To Twitter εισάγει το Timestamps για να προβάλει μέρος μόνο των live βίντεο

Timestamps, To Twitter εισάγει το Timestamps για να προβάλει μέρος μόνο των live βίντεο

Το Twitter ανακοίνωσε τη νέα λειτουργία Timestamps που επιτρέπει στο χρήστη να μοιράζεται με τους ακόλουθούς του ένα μόνο μέρος των live video που παρακολουθεί και συγκεκριμένα μόνο τα λεπτά ή τα δευτερόλεπτα που τον ενδιαφέρουν από τη ζωντανή μετάδοση.

Το Twitter λάνσαρε τη νέα αυτή η υπηρεσία όταν είδε ότι οι χρήστες ήθελαν πραγματικά να σχολιάσουν ή να αναφερθούν σε ένα συγκεκριμένο μέρος του βίντεο αλλά αναγκάζονταν να το μοιραστούν ολόκληρο με τους φίλους τους και να επισημάνουν την ενδιαφέρουσα στιγμή σε σχόλιο.

Timestamps, To Twitter εισάγει το Timestamps για να προβάλει μέρος μόνο των live βίντεο

Το Timestamps τους δίνει πλέον τη δυνατότητα να γυρίσουν πίσω στο μέρος του βίντεο που θέλουν να σχολιάσουν ή απλώς να δείξουν στους φίλους τους, να το «κόψουν» μέσα από ένα πανεύκολο μενού με scroll bar που εμφανίζεται στην οθόνη του κινητού τους ή τoυ υπολογιστή τους και να κάνουν retweet αποκλειστικά μόνο αυτό.

Όποιος επιλέγει να παρακολουθήσει το live θα βλέπει το βίντεο από τη χρονική στιγμή που επέλεξε να κάνει share o χρήστης, ενώ εάν η ζωντανή μετάδοση είναι ακόμη σε εξέλιξη οι χρήστες θα μπορούν να μεταβούν μέσω της ένδειξης “live” σε ολόκληρο το live video.

H νέα υπηρεσία είναι διαθέσιμη στις εφαρμογές του Twitter για Android και iOS συσκευές, στο Twitter μέσω υπολογιστή και στο Periscope, το app που επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν live stream μέσω των καμερών στα κινητά τους και να βλέπουν οι followers.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Gear Exynos Samsung Twitter

Φήμες ότι η Samsung θα αλλάξει το όνομα των Exynos

H Samsung θα αλλάξει το όνομα των επεξεργαστών της και από Εxynos θα γίνουν… “Dream Chip”, σύμφωνα με τα όσα μοιράστηκε tipster στο Χ.

Business Elon Musk Twitter

X: Ίσως χάσει 75 εκατ. δολάρια σε διαφημίσεις λόγω αντισημιτισμού

Το Χ, το μέχρι πρότινος Twitter, συνηθίζει να κερδίζει τα περισσότερα από τα χρήματά του τους τελευταίους μήνες του χρόνου.

Internet Apple Elon Musk featured

Η Apple σταματά τη διαφήμιση στο X μετά τα σχόλια του Elon Musk

Η Apple σταματά όλες τις διαφημίσεις στην πλατφόρμα Χ μετά τις αντισημιτικές δηλώσεις που έκανε ο Elon Musk την περασμένη Τετάρτη.