Viber Chat Extensions για ανταλλαγή περιεχομένου μέσα στην εφαρμογή

Viber Chat Extensions, Viber Chat Extensions για ανταλλαγή περιεχομένου μέσα στην εφαρμογή

Το Viber ανακοίνωσε τα Chat Extensions που επιτρέπουν στους χρήστες να έχουν πρόσβαση μέσα από το παράθυρο της συνομιλίας τους, σε μια ευρεία γκάμα περιεχομένου από εφαρμογές και υπηρεσίες, όπως το YouTube, το Spotify, το VICE media, το Booking.com και το GIPHY.

Το χαρακτηριστικό αυτό δίνει στους περισσότερους από 800 εκ. χρήστες του Viber σε ολόκληρο τον κόσμο πρόσβαση σε περιεχόμενο και υπηρεσίες τρίτων κατασκευαστών, απευθείας μέσα από το παράθυρο της συνομιλίας τους. Έτσι οι χρήστες απολαμβάνουν μια πολύ ευχάριστη αδιάκοπη εμπειρία συνομιλίας, καθώς μπορούν να λαμβάνουν και να μοιράζονται περιεχόμενο που είναι σημαντικό για εκείνους, χωρίς να βγουν ούτε μια φορά από το chat.

Οι χρήστες μπορούν πλέον να αναζητούν πληροφορίες κατευθείαν μέσα από την οθόνη συνομιλίας με τις επαφές τους και να μοιράζονται υλικό όπως: τα αγαπημένα τους βίντεο από το YouTube, τραγούδια από το Spotify, εικόνες από το GIPHY, το Guggy και το Getty ή να προγραμματίσουν την τέλεια διαμονή μέσω του Booking.com. Σύντομα οι χρήστες θα έχουν άμεση πρόσβαση και σε συναρπαστικό και πρωτότυπο περιεχόμενο από το VICE Media.

Viber Chat Extensions, Viber Chat Extensions για ανταλλαγή περιεχομένου μέσα στην εφαρμογή

Ένα από τα σημαντικότερα γνωρίσματα του νέου χαρακητριστικού του Viber είναι η επέκταση συνομιλίας του YouTube. Τα βίντεο YouTube είναι από τους πιο δημοφιλείς συνδέσμους που ανταλλάσσονται μεταξύ των χρηστών στις συνομιλίες τους στο Viber. Πλέον η μεγαλύτερη πλατφόρμα βίντεο στον κόσμο είναι προσβάσιμη μέσα στην οθόνη συνομιλίας του χρήστη. Οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν, να μοιραστούν καθώς και να προβάλλουν βίντεο από το YouTube χωρίς να βγουν από το περιβάλλον των συνομιλιών τους.

Εκτός από την πολύ ευχάριστη εμπειρία χρήσης βίντεο, το Viber φέρνει τη μουσική και τη δυνατότητα κοινής χρήσης μουσικών αρχείων στη συνολική πλοήγηση του χρήστη μέσα στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων. Η νέα επέκταση του Spotify στις συνομιλίες μέσω Viber επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στα αγαπημένα τους μουσικά κομμάτια και να τα μοιράζονται στις συνομιλίες τους με το πάτημα μόνο ενός κουμπιού.

Για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες σε θέματα ειδησεογραφικής ενημέρωσης, πολιτισμού, διατροφής, μόδας, μουσικής, σπορ, τεχνολογίας και άλλων, οι χρήστες του Viber δεν χρειάζεται να ψάξουν και πολύ μακριά, παρά μόνο στην επέκταση συνομιλίας του VICE. Η κορυφαία εταιρία στον τομέα των μέσων ενημέρωσης για νέους στον κόσμο θα διαθέτει μια επέκταση συνομιλίας που δημιουργήθηκε για να προσφέρει στους χρήστες πρωτότυπο περιεχόμενο μέσα από το chat. Η VICE υπερέχει στη δημιουργία συναρπαστικού, αυθεντικού περιεχομένου για κάθε πλατφόρμα.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Rena drakogiannaki

Γιατί μου αφαιρεθηκαν από το βαιμπερ ?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Viber

Το ψηφιακό πορτοφόλι του Viber έρχεται στην Ελλάδα

Η νέα λειτουργία θα επιτρέψει στους χρήστες του Viber να στέλνουν εύκολα χρήματα ο ένας στον άλλον και να δημιουργήσουν ένα ψηφιακό πορτοφόλι όπου θα αποθηκεύουν χρήματα -αρχικά Ευρώ.

Software Viber

Ο CEO του Viber καλεί τους χρήστες να εγκαταλείψουν το WhatsApp

Αγανακτισμένος με τη νέα πολιτική προσωπικών δεδομένων του WhatsApp, o CEO του Viber καλεί τους χρήστες να ψάξουν εναλλακτικές.

Internet featured Viber

To Viber διακόπτει κάθε επιχειρηματική σχέση με το Facebook

Οι παραβιάσεις δεδομένων από πλευράς Facebook και η αποτυχία του να αντιμετωπίσει τη βίαιη ρητορική οδήγησαν το Viber να διακόψει τη διαφημιστική δαπάνη.

Software Viber

Το Viber απέκτησε dark mode, δείτε πώς να το ενεργοποιήσετε

Σταδιακά οι εφαρμογές αποκτούν το πολυπόθητο dark mode. Το Viber ακολουθεί τις τάσεις, και πλέον διαθέτει το δικό του dark mode. Μάθε πως να το ενεργοποιήσεις.