Εκτός λειτουργίας το WhatsApp

Λίγες μόνο ημέρες μετά την εξαγορά του WhatsApp από το Facebook και τα πρώτα προβλήματα έκαναν την εμφάνιση τους. Χρήστες από όλο τον κόσμο αναφέρουν ότι δεν μπορούν να στείλουν μηνύματα μέσω της εφαρμογής εδώ και περίπου 2 ώρες, ενώ η WhatsApp επιβεβαιώνει το πρόβλημα αποδίδοντας το σε πρόβλημα του server.

“sorry we currently experiencing server issues. we hope to be back up and recovered shortly.” είναι η δήλωση της εταιρίας στο twitter.

Σύμφωνα με αναφορές χρηστών, η εφαρμογή κολλάει στην προσπάθεια να εμφανίσει το ιστορικό των συνομιλιών ή να στείλει μήνυμα, ενώ η ένδειξη ότι φορτώνει περιστρέφεται ασταμάτητα.

Η πραγματική αιτία του προβλήματος έχει να κάνει με το πλήθος νέων χρηστών που εγγράφηκαν στην υπηρεσία μετά την πρόσφατη εξαγορά της την Τετάρτη, με αποτέλεσμα να υπερφορτωθούν οι servers. Σε κάθε περίπτωση, το Facebook έχει σίγουρα την τεχνική δυνατότητα να παρέχει την κατάλληλη μηχανική υποστήριξη στο WhatsApp, όμως το τεχνικό πρόβλημα που έχει εμφανιστεί αυτή τη στιγμή λειτουργεί εναντίον τους.

Η αστεία πλευρά του προβλήματος εμφανίζεται με ένα πλήθος σατιρικών φωτογραφιών για την εξαγορά καθώς και αναφορές του στυλ ότι «το Facebook κλείνει το WhatsApp» ή «οι ιδρυτές του έφυγαν για διακοπές».

, Εκτός λειτουργίας το WhatsApp, Εκτός λειτουργίας το WhatsApp

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tasosk

λεω και γω τι στο καλο… γιατι δε στελνει
βλεπω το viber να παθαινει τα ιδια αν δε φτιαχνει συντομα το προβλημα :p

Ηλίας

Εγώ πιστεύω ότι αλλάζουν τους servers τους στης Facebook ώστε να έχει την καλύτερη δυνατότητα μιας και δεν μπορούμε να πούμε ότι ήταν και οι καλύτεροι αυτοί που είχανε.

Επίσης, το Viber τελευταία δεν παίζει καθόλου καλά και κολλάει πάρα πολύ ώστε να μην μπορεί να στείλει τα μηνύματα..τι γίνεται; :/

el_mac

Τα ιδια κι εδω… Ativ S

johnxarma

Παιδιά η εφαρμογή λειτουργεί και πάλι κανονικά.

Apostolis Vlv

Άρχισε η μάχη Google-Facebook!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.

Internet Facebook Mark Zuckerberg

Το Facebook γίνεται 20 χρονών και λέει “σ’ αγαπώ μπαμπά” στον Zuckerberg

Τον Φεβρουάριο του 2024 το Facebook έκλεισε τα 20 χρόνια του, αριθμό που αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τον κόσμο των social media.