Το Instagram σταματά να εμφανίζει τους χρήστες που παίρνουν screenshot στα stories

instagram σταματά ενημέρωση χρήστη screenshot stories, Το Instagram σταματά να εμφανίζει τους χρήστες που παίρνουν screenshot στα stories

Το Instagram δοκίμαζε το Φεβρουάριο ένα νέο χαρακτηριστικό σχετικά με την ενημέρωση όσων δημοσιεύουν Instagram stories κάθε φορά που κάποιος έπαιρνε screenshot από ό,τι δημοσιευόταν. Πλέον αυτό αλλάζει μιας και οι χρήστες δε θα ενημερώνονται όταν κάποιος κάνει κάτι τέτοιο.

Η λειτουργία αυτή εφαρμόστηκε πρώτη φορά από το Snapchat, όπου κάθε φορά που χρήστης έπαιρνε στιγμιότυπο από κάτι που δημοσιευόταν, ο χρήστης που το δημοσίευσε λάμβανε μήνυμα σχετικά με αυτό. Το Instagram δανείστηκε τη λειτουργία αυτή η οποία κατά κάποιο τρόπο απέτρεπε την αποθήκευση φωτογραφιών από αγνώστους και δυστυχώς για πολλούς, αυτό δε μπορεί να γίνει πλέον.

Σε ανακοίνωση της εταιρείας, το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό σταμάτησε να δοκιμάζεται και πλέον όσοι χρήστες έχουν τους Instagram λογαριασμούς τους ξεκλείδωτους και σε δημόσια προβολή, θα επιτρέπει σε όλους την αποθήκευση των Instagram stories μέσω στιγμιοτύπου, χωρίς τον οποιοδήποτε έλεγχο και ενημέρωση προς το χρήστη που δημοσιεύει τις φωτογραφίες του πως κάποιος άγνωστος τις έχει αποθηκεύσει.

instagram σταματά ενημέρωση χρήστη screenshot stories, Το Instagram σταματά να εμφανίζει τους χρήστες που παίρνουν screenshot στα stories

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

θα στεναχωρήσουν γκομενες που εβλεπαν οτι βγαζουν screenshot της photo τους και τους ανέβαινε το ηθικό και άλλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Instagram Meta

Instagram: Πλέον μπορείτε να επεξεργαστείτε τα DMs σας

To Instagram ανακοίνωσε ενημερώσεις για την πλατφόρμα που αφορούν τη δυνατότητα άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.

Internet Facebook Instagram Mark Zuckerberg

Γερουσία των ΗΠΑ: Οι CEOs των social media έχετε αίμα στα χέρια σας

Οι Αμερικανοί γερουσιαστές κατηγόρησαν τους ηγέτες των μεγαλύτερων εταιρειών μέσων κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο.

Internet Instagram

To Instagram δοκιμάζει το Flipside για ένα πιο ιδιωτικό προφίλ

Το Instagram εργάζεται σε μια νέα δυνατότητα που ονομάζεται “Flipside” που θα επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν ένα δευτερεύον προφίλ.