To WhatsApp υποστηρίζει δυνατότητα ομαδικής video κλήσης τεσσάρων ατόμων

video κλήσης, To WhatsApp υποστηρίζει δυνατότητα ομαδικής video κλήσης τεσσάρων ατόμων

To περασμένο Μάιο στα πλαίσια του F8 developers conference η Facebook ανακοίνωσε τα νέα χαρακτηριστικά και λειτουργίες του Facebook αλλά και των υπολοίπων εφαρμογών της εταιρείας. Ένα από αυτά ήταν η δυνατότητα υποστήριξης ομαδικής video κλήσης στο WhatsApp κάποια στιγμή στο μέλλον.

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσημα ότι τo WhatsApp υποστηρίζει πλέον τη δυνατότητα πραγματοποίησης ομαδικής video κλήσης ή φωνητικής κλήσης με έως και τέσσερις συνομιλητές. Η νέα δυνατότητα θα ευχαριστήσει αν μη τι άλλο τους χρήστες του WhatsApp, οι οποίοι σύμφωνα με την εταιρεία ξοδεύουν περισσότερα από 2 εκατομμύρια λεπτά σε κλήσεις κάθε μέρα μέσω της δημοφιλούς εφαρμογής.

Για να ξεκινήσετε μία ομαδική βιντεοκλήση ή φωνητική κλήση θα πρέπει να καλέστε αρχικά τον πρώτο συνομιλητή σας. Εν συνεχεία και αφού η κλήση βρίσκεται σε εξέλιξη μέσω του πλήκτρου “add participant” που εμφανίζεται επάνω δεξιά στην οθόνη της συσκευής θα μπορέσετε να προσθέσετε τους άλλους συνομιλητές. Η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα να προσθέσετε έως και τρεις ακόμη χρήστες στην ομαδική συνομιλία δηλαδή σύνολο μέχρι τέσσερις.

Για να πραγματοποιήσετε ομαδικές κλήσεις θα πρέπει να κατεβάσετε την τελευταία ενημερωμένη έκδοση του Whatsapp για τους χρήστες των iOS συσκευών από Apple App Store και τους χρήστες των Android συσκευών από το Google Play Store.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software featured WhatsApp

WhatsApp: Πλέον μπορείτε να καρφιτσώνετε πολλά μηνύματα σε μια συνομιλία

Πριν από μερικούς μήνες, το WhatsApp κυκλοφόρησε τη δυνατότητα να καρφιτσώνετε μηνύματα σε ιδιωτικές και ομαδικές συνομιλίες.

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.

Software WhatsApp

WhatsApp: Νέες λειτουργίες για την προστασία των χρηστών – Θα εμποδίζονται τα screetshots των φωτογραφιών προφίλ

Το WhatsApp λαμβάνει σοβαρά υπόψη το απόρρητό σας με μια νέα λειτουργία που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε δοκιμή beta.