Viber: Αλλαγή αριθμού και μεταφορά δεδομένων σε άλλη συσκευή

Viber αλλαγή αριθμού, Viber: Αλλαγή αριθμού και μεταφορά δεδομένων σε άλλη συσκευή

Το Viber πλέον δίνει τη δυνατότητα αλλαγής του αριθμού σας καθώς και της μεταφοράς των δεδομένων σας αν αλλάξετε συσκευή.

Μέχρι πρότινος, όσοι χρήστες άλλαζαν τον αριθμό που συνδεόταν με τον λογαριασμό τους στο Viber έχαναν και το ιστορικό συζητήσεων. Αυτό για όσους χρησιμοποιούν αρκετά την εφαρμογή ή τους αρέσει να ανατρέχουν στο ιστορικό, ήταν εκνευριστικό.

Με την ενημέρωση v.7.3 πλέον οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν ένα αντίγραφο των δεδομένων τους, το οποίο θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν όταν αλλάξουν αριθμό.

Αν αλλάζετε μόνο αριθμό, τότε θα πρέπει να επιλέξετε την επιλογή Settings->Account->Change Phone Number.

Viber αλλαγή αριθμού, Viber: Αλλαγή αριθμού και μεταφορά δεδομένων σε άλλη συσκευή

Από εκεί έχετε δύο επιλογές, ανάλογα με το αν αλλάζετε μόνο αριθμό, οπότε θα πρέπει να επιλέξετε New phone number. Αν αλλάζετε και αριθμό και συσκευή, τότε θα πρέπει να επιλέξετε New phone number and new device.

Για να δημιουργήσετε το αντίγραφο του ιστορικού σας, θα πρέπει να μεταβείτε στο Settings->Account->Viber Backup.

Το αντίγραφο θα αποθηκευτεί στο Google Drive και σας επιτρέπει να μεταφέρετε τις συνομιλίες σας, τις επαφές σας, τα αυτοκόλλητα και τις επαφές που ακολουθείτε.

Να έχετε υπόψη σας ότι αν αλλάζετε και συσκευή, πρώτα θα πρέπει να δημιουργήσετε το αντίγραφο από την παλιά σας συσκευή και πριν μεταφέρετε την κάρτα SIM στη νέα συσκευή.

Μάλιστα, το Viber θα αναλάβει να ενημερώσει τις επαφές σας για την αλλαγή του τηλεφωνικού σας αριθμού.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κώστας

Θα μπορώ όμως αν πάω από android σε iOS και το αντίθετο να μεταφέρω το ιστορικό από την μια συσκευή στην άλλη?

_legri_

Αυτό ήθελα να ρωτήσω κι γω…

Γνωρίζει κανείς;

bezilys

Από της πιο άχρηστες εφαρμογες που έχω χρησιμοποιήσει!

Rachel

Στο viber έχω τον παλιό μου αριθμό τον οποίο όμως τον έχω κλείσει ,θέλω τώρα που άλλαξα συσκευή να μεταφέρω τα μηνύματα του viber στη νέα συσκευή αλλά να μην αλλαχτεί ο αριθμός πώς γίνεται αυτό; γιατί ζητάει το τηλέφωνο για να στείλει μήνυμα τον κωδικό εγώ δεν θέλω να δώσω το καινούργιο μου νούμερο θέλω στο viber να φαίνεται το παλιό μου νούμερο υπάρχει τρόπος;

Sofi

Δεν μπορώ ν κάνω ανάκτηση κωδικού
Μου έρχεται μνμ κ μετά λέει λανθασμένος κωδικός….

Μαρια

Θα ηθελα να ρωτήσω….Μπορεί να έχουν μείνει στη συσκευή μου φωτο απο το viber του προηγούμενου ιδιοκτήτη όπου κ το αγόρασα?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones app Google Play Store

Πώς να ανακτήσεις διαγραμμένες εφαρμογές και παιχνίδια στο Android

Αν έχετε διαγράψει ποτέ κατά λάθος μια εφαρμογή ή παιχνίδι, αν το έκανε κάποιο malware ή αν κάνατε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, μην απελπίζεστε.

Internet Viber

Το ψηφιακό πορτοφόλι του Viber έρχεται στην Ελλάδα

Η νέα λειτουργία θα επιτρέψει στους χρήστες του Viber να στέλνουν εύκολα χρήματα ο ένας στον άλλον και να δημιουργήσουν ένα ψηφιακό πορτοφόλι όπου θα αποθηκεύουν χρήματα -αρχικά Ευρώ.

Software Viber

Ο CEO του Viber καλεί τους χρήστες να εγκαταλείψουν το WhatsApp

Αγανακτισμένος με τη νέα πολιτική προσωπικών δεδομένων του WhatsApp, o CEO του Viber καλεί τους χρήστες να ψάξουν εναλλακτικές.

Internet featured Viber

To Viber διακόπτει κάθε επιχειρηματική σχέση με το Facebook

Οι παραβιάσεις δεδομένων από πλευράς Facebook και η αποτυχία του να αντιμετωπίσει τη βίαιη ρητορική οδήγησαν το Viber να διακόψει τη διαφημιστική δαπάνη.