To WhatsApp υποστηρίζει δυνατότητα ομαδικής video κλήσης τεσσάρων ατόμων

video κλήσης, To WhatsApp υποστηρίζει δυνατότητα ομαδικής video κλήσης τεσσάρων ατόμων

To περασμένο Μάιο στα πλαίσια του F8 developers conference η Facebook ανακοίνωσε τα νέα χαρακτηριστικά και λειτουργίες του Facebook αλλά και των υπολοίπων εφαρμογών της εταιρείας. Ένα από αυτά ήταν η δυνατότητα υποστήριξης ομαδικής video κλήσης στο WhatsApp κάποια στιγμή στο μέλλον.

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσημα ότι τo WhatsApp υποστηρίζει πλέον τη δυνατότητα πραγματοποίησης ομαδικής video κλήσης ή φωνητικής κλήσης με έως και τέσσερις συνομιλητές. Η νέα δυνατότητα θα ευχαριστήσει αν μη τι άλλο τους χρήστες του WhatsApp, οι οποίοι σύμφωνα με την εταιρεία ξοδεύουν περισσότερα από 2 εκατομμύρια λεπτά σε κλήσεις κάθε μέρα μέσω της δημοφιλούς εφαρμογής.

Για να ξεκινήσετε μία ομαδική βιντεοκλήση ή φωνητική κλήση θα πρέπει να καλέστε αρχικά τον πρώτο συνομιλητή σας. Εν συνεχεία και αφού η κλήση βρίσκεται σε εξέλιξη μέσω του πλήκτρου “add participant” που εμφανίζεται επάνω δεξιά στην οθόνη της συσκευής θα μπορέσετε να προσθέσετε τους άλλους συνομιλητές. Η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα να προσθέσετε έως και τρεις ακόμη χρήστες στην ομαδική συνομιλία δηλαδή σύνολο μέχρι τέσσερις.

Για να πραγματοποιήσετε ομαδικές κλήσεις θα πρέπει να κατεβάσετε την τελευταία ενημερωμένη έκδοση του Whatsapp για τους χρήστες των iOS συσκευών από Apple App Store και τους χρήστες των Android συσκευών από το Google Play Store.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Software WhatsApp

WhatsApp: Νέα φίλτρα συνομιλίας σας βοηθούν να βρίσκετε εύκολα το μήνυμα που θέλετε

Το WhatsApp κυκλοφορεί νέα φίλτρα συνομιλίας για να διευκολύνει την εύρεση των μηνυμάτων που αναζητάτε χωρίς να χρειάζεται ατελείωτο scroll.

Software featured WhatsApp

WhatsApp: Νέα γραμμή πλοήγησης στο κάτω μέρος της οθόνης

Οι χρήστες WhatsApp από Android θα αποκτήσουν μια νέα γραμμή πλοήγησης στο κάτω μέρος της οθόνης, η οποία έρχεται να αντικαταστήσει την παλιά.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.