Το Group FaceTime και η dual-sim λειτουργία έρχονται στα νέα iPhone με το iOS 12.1

group facetime dual sim λειτουργία iphone ios 12.1, Το Group FaceTime και η dual-sim λειτουργία έρχονται στα νέα iPhone με το iOS 12.1

Η αναβάθμιση του iOS στην έκδοση 12.1 θα φέρει νέα χαρακτηριστικά όπως το Group FaceTime αλλά και την υποστήριξη για eSim και dual-sim λειτουργία για τα iPhone Xs, Xs Max και XR, κάτι το οποίο επιβεβαιώνεται από την ίδια την Apple.

Αυτά τα νέα χαρακτηριστικά θα γίνουν διαθέσιμα στην αναβάθμιση iOS 12.1 και εντοπίστηκαν στον οδηγό “iPhone User Guide for iOS 12.1” που βρίσκεται στην εφαρμογή Apple Books και προσφέρεται δωρεάν. Πιο συγκεκριμένα, η λειτουργία Group FaceTime είχε ανακοινωθεί πρώτη φορά στα πλαίσια του WWDC 2018 τον Ιούνιο, η οποία θα επιτρέπει την πραγματοποίηση ομαδικής συνομιλίας με τη συμμετοχή μέχρι και 32 ατόμων, ενώ για να γίνεται αντιληπτό ποιός μιλάει στο ομαδικό FaceTime, το παράθυρο του ομιλητή μεγαλώνει ενώ τα υπόλοιπα μικραίνουν.

Εκτός του Group FaceTime, θα ενεργοποιηθεί η eSim και dual-sim λειτουργία για τα iPhone Xs, Xs Max και XR, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία της. Τα νέα iPhone θα μπορούν να λειτουργούν με δύο κάρτες sim, αλλά με τρόπο που είναι διαφορετικός από αυτόν που γνωρίζουμε σε σχέση με τα android smartphone, μιας και δε θα υπάρχει το γνωστό διπλό sim tray, με εξαίρεση την αγορά της Κίνας, αλλά θα υπάρχει η eSim που θα παρέχει δεύτερη γραμμή μαζί με τη συμβατική sim που όλοι έχουμε στις συσκευές μας.

Για να μάθετε τα πάντα για τη Dual-Sim και eSim των νέων iPhone πατήστε ΕΔΩ.

group facetime dual sim λειτουργία iphone ios 12.1, Το Group FaceTime και η dual-sim λειτουργία έρχονται στα νέα iPhone με το iOS 12.1

group facetime dual sim λειτουργία iphone ios 12.1, Το Group FaceTime και η dual-sim λειτουργία έρχονται στα νέα iPhone με το iOS 12.1

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

25 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Flagship killer

Ουαουυυυ αυτο απο Μόνο του αξίζει ενα χιλιάρικο!!!! Τσάμπα το έχουν το εργαλείο

metalmania

Μην ξεχνάμε όμως οτι κάποιοι θα σκάσουν το χιλιάρικο για να πάρουν συσκευη η οποία αντέγραψε το notch που έκαναν εμετό όταν το έβλεπαν..

Flagship killer

Ας μην μιλάμε για χιλιάρικο. Χιλιάρικο έχει το κινητό 8ετιας XR ! ΣΕ αυτή τη περίπτωση και λίγα είναι τα 1000 για note 9 ή mate 20 pro… στα 1400-1800 του Xs τα παραπάνω android αναλογικά είναι σαν να κλέβεις εκκλησία…

metalmania

Ακόμη και το xr κανει καταγραφή βίντεο 4k 60fps με στερεοφωνικη καταγραφη ήχου που θεωρεις κινητό 8αετιας.Εκτος αν το λες για το θέμα εμφάνισης.. Τα mate 2018 γράφουν 4k στα 30fps.Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λαθος

popeye

Κρίμα για ένα site με μεγαλη ιστορία να γεμίζει click-bait αρθα μόνο και μόνο για να γινεται χαμος στα σχόλια λες και διαβάζεις redplanet ή prasinanea ενώ είσαι σε site ”tech”!! Για αυτό κατι τυποι από βορεια ελλάδα σας παιρνουν την δουλεια!!!

Makis

Παλικάρια, δρόμο. Πηγαίνετε στο ποκοφόνι και σχολιάστε. Ναι πήρα μετοχές όταν είχε 130 δολάρια η μία μέσω της Alpha Finance.

Makis

Εσύ βρε Ποπάϋ που το είδες το click bait άρθρο. Νέο σου λέει, δεν γράφει το Face time έφερε λειτουργία που το είχε το Android από το 1965. Έλεος.

metalmania

@Popeye
αν καταλαβες οτι δεν μιλάμε για τεχνολογία εδω τοτε βρίσκεσαι εσύ σε λάθος σάιτ

metalmania

@Μakis
Αν σε καλύπτει το pocophone που για τα χρήματα του έχει δυνατά χαρακτηριστικά(sd845)τότε εμείς πάμε πάσο..ελευθερη ειναι η αγορά και ο καθένας παιρνει ανάλογα το budget του οτι θελει

Makis

@ metalmania, αυτό κατάλαβες;

Kostas

@makis το 1965 γεννήθηκε ο μπαμπάς του τύπου που σκέφτηκε το android.

Makis

@Kostas, το “τρόπος του λέγειν” το ξέρεις;

metalmania

Ναι φιλέ,αυτήν την εντύπωση μου εδωσες

Flagship killer

Βρε metalmania δε κατάλαβες καν ότι ο Makis είναι υπέρ των iPhone… θα καταλάβεις γιατί το xr έχει χαρακτηριστικά 8ετιας;;; μη σπαταλάς τον χρόνο μου!!! Αλλά αν σε ενδιαφέρουν τόσο τα fps πάρε μια DSLR χαχαχαχα
*Όταν το κινητό σου είναι πιο έξυπνο από εσένα… τα έλεγε ο Albert αλλά δεν τον πίστευαν (μη ρωτήσεις ποιος είναι ο Albert)

Makis είσαι τεράστιος!!! Είχα πάρει κι εγώ κομμάτια! για να δούμε που θα πάει!

Flagship killer

Υ.Γ. metalmania να ξέρεις κάτι μόνο… για τον φανατικό iphonακια (ήμουν μέχρι που κατέληξα στο note κινητό, iPad tablet) το XR είναι ΠΡΟΣΒΟΛΗ !!!!!
Τα XS είναι τα iPhone τα σωστά τα πρόστυχα! Όποιος έχει, τα σκάει και γουστάρει! Τα xr είναι για τις ξανθιές και τα υπαλληλακια που δεν έχουν να δώσουν παραπάνω αλλά θέλουν πάση θυσία το φετινό iPhone.
Κοτσοβολος 60 δώσεις κτλ….

Flagship killer

Είναι σαν τη φτηνή BMW με Τασια, χειροκίνητα παράθυρα, χωρίς κλιματισμό και 115 άλογα… καμία σχέση με την 5αρα…
Κάθε εταιρία φροντίζει και για τους καλους πελάτες Της αλλα και για τα λιμά της !

Johny®️

Εγώ από την άλλη τα έσκασα και πήρα το πρόστυχο iPhone XS και όχι μόνο έμεινα ευχαριστημένος αλλά το γουστάρω τρελα.και αν γύριζε ο χρόνος πίσω ξανά αυτό θα επερνα και πάλι.και το κινητό είναι τουμπαναρα.τωρα σε όποιον δεν αρέσει πάει εκεί που θέλει.αυτα..

metalmania

Αυτό το πάρε dslr..ε μετα αλλαζεις και δουλεια.χαχαχα

Agnostos13

Αυτό με το XR της 8ετίας είναι το πιο τραγελαφικό που έχω διαβάσει τελευταία…

Giorgis

Αδυνατούν αρκετοί να διαβάσουν μια είδηση και όχι μόνο αυτό. Αδυνατούν να την ερμηνεύσουν και φυςικά να την αναλύσουν. Η είδηση γράφει για το λογισμικό 12.1 και οι άλλοι απαντούν για το αν είναι ακριβό το iPhone(που ναι είναι αλλά δεν έχει καμία σχέση με την είδηση). Θα ψηφίσετε αύριο μεθαύριο. Εάν δεν μπορείτε να ερμηνεύσετε μια είδηση πως θα ψηφίσετε αύριο? Πως θα βρείτε τον βέλτιστο πολιτικό που να εκφράζει τις πεποιθήσεις σας στο περίπου όταν δεν μπορείτε να ερμηνεύσετε κάποια πράγματα?

Διαβάστε βρε φίλτατοι πιο προσεκτικά την είδηση. Κάτοχος iPhone και πιστεύω πως το FaceTime έχασε την αίγλη του καθώς παρουσιάζει αστάθεια στην προσπάθεια του να έχει ανάλυση 720p.

Chris_BMW

@Giorgis

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου όσον αφορά το FaceTime..

Ότι καλύτερο σε βιντεοκλήση μεταξύ iOS συσκευών και πάνε να το .. μην πω τίποτα ..

Εκτός αυτού έχει γίνει και δύσχρηστο πλέον στην έκδοση 12 του iOS ..
Για να αλλάξεις την μπροστά με την πίσω κάμερα έχει γίνει επιστήμη πλέον ..

Chris_BMW

Χρόνια πολλά σε όλους by the way !!!

panos

@Giorgis +1 Άλλα αντί άλλων. Συμφωνώ για το facetime με όσα γράφετε. @Giorgis @Chris

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

giorgis δικιο εχεις φιλε πληρη δυσνοηση και αδυναμια στη κατανοηση κειμενου….. καθημερινο φαινόμενο και οχι μόνο των forum …!

forneverarrow

@Flagship Killer: φίλε νομίζω οτι γράφεις απλά για να προκαλέσεις… Είμαι και εγώ στην πλευρα της Apple αλλα κάποια πράγματα τα έχεις καταλάβει λάθος. Η Apple δεν βγάζει τίποτα μα τίποτα για όποιον δεν έχει λεφτά να ξοδέψει! Αν υπήρξες ποτέ iPhone user (δεν σε αμφισβητώ απλά μου κάνει εντύπωση το post σου) θα ήξερες οτι το να αγοράσεις ένα iPhone ή iPad, όσο ακριβό και να είναι, δεν είναι παρά το μικρότερο έξοδο. Η Apple θέλει απλά να χτυπήσει τον ανταγωνισμό στη μεσαία κατηγορία, εκεί που πραγματικά υπάρχει η δυναμική για να πουλήσει 1) αξεσουάρ, και 2) software και services (aka App Store, iTunes, Apple Music κλπ.). Φτηνό iPhone δεν θα κυκλοφορήσει ποτέ για ευνόητους λόγους (τα παλιότερα μοντέλα δεν τα λες φθηνά, απλά τα δίνει σε μειωμένη τιμή για να ξεστοκαρει). Επομένως, όχι, το Xr δεν είναι για τους υπαλλήλους ούτε για τις δόσεις. Είναι ένα πανίσχυρο smartphone που παίζει στην κατηγορία των κινεζικών android με Snapdragon 845. Για εμένα δεν αποτελεί επιλογή γιατί είμαι ιδιότροπος σε κάποια ζητήματα (παίζει να είμαι στους ελάχιστους που χρησιμοποιούν το 3D Touch, και θέλω μικρές συσκευές γενικά). Έτσι μένω στο iPhone 8 και θα πάω στον διάδοχο του Xs του χρόνου.… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.