Windows 10: Νέα Build για τους Insiders στο Fast Ring

Η Microsoft έδωσε μία νέα build του λειτουργικού Windows 10 στους χρήστες του Windows Insider, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια ορατή αλλαγή. Συγκεκριμένα, η νέα έκδοση (με αριθμό 14257) περιλαμβάνει μόνο βελτιώσεις.

Πρόκειται για τη δεύτερη build του επερχόμενου Redstone update, αν και η ίδια η εταιρεία επισημαίνει πως είμαστε αρκετά κοντά στο να δούμε κάποια από τα νέα χαρακτηριστικά.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο υπεύθυνος του προγράμματος Windows Insider Gabe Aul είχε προειδοποιήσει όλους τους Insiders να μην έχουν “μεγάλες προσδοκίες” από τα νέα updates, αφού πλέον οι εκδόσεις θα δίνονται σε πολύ ταχύτερους ρυθμούς, αλλά με λιγότερα νέα χαρακτηριστικά ανά build. Αυτό βέβαια φαίνεται και από το γεγονός πως από την build της περασμένης εβδομάδας (14251) μέχρι την τωρινή έγιναν μόνο 6 ανανεώσεις, οπότε λογικό να μη διακρίνονται μεγάλες αλλαγές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκδοση 14257, μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό κείμενο στο επίσημο blog της Microsoft (πηγή). Αν χρησιμοποιείτε Windows 10 και θέλετε να μπείτε και εσείς στο πρόγραμμα Insider δεν έχετε παρά να επιλέξετε την σχετική επιλογή στην ενότητα “Ενημέρωση και Ασφάλεια”.

Αν πάλι έχετε κατεβάσει ήδη το εν λόγω update, πείτε μας πως σας φαίνεται.

Windows 10 Build Fast Ring, Windows 10: Νέα Build για τους Insiders στο Fast Ring

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.