Software

Το WhatsApp θα σταματήσει να λειτουργεί σε iPhone με iOS 10 και iOS 11

Σύμφωνα με το WABetaInfo, το WhatsApp θα σταματήσει να λειτουργεί σε iPhone με iOS 10 και iOS 11 αργότερα μέσα στη χρονιά. Μάλιστα, το Κέντρο βοήθειας WhatsApp αναφέρει ότι αυτή τη στιγμή υποστηρίζονται μόνο το iOS 12 και οι νεότερες εκδόσεις.

Η Μeta προσθέτει διαρκώς νέες δυνατότητες στην εφαρμογή, οι οποίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται από τα παλαιότερα λειτουργικά συστήματα. Παράλληλα, η υποστήριξη τους κοστίζει χρήματα και εάν τις χρησιμοποιεί μικρό ποσοστό ανθρώπων δεν έχει νόημα.

Το WhatsApp άρχισε να προειδοποιεί τους χρήστες iPhone σε iOS 10 και iOS 11 ότι πρέπει να κάνουν αναβάθμιση σε iOS 12 ή νεότερη έκδοση για να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή. Διαφορετικά, η εφαρμογή θα σταματήσει να λειτουργεί στα τηλέφωνά τους μετά τις 24 Οκτωβρίου.

Τα δύο τηλέφωνα που τρέχουν iOS 10 και iOS 11 αυτή τη στιγμή και δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για άλλη αναβάθμιση λειτουργικού συστήματος είναι το iPhone 5 και το iPhone 5c. Αυτές οι συσκευές κυκλοφόρησαν πριν από περίπου δέκα χρόνια, επομένως δεν θα τις χρησιμοποιούν και πολλοί.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.