Το Windows 10 October 2018 Update σβήνει αρχεία λόγω bug και η Microsoft το αποσύρει

windows 10 october 2018 update σβήνει αρχεία microsoft αποσύρει, Το Windows 10 October 2018 Update σβήνει αρχεία λόγω bug και η Microsoft το αποσύρει

Η Microsoft έκανε διαθέσιμη την αναβάθμιση Windows 10 October 2018 αλλά υπάρχουν όλο και περισσότεροι χρήστες που παραπονιούνται πως σβήνονται τα αρχεία που έχουν αποθηκευμένα στο φάκελο Documents, αναγκάζοντας τη Microsoft να αποσύρει την αποσύρει.

Η συγκεκριμένη αναβάθμιση ήταν διαθέσιμη από την Τετάρτη μέσω της επίσημης σελίδας της Microsoft για όσους ήθελαν να την εγκαταστήσουν, πριν τη διάθεσή της μέσω του Windows Update την προσεχή Τρίτη. Όσοι προχώρησαν στην εγκατάστασή της ήρθαν αντιμέτωποι με ένα σοβαρό bug όπου σβήνονται όλα τα αρχεία που βρισκονται στο φάκελο Documents και τους χρήστες να παραπονιούνται πως έχασαν αρκετά GB με δεδομένα.

Η Microsoft αντέδρασε σε αυτό το πρόβλημα και απέσυρε την αναβάθμιση και ενημερώνει τους χρήστες πως η αναβάθμιση Windows 10 October 2018 Update (έκδοση 1809) διακόπτεται μετά από αναφορές χρηστών για διαγραφή αρχείων από τον υπολογιστή τους και μένει να δούμε πότε θα γίνει και πάλι διαθέσιμη, ελπίζοντας πως δε θα προκύψει κάποιο άλλο πρόβλημα σε όσους προχωρήσουν στην αναβάθμιση.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παναγιώτης

Στο laptop μου πάντως δεν σβήστηκε τίποτα. Όλα δουλεύουν σωστά όπως και πριν. Ελπίζω πάντως να διορθωθεί το πρόβλημα .

George

Και εμένα σε 2 PC όλα καλά με Offline Accont

Μάκης

Και γω ευτυχώς όλα πένα!!

Alex

ουτε και εγω εχω προβλημα στο laptop…

alxgiann

Mου φαίνεται ότι ακουστεί σβήνονται αρχεία από άλλα προφίλ όχι από το βασικό. Αλλά στο δικό μου έχω 3 προφίλ, δεν χάθηκε τίποτα.

Θοδωρής Χ.

Η αναβάθμιση έγινε στο λάπτοπ μου την Τετάρτη, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Μοναδική ίσως παραφωνία, η διάρκεια της, καθώς χρειάστηκαν περίπου 6 1/2 ώρες.

Nickolas

Ούτε εγώ είχα κάποιο πρόβλημα με την αναβάθμιση, όλα μια χαρά και γρήγορα. Όλα τα έγγραφα είναι στη θέση τους, βέβαια έχω buck up όλα τα έγγραφά μου σε onedrive και σε δεύτερο σκληρό για καλό και για κακό.

ΝΙΚΟΣ

Χοντρή πατάτα για την Microsoft. Ελπίζω να την πάτησαν λίγοι σχετικά και να τους βοηθήσει η μικρομάλακη στην ανάκτηση (αν είναι πλέον εφικτό) των δεδομένων τους. Ντροπή. Ελπίζω να γίνει μάθημα

peat

Και σε μένα όλα καλά , δεν εσβησε τιποτε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.