To WhatsApp σύντομα θα έχει stickers

Το WhatsApp, To WhatsApp σύντομα θα έχει stickers

Αρκετές δημοφιλείς πλατφόρμες messaging προσφέρουν τη δυνατότητα ανταλλαγής stickers εμπλουτίζοντας με αυτόν τον τρόπο τη γραπτή επικοινωνία του χρήστη. Τώρα, ήρθε η ώρα και για το WhatsApp να αποκτήσει σύντομα τα δικά του stickers.

Την πληροφορία διέρρευσε ένας χρήστης στο Twitter με tweet που αναφέρει ότι η έκδοση WhatsApp Beta 2.18.218 φέρνει preview της νέας υπηρεσίας. Το WhatsApp είχε ήδη προ-αναγγείλει ότι σκοπεύει να φέρει τα stickers στην πλατφόρμα του τον περασμένο Μάιο στη διάρκεια του Facebook F8 developer conference.

Τα stickers θα γίνουν διαθέσιμα μέσω αναβάθμισης της εφαρμογής. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα ξεκινήσει το λανσάρισμα τους. Σύμφωνα με το tweet πάντως εμφανίζονται δύο unreleased sticker packs, τα Bibimbap Friends και Unchi & Rollie.

Επίσης, δεν γνωρίζουμε εάν υπάρχει η περίπτωση να δούμε στο WhatsApp τα sticker packs του Facebook Messenger, εφόσον και οι δύο πλατφόρμες ανήκουν στην ίδια εταιρεία. Το σίγουρο είναι ότι το WhatsApp αναβαθμίζεται με κάτι που πραγματικά του έλειπε εφόσον υπάρχουν πάρα πολλοί χρήστες που προτιμούν τα stickers από τα emoji στην επικοινωνία τους.

Μαζί λοιπόν με δημοφιλείς messengers, όπως Skype, Facebook Messenger, Viber, βλέπουμε και το WhatsApp να εναρμονίζεται με τον πιο εκφραστικό και ταυτόχρονα διασκεδαστικό τρόπο επικοινωνίας των stickers.

Το WhatsApp, To WhatsApp σύντομα θα έχει stickers

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Software WhatsApp

WhatsApp: Νέα φίλτρα συνομιλίας σας βοηθούν να βρίσκετε εύκολα το μήνυμα που θέλετε

Το WhatsApp κυκλοφορεί νέα φίλτρα συνομιλίας για να διευκολύνει την εύρεση των μηνυμάτων που αναζητάτε χωρίς να χρειάζεται ατελείωτο scroll.

Software featured WhatsApp

WhatsApp: Νέα γραμμή πλοήγησης στο κάτω μέρος της οθόνης

Οι χρήστες WhatsApp από Android θα αποκτήσουν μια νέα γραμμή πλοήγησης στο κάτω μέρος της οθόνης, η οποία έρχεται να αντικαταστήσει την παλιά.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.