show ταλέντων με avatars που τραγουδούν στο δίκτυο Fox

Τα talent shows στην τηλεόραση τείνουν να γίνουν όλα όμοια, με το Fox να προσπαθεί να αλλάξει τον κανόνα με την τελευταία του παραγωγή.

Software Android 11 Google VR

Η Google βάζει τέλος στο Daydream VR με το Android 11

Δε θα υπάρχει κανένα update στην πλατφόρμα, με την Google να υποστηρίζει ότι η πλατφόρμα μπορεί καν να μην παίζει στο Android 11.