Twitter, βάζει στο “αθόρυβο” τους ενοχλητικούς με το mute

To Twitter ανακοίνωσε ένα νέο feature το οποίο ονομάζεται mute και μπορεί να αφαιρεί από το timeline σας tweets και retweets ατόμων τα οποία γίνονται ενοχλητικά. Αυτό γίνεται χωρίς να χρειάζεται να κάνετε unfollow ή block και το πιό σημαντικό είναι ότι αυτός που βάλατε στο «αθόρυβο» δεν θα ειδοποιηθεί όπως γίνεται με το block.

Ο «πολυλογάς» χρήστης μπορεί ακόμη να κάνει fav, reply και retweet στα δικά σας tweets. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να βγάλετε τον χρήστη από το mute χωρίς φυσικά αυτός να ειδοποιηθεί ποτέ.

Να πούμε ότι δεν πρεόκειται για κάποιο νέο feature καθώς εδώ και καιρό υπάρχουν τα Tweetdeck και Tweetbot τα οποία είναι εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών,αλλά τώρα το mute συμπεριλαμβάνεται στο Twitter.

Για να κάνετε κάποιον mute από το tweet του πατήστε more και κλικ στο mute@username και για να τον κάνετε mute από το προφίλ του, κλίκ στο gear icon και στη συνέχεια κλίκ στο mute@username.

To feature θα αρχίσει να διατίθεται από σήμερα σε Android και iOS ενώ θα είναι διαθέσιμο και στο web. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να το έχουμε. Μέχρι τότε υπομονή με τους ενοχλητικούς που όμως δεν θέλετε να κάνετε unfollow.
, Twitter, βάζει στο “αθόρυβο” τους ενοχλητικούς με το mute

Πηγή (1),(2)

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ανώνυμος Σχολιαστής

Αυτή η χαζομάρα με τον αριθμό των followers καταστρέφει το twitter. Ο άλλος γράφει συνέχεια βλακείες αλλά δεν τον κάνουμε unfollow μην τυχόν και χάσουμε το follow back που μας είχε κάνει αυτός. Σε λίγο καιρό θα υπάρχουν άνθρωποι που ο ένας θα έχει κάνει σίγαση (mute ντε) τον άλλο αλλά θα συνεχίσουν να ακολουθούν ο ένας τον άλλο μόνο και μόνο για έχουν +1 περισσότερους followers. ΈΛΕΟΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Gear Exynos Samsung Twitter

Φήμες ότι η Samsung θα αλλάξει το όνομα των Exynos

H Samsung θα αλλάξει το όνομα των επεξεργαστών της και από Εxynos θα γίνουν… “Dream Chip”, σύμφωνα με τα όσα μοιράστηκε tipster στο Χ.

Business Elon Musk Twitter

X: Ίσως χάσει 75 εκατ. δολάρια σε διαφημίσεις λόγω αντισημιτισμού

Το Χ, το μέχρι πρότινος Twitter, συνηθίζει να κερδίζει τα περισσότερα από τα χρήματά του τους τελευταίους μήνες του χρόνου.

Internet Apple Elon Musk featured

Η Apple σταματά τη διαφήμιση στο X μετά τα σχόλια του Elon Musk

Η Apple σταματά όλες τις διαφημίσεις στην πλατφόρμα Χ μετά τις αντισημιτικές δηλώσεις που έκανε ο Elon Musk την περασμένη Τετάρτη.