Συναλλαγές μέσω Apple Pay σε 4 βίντεο με πρωταγωνιστή ένα iPhone X, απλά στιγμιαία!

Η Apple επιστρέφει με νέα promo βίντεο να μας παρουσιάσει αυτή τη φορά την υπηρεσία mobile συναλλαγών μέσα από την εφαρμογή Apple Pay. Πρωταγωνιστής των βίντεο είναι το iPhone X με το οποίο αρκούν ελάχιστα δευτερόλεπτα, συγνώμη κλάσματα θέλαμε να πούμε, για να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή σας.

Κάθε βίντεο διαρκεί περίπου 10 με 15 το πολύ δευτερόλεπτα παρουσιάζοντας πόσο απλή και γρήγορη είναι η διαδικασία αγοράς αγαθών online ή offline χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Apple Pay σε ένα iPhone X.

Τα νέα διαφημιστικά σποτ δείχνουν αγοραστές να αποκτούν με ευκολία έναν καπουτσίνο, ένα αγαπημένο ζευγάρι sneakers και ποικιλία από φρούτα σε τρία διαφορετικά φυσικά καταστήματα και προϊόντα περιποίησης και φροντίδας σκύλου μέσα από εφαρμογή κινητού.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι καταναλωτές είναι να κοιτάξουν προς την πρόσθια κάμερα της συσκευής τη στιγμή που βρίσκονται στη σελίδα του checkout. Μέσω της προηγμένης αναγνώρισης προσώπου το iPhone X πιστοποιεί το χρήστη και η συναλλαγή ολοκληρώνεται σχεδόν στιγμιαία.

Η Apple θέλει να μας δείξει ότι οι χρήστες της ναυαρχίδας της iPhone X δε χρειάζεται να εισάγουν δύσκολα και μακροσκελή passwords ή να έρχονται σε επαφή με το fingerprint scanner για να ολοκληρώσουν μία συναλλαγή. Μπορούν να το κάνουν απλά κοιτώντας το κινητό τους.

Pay, Συναλλαγές μέσω Apple Pay σε 4 βίντεο με πρωταγωνιστή ένα iPhone X, απλά στιγμιαία!

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Cons

Ελλάδα ακόμη δεν…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone x

iPhone X: Έσωσε τη ζωή στρατιώτη σταματώντας σφαίρα

Πολλές φορές τα κινητά τηλέφωνα έχουν σώσει τη ζωή των ιδιοκτητών τους και όχι επειδή τα χρησιμοποίησαν για να ζητήσουν βοήθεια.

Smartphones Apple iOS iPhone 8

iOS 17: Ποια iPhone δεν θα το πάρουν φέτος

Η Apple ανακοίνωσε το νέο της λογισμικό iOS 17 στο παγκόσμιο συνέδριο προγραμματιστών της WWDC, με πολλές αξιοσημείωτες μικρές βελτιώσεις.

Business Apple Apple Pay

Apple Pay Later: Διαθέσιμη η υπηρεσία “αγόρασε τώρα, πλήρωσε αργότερα”

H υπηρεσία Apple Pay Later γίνεται διαθέσιμη σε περιορισμένο κοινό στις ΗΠΑ, που θα μπορεί να δανείζεται χρήματα μέσω της εφαρμογής Wallet.

Business Apple Pay PayPal

Στο “στόχαστρο” των τραπεζών το Apple Pay και η PayPal

Μία ομάδα τραπεζών εργάζεται επάνω σε ένα νέο ψηφιακό πορτοφόλι με στόχο να “καταρρίψει” το Apple Pay και την PayPal και να κατακτήσει την πρωτιά.