Τα Samsung Galaxy S7 και S7 edge ένα βήμα πριν το Oreo update

Galaxy S7 και S7 edge, Τα Samsung Galaxy S7 και S7 edge ένα βήμα πριν το Oreo update

Τα Samsung Galaxy S7 και S7 edge φαίνεται πώς είναι ένα βήμα πριν το Android 8.0 Oreo update. Πριν μερικές εβδομάδες και τα δύο μοντέλα πέρασαν από την πιστοποίηση του Wi-Fi Alliance με τη νεότερη έκδοση λειτουργικού της Google και το ίδιο ισχύει και για τα Galaxy S7 και S7 edge που βρίσκονται στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Μετά το roll out του Android Oreo update για τα μοντέλα Galaxy S8/S8+ και Galaxy Note 8 ήρθε ο καιρός και για τα προγενέστερα μοντέλα της σειράς S7 να αλλάξουν «γεύση».

Ποια ακριβώς ημερομηνία θα ξεκινήσει να λανσάρεται το Android Oreo στις συσκευές δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί. Η Samsung Τουρκίας είχε προγραμματίσει το roll out για τις 13 Απριλίου αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ. Εκτιμάμε ότι λογικά θα ξεκινήσει να λανσάρει την αναβάθμιση σε Oreo για τα Galaxy S7 και S7 edge πριν το τέλος του μήνα.

Ως συνήθως το update ρολάρεται σταδιακά, σε φάσεις και ανά χώρα, οπότε περιμένουμε σιγά σιγά τη Samsung από κάπου να ξεκινήσει.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι η κορεάτικη εταιρεία έχει βάλει στο πρόγραμμα των αναβαθμίσεων σε Oreo και άλλες συσκευές, όπως τα Galaxy A3, A5 και A7 (2017) και συγκεκριμένα για τις 25 του Μάη.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
thanoik

A5 2017 αναβαθμιζεται ήδη σε Oreo στην Ρωσία και Ρουμανία….

Stef

Ένα απο τα καλυτερα τηλεφωνα που ειχα για 1.5 χρονο.δεν υπηρχε κατι που να του ελειπε, ακομα και σημερα, αλλα πηγα στο note 8 για τη μεγαλη οθονη.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

ποια έκδοση ηταν καλύτερη για το s7 μέχρι τώρα παιδιά?

Fotis

ετσι οπως το κοβω….καλο καλοκαιρι παιδια…τοτε θα τα παρουμε….α ρε samsung….τελευταιους των τελευταιων…μας αφησες..μια απο τις καλυτερες σου συσκευες…μια συσκευη που ακομα και τωρα σου προσφερει κερδη…τα ζα μου αργα….

Promwmw

Καλή φαση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.