Τα smartphone της Huawei θα λαμβάνουν firmware updates κάθε δύο μήνες

smartphone huawei αναβάθμιση firmware κάθε δύο μήνες, Τα smartphone της Huawei θα λαμβάνουν firmware updates κάθε δύο μήνες

Η Huawei αλλάζει το καθεστώς των αναβαθμίσεων στο software των smartphone της μιας και σε επίσημη τοποθέτησή της έγινε γνωστό το ότι πλέον θα αναβαθμίζει τις συσκευές της με firmware updates κάθε δύο μήνες, κάτι που αφορά όσες κυκλοφόρησαν μέσα στο 2017 και το 2018.

Μια τέτοια είδηση θα ικανοποιήσει τους χρήστες των smartphone της Huawei που θα έχουν συχνές αναβαθμίσεις στο smartphone τους οι οποίες θα έχουν να κάνουν με βελτίωση στην ασφάλεια των συσκευών τους αλλά και χαρακτηριστικά τα οποία θα ενσωματώνει η Huawei για τη βελτίωση της εμπειρίας χρήσης. Ανάλογη κίνηση έγινε και από την OnePlus που υποσχέθηκε αναβαθμίσεις για δύο χρόνια σε όλα τα smartphone καθώς και αναβαθμίσεις ασφαλείας που θα γίνονται διαθέσιμες κάθες δύο μήνες για διάστημα τριών ετών.

Επίσης, το πρώτο νέο χαρακτηριστικό που θα ενσωματώσει η Huawei, είναι η λειτουργία Face Unlock η οποία θα γίνει διαθέσιμη για τα Huawei P20, P20 Pro, P10, Mate 10, Mate 10 Pro και Mate 9. Αναφορικά με το επόμενο firmware update, αυτό θα φέρει αναβάθμιση σε θέματα ασφάλειας και θα γίνει διαθέσιμο ακόμα και για mid-range συσκευές όπως τα Nova 3e, Nova 2 Lite, και Nova 2i. Οι προγραμματισμένες αναβαθμίσεις κάθε δύο μήνες που υπόσχεται η Huawei δεν ακολουθούν αυτές της Google που γίνονται διαθέσιμες σε μηνιαία βάση, αλλά δεν παύει να είναι μια σημαντική κίνηση από την πλευρά της εταιρείας για την προστασία των καταναλωτών της.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kostas

Τα p20 ειχαν face unlock απο την ημερα που βγηκαν.

Konstantinos

Καλά κάθε δύο μήνες, για πόσο καιρό όμως;

Panagiotis

Και το mate 10 pro έχει face unlock εδώ και πολλές μέρες.

Vasilisnikolaidis

Κάτοχος p9 lite 2016 και εδώ και 6 μήνες καμία αναβάθμιση έστω και security patch… Ντροπή τους… Έκανα downgrade το 4s 6.1.3 και πετάει… Μόνο iPhone….

NikosAr

Μόνο για γέλια οι δηλώσεις της εταιρείας …. παρόλο που δεν είχα – έχω συσκευή της … πρώτα κάνε το πράξη και μετά ξεκινά τις δηλώσεις …. και αυτό ότι θα δίνουμε αναβαθμίσεις για το 2017-2018 ? Το 2019 – 2020 τι ? Οι συσκευές του 2017 θα παίρνουν τότε τα update ? Αυτές οι δηλώσεις με κρατάνε μακριά από αυτές τις εταιρίες .., κυρίως γιατί μου θυμίζουν την στρατηγική τους και ξεχνώ ότι μπορεί η συσκευή να είναι πολύ αξιόλογη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.