SwiftKey: Η Microsoft δοκιμάζει μία νέα λειτουργία αυτόματης ενεργοποίησης του incognito mode

SwiftΚey, SwiftKey: Η Microsoft δοκιμάζει μία νέα λειτουργία αυτόματης ενεργοποίησης του incognito mode
Οι περισσότεροι mobile browsers προσφέρουν τη δυνατότητα ανώνυμης περιήγησης. Φαίνεται ότι σιγά σιγά τα πληκτρολόγια θα αποκτήσουν τη δική τους αυτόματη λειτουργία ανώνυμης περιήγησης και την αρχή την έκανε η Microsoft με το SwiftΚey.

Όταν χρησιμοποιούμε το incognito mode σε ένα πρόγραμμα περιήγησης όλα τα δεδομένα ιστού που έχουν καταγραφεί κατά την πλοήγηση μας στο διαδίκτυο διαγράφονται αυτόματα μόλις κλείσουμε την καρτέλα ή τον browser.
Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι το SwiftΚey και το Gboard χρησιμοποιούσαν incognito mode, αλλά έπρεπε να το ενεργοποιούμε χειροκίνητα. Σύμφωνα με το Neowin, η τελευταία beta έκδοση του SwiftΚey ενεργοποιεί αυτόματα το incognito mode όταν βρεθούμε σε μία καρτέλα ανώνυμης περιήγησης ή σε κάποιο κρυφό chat του Telegram.
Η αυτόματη ενεργοποίηση του incognito mode μπορεί να μας γλιτώσει από πολλούς μπελάδες. Κι αυτό διότι οι σημερινές εφαρμογές πληκτρολογίου χρησιμοποιούν τις λέξεις που πληκτρολογούμε ώστε να βελτιώνουν τις αυτόματες διορθώσεις που μας προτείνουν. Έτσι, το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι να γνωρίζει το πληκτρολόγιο του κινητού μας τη αναζητούμε στις ιστοσελίδες ενηλίκων και να το ενσωματώνει κιόλας στις αυτόματες διορθώσεις.
SwiftΚey, SwiftKey: Η Microsoft δοκιμάζει μία νέα λειτουργία αυτόματης ενεργοποίησης του incognito mode
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Gboard διαθέτει μία παρόμοια λειτουργία αυτόματης ενεργοποίησης του incognito mode, και μάλιστα αρκετό καιρό τώρα. Όπως και να έχει, μόνο ευχάριστη είδηση αποτελεί το γεγονός ότι περισσότεροι προγραμματιστές προσανατολίζονται προς την προστασία της ιδιωτικής μας ζωής.
Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

swiftkey ειναι της ms πλεον? τελεια μολις εφαγε block με το firewall no more data sharing <3

thanoik

Darth ζημιά που τους έκανες

PiXel

@Darth: Προς στιγμήν τρόμαξα. Κατόπιν είδα ότι το ημερολόγιό μου έλεγε 2005 και ησύχασα.

Antisocial

@Darth το swiftkey είναι ότι καλύτερο που μπορείς να έχεις… δώσε του μία προσπάθεια…. η μικροσόφτ είναι πολύ καλή εταιρεία…. αυτά….τα ολίγαν….γεια σας….

Makis

Βρε παιδιά το incognito mode που βρίσκεται; σε ios πάντα….δεν το βλέπω….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Software Adobe

Adobe Premiere Pro: Αποκτά εργαλεία δημιουργίας βίντεο τεχνητής νοημοσύνης – Ίσως ενσωματώσει το Sora της OpenAI

Η Adobe ετοιμάζει ένα μοντέλο βίντεο παραγωγικής ΑΙ για την οικογένεια Firefly που θα φέρει νέα εργαλεία στην πλατφόρμα Premiere Pro.

Software WhatsApp

WhatsApp: Νέα φίλτρα συνομιλίας σας βοηθούν να βρίσκετε εύκολα το μήνυμα που θέλετε

Το WhatsApp κυκλοφορεί νέα φίλτρα συνομιλίας για να διευκολύνει την εύρεση των μηνυμάτων που αναζητάτε χωρίς να χρειάζεται ατελείωτο scroll.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.