WhatsApp: Κατάργησε την ετήσια συνδρομή και έφτασε στο 1 δισ. χρήστες

Πρόσφατα το WhatsApp αποφάσισε να ανακοινώσει ότι σταματά τη ετήσια συνδρομή του 1 δολαρίου και παράλληλα υποσχέθηκε στους χρήστες του να μην φέρει διαφημίσεις. Αυτό φαίνεται πως λειτούργησε θετικά για και του χάρισε ακόμη περισσότερους χρήστες.

Μπορεί ακόμη να είναι ανοιχτά τα ερωτήματα για το πως ακριβώς θα βγάζει χρήματα, όμως κατάφερε να ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Λίγο πριν ανακοινώσει ότι σταματά την ετήσια συνδρομή, οι χρήστες του ήταν γύρω στα 900 εκατ. Το WhatsApp μπαίνει στο κλαμπ των λίγων εφαρμογών που έχουν πάνω από 1 δισ. ενεργούς μηνιαίους χρήστες. Το Facebook έχει ξεπεράσει εδώ και καιρό το 1 δισ. και πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσε ότι πλέον μετρά 1.59 δισεκατ. ενεργούς χρήστες κάθε μήνα, ενώ σήμερα και η Google ανακοίνωσε ότι το Gmail ξεπέρασε το 1 δισ.

Να πούμε ότι το WhatsApp από τον Οκτώβριο του 2014 βρίσκεται στα χέρια του Facebook που έδωσε 19 δισ. δολάρια για να το εξαγοράσει.

O Mark Zuckerberg ήταν από τους πρώτους που συνεχάρη το WhatsApp, ανέφερε ότι από τότε που πέρασε στα χέρια του Facebook έχει διπλασιάσει τους χρήστες του και αστειευόμενος αναφέρει ότι ακόμη μένουν 6.4 δισ.: “Good job, WhatsApp! One billion users are aboard, 6.4 billion to go”!. Δείτε εδώ την επιστολή του Zuckerberg.

whatsapp 1 billion, WhatsApp: Κατάργησε την ετήσια συνδρομή και έφτασε στο 1 δισ. χρήστες

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Agnostos13

Αν ξερει κανεις καποιον που να εχει πληρωσει συνδρομη ας το γραψει…

Κώστας Ζ.

@Agnostos13 αγόρι μου στην Ελλάδα ζεις! Viber forever…χαχαχαχα

El_Mac

Σοβαρα τωρα. Ειμαι χρηστης του whats app εδω και 5-6 χρονια. Βασικα οταν το ειχα στο κινητο μου δεν ειχα καμια επαφη διαθεσιμη στη λιστα μου. Συνδρομη δε πληρωσα και δε μου ζητησε ποτε. Γνωριζει κανεις τι επαιζε ως τωρα και δε πληρωσαμε ποτε ?

bill

αντε πεισε τον ελληνα να βαλει γατς απ

Makis

Όποιος το χρησιμοποιεί ξέρει πολύ καλά ότι η ποιότητά του, ήχου κυρίως και αδιαλείπτου λειτουργίας, είναι 100 φορές καλύτερη από του viber. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να πείσω φίλους να το δοκιμάσουν και να ξεφύγουν επιτέλους από τη σαχλαμάρα βάιμπερ που στο 5άλεπτο αρχίζει εσκεμμένες διακοπές.

Thanoslam

Βίντεο κλήση υποστηρίζει το whatsapp?

Makis

Όχι…ακόμη..αλλά σύντομα, και σ᾽αυτό έχεις δίκιο, αλλά όταν μιλάμε για βιντεοκλήσεις τότε πάμε skype, δεν κάνουμε ούτε με viber που εάν το έχεις δοκιμάσει εκεί είναι που μιλάμε ότι δεν δουλεύει τίποτε…

Κώστας Ζ

@Makis ακριβώς τα ιδια και γω, το κατάφερα για μια εβδομαδα, αλλα μετα παλι βαιμπερ…χωρις λογο…και αναγκάζομαι και το εχω κι εγω!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Software WhatsApp

WhatsApp: Νέα φίλτρα συνομιλίας σας βοηθούν να βρίσκετε εύκολα το μήνυμα που θέλετε

Το WhatsApp κυκλοφορεί νέα φίλτρα συνομιλίας για να διευκολύνει την εύρεση των μηνυμάτων που αναζητάτε χωρίς να χρειάζεται ατελείωτο scroll.

Software featured WhatsApp

WhatsApp: Νέα γραμμή πλοήγησης στο κάτω μέρος της οθόνης

Οι χρήστες WhatsApp από Android θα αποκτήσουν μια νέα γραμμή πλοήγησης στο κάτω μέρος της οθόνης, η οποία έρχεται να αντικαταστήσει την παλιά.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.