Σύντομα διαθέσιμη η χειροκίνητη αποθήκευση του Android backup στο Google Drive

διαθέσιμη λίγο καιρό χειροκίνητη αποθήκευση android backup google drive, Σύντομα διαθέσιμη η χειροκίνητη αποθήκευση του Android backup στο Google Drive

H εφαρμογή της Google το Google Drive αποθηκεύει αυτόματα το backup τα δεδομένων του τηλεφώνου όπως επαφές, μηνύματα, δεδομένα εφαρμογών κι άλλα. Τώρα όμως θα είναι δυνατή η επιλογή να μπορεί ο χρήστης να κάνει χειροκίνητα την αποθήκευση των δεδομένων αυτών.

Μέχρι στιγμής αυτή η επιλογή δεν ήταν διαθέσιμη και όλα τα Android smartphone έκαναν αυτόματα την αποθήκευση των δεδομένων όταν το κινητό συνδεόταν σε ασύρματο δίκτυο WiFi, αποτρέποντας τους χρήστες να αποθηκεύσουν τα δεδομένα τους οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμούσαν.

Σύμφωνα με έναν χρήστη του Tweeter που έστειλε tweet στο 9to5Google, η νέα αυτή επιλογή εμφανίστηκε στις ρυθμίσεις του backup στο Google Drive στο Pixel 2 του και θα επιτρέπει στο χρήστη να ξεκινήσει ένα χειροκίνητο backup των δεδομένων του στο Google Drive. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό δεν ήταν διαθέσιμο μέχρι σήμερα αλλά θα δοθεί σε κάποιο μελλοντικό update.

Φαίνεται πως η νέα λειτουργία δίνεται σταδιακά σε όλο και περισσότερες συσκευές μέσω των Google Play Services και διασφαλίζει με μεγαλύτερη σιγουριά την αποθήκευση των δεδομένων σε περίπτωση που κάποιος χρήστης θέλει να κάνει επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων στη συσκευή.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Minepo

Πάντως αυτή η επιλογή ήδη υπάρχεις στο sony xperia xz μου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple ChatGPT Google

iOS 18: Google, OpenAI και Baidu οι πιθανοί συνεργάτες της Apple για την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple έχει συζητήσει με την Baidu σχετικά με τη χρήση του παραγωγικού μοντέλου AI της κινεζικής εταιρείας.

Software AI Google

H Google προβλέπει έως και 7 μέρες νωρίτερα τις πλημμύρες με τεχνητή νοημοσύνη

Η Google ανακοίνωσε επίσημα πως χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για την επιτυχή πρόβλεψη πλημμυρών των ποταμών.