Το Android Pie θα είναι εγκατεστημένο σε περισσότερα smartphone για το 2018 από το Oreo για το 2017

Android Pie εγκατεστημένο περισσότερα smartphone 2018, Το Android Pie θα είναι εγκατεστημένο σε περισσότερα smartphone για το 2018 από το Oreo για το 2017

Η Google δήλωσε σε αναφορά της πως οι συσκευές με Android Pie θα είναι περισσότερες, μέχρι το τέλος του 2018, και σε ποσοστό μεγαλύτερο από αυτές που είχαν εγκατεστημένο το Android Oreo μέσα στο 2017.

Πολλοί είναι οι χρήστες smartphone οι οποίοι παραπονιούνται για τις μεγάλες καθυστερήσεις στις αναβαθμίσεις του Android, τη στιγμή που όταν κυκλοφορεί αναβάθμιση στα iPhone, αυτή γίνεται για το σύνολο των iPhone που είναι συμβατά με κάθε νέα έκδοση του iOS. Πλέον, σύμφωνα με το update framework της Google, κάθε συσκευή που θα κυκλοφορεί με εγκατεστημένο το Android Pie, θα είναι συμβατή με το Project Treble έτσι ώστε να λαμβάνει τις αναβαθμίσεις πιο γρήγορα σε σύγκριση με το παρελθόν.

Επιπλέον, η Google αναφέρει πως μέχρι το τέλος του 2018, τα smartphone με λειτουργικό σύστημα Android 9 Pie θα είναι περισσότερα από όσα είχαν εγκατεστημένο το Android Oreo μέσα στο 2017. Θα πρέπει να τονίσουμε πως το Φεβρουάριο είδαμε τη Google να ανακοινώνει πως το Android Nougat ήταν η πιο δημοφιλής έκδοση, 17 μήνες μετά την αρχική κυκλοφορία της, το καλοκαίρι του 2016. Με το Project Treble, η Google αναμένεται να μειώσει τους χρόνους αναμονής για την αναβάθμιση των smartphone σε κάθε νέα έκδοση του Android και είναι κάτι που θα πρέπει να περιμένουμε για να διαπιστώσουμε πως όντως ισχύει, μειώνοντας τις επιπτώσεις του fragmentation που ταλαιπωρεί τα Android smartphone.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Xperiakiast(XZ1)

Σήμερα το πρωί πήρα το update στο ΧΖ1 μου!

NikosAr

Ξέρω κι ενα με τον Τοτό ….

Bart

Αν πουλούσαν καλύτερα τα σόνια θα ήταν πολύ καλύτερη η κατάσταση, μέχρι τώρα έχουν πάρει android 9 XZ premium, XZ1, XZ1 compact, XZ2, XZ2 compact, XZ2 premium, XZ3, 7 μοντέλα δηλαδή. Τώρα αναβαθμίζω το ΧΖ1 μου ανυπομονώ να δω πως θα πηγαίνει.

One

Σήμερα το πηρα στο XZ Premium. Πολυ καλές εντυπώσεις μεχρι στιγμής, ειδικα στη ταχύτητα.

BILL5DS

Ναι και εμένα μου ήρθε το update για το Xperia xz1 αλλά με 58 % μπαταρία θα το κάνω όταν το ξανά φορτίσω τώρα 210 MB το 9

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro: Διέρρευσαν πραγματικές hands-on εικόνες

Η Google περιμένουμε να κυκλοφορήσει το λιγότερο τρία smartphone τον ερχόμενο Οκτώβριο,  τα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.