Τα Huawei smartphones που θα λάβουν το GPU Turbo update και πότε θα γίνει αυτό

GPU Turbo update, Τα Huawei smartphones που θα λάβουν το GPU Turbo update και πότε θα γίνει αυτό

Η Huawei ανακοίνωσε τη λίστα των συσκευών που θα αποκτήσουν το GPU Turbo update και μαζί με τα ονόματα των συσκευών αποκάλυψε επίσης το μήνα που οι συσκευές θα ξεκινήσουν να λαμβάνουν την αντίστοιχη ενημέρωση.

Δεκατέσσερα συνολικά μοντέλα της Huawei έχουν επιβεβαιωθεί ότι θα λάβουν την ενημερωμένη έκδοση. Η ενημέρωση θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα για κάποιες συσκευές, όπως το Mate 10 και το P20 Pro. Άλλα μοντέλα θα λάβουν το GPU Turbo update τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και μερικά, όπως το Mate 9 και το P10 Plus το Νοέμβριο.

Όσον αφορά GPU Turbo, η Huawei ισχυρίζεται ότι θα βελτιώσει την απόδοση επεξεργασίας γραφικών κατά 60% και θα μειώσει την κατανάλωση ενέργειας κατά 30%. Το νέο χαρακτηριστικό θα βελτιώσει επίσης την απόδοση των AR και VR λειτουργιών, καθώς και την απόδοση του EMUI.

GPU Turbo update, Τα Huawei smartphones που θα λάβουν το GPU Turbo update και πότε θα γίνει αυτό

H κινέζικη εταιρεία λάνσαρε για πρώτη φορά την τεχνολογία GPU Turbo μαζί με τα Honor Play και Honor 9i, ενώ σύντομα αποκάλυψε ότι το χαρακτηριστικό θα ενσωματωθεί και σε άλλα Huawei και Honor μοντέλα μέσω Over-The-Air (OTA) αναβάθμισης κάτι που φαίνεται πώς ξεκινά να το κάνει πράξη.

Το μόνο που μένει είναι να δούμε εάν όντως το GPU Turbo update φέρνει στη συσκευή τα αποτελέσματα που υπόσχεται η εταιρεία ανεξάρτητα από τον εκάστοτε εξοπλισμό.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
theo.geor

Και από τις 22 Ιουλίου, δεν θα επιτρέπει το ξεκλείδωμα του bootloader, απαγορεύοντας την εγκατάσταση custom rom και project treble.

vagsvr

Εχω αγορασει απο Κινα το Honor v10 (δεν εχω αλλαξει rom) και ελαβα χθες την αναβαθμιση.

Μου φαινεται οτι καποιες εφαρμογες τις ανοιγει ακομη πιο γρηγορα (οχι οτι αργουσε ιδιαιτερα), παιχνιδια δεν παιζω για να πω κατι..

Απο καταναλωση ειναι πολυ καλο, αν βελτιωθει ευχαριστο θα ειναι..!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.