To LG V30 αναβαθμίζεται με Android Oreo και AI λειτουργίες στην κάμερα

V30, To LG V30 αναβαθμίζεται με Android Oreo και AI λειτουργίες στην κάμερα
Η Κορέα έδωσε τη σκυτάλη για να ξεκινήσει η αναβάθμιση του LG V30 σε Android 8.0 Oreo και στην Ευρώπη. Συγκεκριμένα, το roll out έχει ξεκινήσει ήδη στην γείτονα χώρα Ιταλία, ενώ σύμφωνα με σχόλια των χρηστών και στις Ολλανδία, Τσεχία, Ισπανία, Πολωνία, Νορβηγία, Ουγγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο και πολύ πιθανό και αλλού.

Το ευχάριστο είναι ότι αναβαθμίζονται τόσο οι ξεκλείδωτες μονάδες όσο και τα LG V30 των παρόχων. Το ακόμη πιο ευχάριστο είναι ότι μαζί με τη αναβάθμιση στη νεότερη έκδοση του λειτουργικού της Google, με ό,τι καλό αυτό συνεπάγεται, οι κάτοχοι των συσκευών θα λάβουν μαζί το πακέτο των ΑΙ λειτουργιών που παρουσίασε η κορεάτικη εταιρεία μαζί με το LG V30S ThinkQ στη Βαρκελώνη στα πλαίσια του MWC 2018 τον περασμένο Φεβρουάριο.

Έτσι λοιπόν με την προσθήκη του λογισμικού ThinQ το V30 αναβαθμίζεται προσφέροντας στο χρήστη μία ευρεία γκάμα «έξυπνων» εφαρμογών στη λειτουργία της κάμερας με καλύτερα αποτελέσματα στις συνθήκες χαμηλού φωτισμού αλλά και με την πρόβλεψη του εκάστοτε πλάνου.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη λήψη φωτογραφιών το σύστημα μπορεί πλέον να αντιληφθεί τι ακριβώς προσπαθεί να απαθανατίσει ο χρήστης (πορτρέτα, ζώα, πόλεις, φυτά, ηλιοβασιλέματα/ανατολές, φαγητά και τοπία), ενώ μέσω του νέου Bright Mode οι κάτοχοι του κινητού θα μπορούν να καταγράψουν τις αγαπημένες τους στιγμές ακόμα και υπό συνθήκες αρκετά χαμηλού φωτισμού.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Alex

μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι είναι τα ‘ξεκλείδωτα’;

NikosAr

@Alex
Το λέει καθαρά, αυτά που είναι από τους παρόχους δηλ. τις εταιρίες τηλεφωνίας ( Vodafone, wind κλπ) θεωρούνται κλειδωμένα λόγω της ρομ που μπορεί να είναι τροποποιημένη στα στάνταρ της κάθε εταιρείας … και σε συσκευές που δεν τις αγοράζεις από πάροχο, αλλά από ένα πολυκατάστημα τα οποία είναι ελεύθερα από λογισμικό του παρόχου … Αν και για να ήμαστε σωστοί το άρθρο το αναφέρει λανθασμένα ξεκλείδωτες συσκευές … που δεν χρειάζεται να αναφέρω για να μη σε μπερδέψω κι άλλο … ελπίζω να έγινα σαφής

MANOS

Ξερετε αν υποστηριζει ραδιοφωνο?

Ανδρεας

@MANOS ΝΑΙ υποστηρίζει FM radio

Γιωργος

Γνωρίζουμε αν αγοράσω σήμερα lg v30 ευρωπαικό αν η αναβάθμιση σε android oreo θα υπάρχει η πρέπει να περιμένω . Ευχαριστώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.