Το WhatsApp για iOS αναβαθμίστηκε με Picture-in-Picture λειτουργία

Picture-in-Picture, Το WhatsApp για iOS αναβαθμίστηκε με Picture-in-Picture λειτουργία

Το WhatsApp κυκλοφόρησε πρόσφατα μια νέα ενημερωμένη έκδοση της εφαρμογής για iPhone συσκευές προσφέροντας νέες λειτουργίες και βελτιώσεις, με σημαντικότερη ίσως όλων την ενσωμάτωση της Picture-in-Picture (PiP) λειτουργίας που μας είχε προϊδεάσει εδώ και καιρό.

Η νέα λειτουργία Picture-in-Picture υποστηρίζει προς το παρόν μόνο τις δύο υπηρεσίες, Instagram και Facebook. Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που ο χρήστης δέχεται σε μήνυμα ένα σύνδεσμο με βίντεο από ένα από αυτά τα δύο μέσα, θα είναι σε θέση να το προβάλλει κατευθείαν μέσα στο περιβάλλον του WhatsApp χωρίς να χρειαστεί εγκαταλείψει την εφαρμογή.

Ταυτόχρονα, θα μπορεί να συνεχίσει να παρακολουθεί το βίντεο κατά την περιήγησή του σε άλλες συνομιλίες και να μοιράζεται τις εντυπώσεις από τα βίντεο με άλλους χρήστες.

Επιπρόσθετα, οι ευρωπαίοι χρήστες θα έχουν ήδη παρατηρήσει στη νέα έκδοση ότι όταν προσπαθούν να καταχωρήσουν ένα νέο λογαριασμό στο WhatsApp, θα πρέπει πρώτα να επιβεβαιώσουν ότι είναι τουλάχιστον 16 ετών. Αυτή είναι μία προσθήκη που επιβάλλει η νέα πολιτική απορρήτου της εταιρείας με σκοπό να συμμορφωθεί με τους νέους κανονισμούς που επέβαλε η Ε.Ε.

Τέλος, έχουν προστεθεί και ορισμένες λειτουργίες που σχετίζονται με τη διαχείριση των γκρουπ. Για παράδειγμα ο administrator έχει τη δυνατότητα να καταργήσει εάν θέλει το δικαίωμα του διαχειριστή σε άλλους συμμετέχοντες στην ομάδα. Αυτό γίνεται μέσα από το μενού των ρυθμίσεων της ομάδας και την επεξεργασία των πληροφοριών ομάδας. Επίσης, οι διαχειριστές ομάδων θα μπορούν τώρα να επιλέξουν ποιος μπορεί να αλλάξει το θέμα, το εικονίδιο και την περιγραφή μιας ομάδας.

Ορισμένες άλλες τροποποιήσεις, βελτιώσεις και διορθώσεις σφαλμάτων που έχουν επίσης προστεθεί στο νέο update έρχονται να προσφέρουν καλύτερη απόδοση στις λειτουργίες της φωνητικής εγγραφής, των φωνητικών κλήσεων και των βιντεοκλήσεων.

Τη νέα έκδοση του WhatsApp Messenger μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Software WhatsApp

WhatsApp: Νέα φίλτρα συνομιλίας σας βοηθούν να βρίσκετε εύκολα το μήνυμα που θέλετε

Το WhatsApp κυκλοφορεί νέα φίλτρα συνομιλίας για να διευκολύνει την εύρεση των μηνυμάτων που αναζητάτε χωρίς να χρειάζεται ατελείωτο scroll.

Software featured WhatsApp

WhatsApp: Νέα γραμμή πλοήγησης στο κάτω μέρος της οθόνης

Οι χρήστες WhatsApp από Android θα αποκτήσουν μια νέα γραμμή πλοήγησης στο κάτω μέρος της οθόνης, η οποία έρχεται να αντικαταστήσει την παλιά.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.