Το Twitter ζητά από τους χρήστες να αλλάξουν τους κωδικούς πρόσβασης εξαιτίας ενός bug

Το Twitter, Το Twitter ζητά από τους χρήστες να αλλάξουν τους κωδικούς πρόσβασης εξαιτίας ενός bug

Το Twitter ζητά από τους 330 εκατομμύρια χρήστες του να αλλάξουν τους κωδικούς πρόσβασής τους σε με σκοπό να διασφαλίσει ότι όλοι οι λογαριασμοί θα παραμείνουν ασφαλείς. Η εταιρία ξεκίνησε να προειδοποιεί όλους τους χρήστες όταν ανακάλυψε σφάλμα το οποίο αντέγραφε όλους τους κωδικούς σε λίστα απλού κειμένου μέσα στο σύστημα.

Σύμφωνα με την εταιρεία το σφάλμα έχει ήδη επιδιορθωθεί χωρίς να έχει γίνει γνωστή κάποια περίπτωση παραβίασης ή η κατάχρησης λογαριασμού στην πλατφόρμα της. Η απόφαση της εταιρείας να συμβουλέψει τους χρήστες να αλλάξουν τους κωδικούς πρόσβασης είναι καθαρά μέτρο προφύλαξης.

Μάλιστα, η εταιρεία επισημαίνει στους χρήστες να αλλάξουν τον κωδικό πρόσβασης σε όλες τις άλλες υπηρεσίες που μπορεί να χρησιμοποιούν τον ίδιο κωδικό για να αποφευχθούν τυχόν άλλα ζητήματα ασφάλειας.

Το Twiter δεν αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση πότε ακριβώς εντοπίστηκε το συγκεκριμένο σφάλμα ή για πόσο καιρό «έτρεχε» η εσφαλμένη καταγραφή πριν διορθωθεί. Πάντως καλό είναι να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας για την ασφάλεια του λογαριασμού ή των λογαριασμών σας.

Το Twitter δίνει επίσης κάποιες οδηγίες σχετικά με το πώς μπορείτε να διατηρήσετε ασφαλή το λογαριασμό σας στο μέλλον εδώ.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Gear Exynos Samsung Twitter

Φήμες ότι η Samsung θα αλλάξει το όνομα των Exynos

H Samsung θα αλλάξει το όνομα των επεξεργαστών της και από Εxynos θα γίνουν… “Dream Chip”, σύμφωνα με τα όσα μοιράστηκε tipster στο Χ.

Business Elon Musk Twitter

X: Ίσως χάσει 75 εκατ. δολάρια σε διαφημίσεις λόγω αντισημιτισμού

Το Χ, το μέχρι πρότινος Twitter, συνηθίζει να κερδίζει τα περισσότερα από τα χρήματά του τους τελευταίους μήνες του χρόνου.