Uhssup: Θα λανσάρει η Samsung το δικό της social network app στο MWC 2018;

Uhssup, Uhssup: Θα λανσάρει η Samsung το δικό της social network app στο MWC 2018;

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε τη Samsung να «χτίζει» το δικό της οικοσύστημα εφαρμογών εξοπλίζοντας τις συσκευές της. Φήμες λένε τώρα ότι η κορεάτικη εταιρεία ετοιμάζεται να λανσάρει στο MWC 2018 το δικό της social network app με την ονομασία Uhssup.

Γιατί όχι; Ύστερα από εφαρμογές όπως οι Samsung Pay, Samsung Pass και Samsung Cloud δεν είναι απίθανο οι Κορεάτες να θέλουν να δημιουργήσουν τη δική της εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης αποκλειστικά για τους κατόχους των συσκευών τους.

Σύμφωνα με το κορεάτικο site HeraldCorp, το Uhssup θα είναι ουσιαστικά μία location-based εφαρμογή που θα επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζουν την τοποθεσία τους σε πραγματικό χρόνο αλλά και να ανταλλάσουν μηνύματα μεταξύ τους.

Είναι το Uhssup η απάντηση της Samsung στις δημοφιλείς εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης και ανταλλαγής μηνυμάτων όπως το WhatsApp, το Facebook Messenger και το Twitter;

Αυτό θα το μάθουμε σύντομα. Αν η πληροφορία είναι ακριβής τότε δεν αποκλείεται να δούμε το λανσάρισμα του νέου app μαζί με τις ναυαρχίδες τις σειράς Galaxy, Galaxy S9 και Galaxy S9+ αυτήν την Κυριακή, στις 25 Φεβρουαρίου.

Μείνετε συντονισμένοι!

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NtinosMD

Αποτυχια θα ναι… οπως και το MILK π ειχε φιλοδοξιες να κατεβασει το spotify απο τον θρονο. social app κ μαλιστα περιορισμενο σε συσκευες μιας εταιρειας? Χανεται το concept του social

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.