Πέμπτη
10/08/2017

Facebook Watch: Νέα υπηρεσία μπαίνει στα χωράφια των YouTube και Netflix

facebook watch

Όλο και πιο πολλές είναι οι εταιρείες που στρέφονται προς την δημιουργία πλατφόρμας μέσω της οποίας θα προβάλουν δικό τους πρωτότυπο περιεχόμενο. Το Facebook ανακοίνωσε τη νέα υπηρεσία Watch με την οποία μπαίνει στα χωράφια YouTube, Netflix και άλλων δικτύων.

Μέσω του Watch, το μεγαλύτερο social media στον κόσμο θα προσφέρει στους χρήστες του περιεχόμενο όπως shows, αθλητικούς αγώνες κλπ., αλλά και πρωτότυπο περιεχόμενο που θα παράγεται από το ίδιο.

Το Watch θα είναι διαθέσιμο σε mobile, desktop και laptop, αλλά και τα TV apps του Facebook. Τα shows που θα προβάλλονται θα έχουν επεισόδια ή storyline, για να μην χάσετε κανένα επεισόδιο θα υπάρχει η Watchlist.

Η υπηρεσία θα προσαρμόζεται στις προτιμήσεις του κάθε χρήστη, ανάλογα με το τι του αρέσει. Όμως αυτό που κάνει το Watch ιδιαίτερα ενδιαφέρον είναι ότι ενσωματώνει features από το Facebook Live, όπως για παράδειγμα το “reactions”, που σημαίνει ότι όταν παρακολουθείς ένα video, μπορείς να δεις τις αντιδράσεις άλλων χρηστών.

Δυστυχώς, προς το παρόν η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο στις ΗΠΑ, αλλά το Facebook θέλει να την επεκτείνει σε άλλες χώρες στο μέλλον.

Πηγή

Μάθε για: ,

Συντάκτης: .

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.