Windows 10: Στις 17 Οκτωβρίου η Fall Creators Update [IFA 2017]

Windows 10 Fall Creators Update κυκλοφορία, Windows 10: Στις 17 Οκτωβρίου η Fall Creators Update [IFA 2017]

Στις 17 Οκτωβρίου θα έρθει η Windows 10 Fall Creators Update σύμφωνα με ανακοίνωση της Microsoft στην IFA 2017, που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στο Βερολίνο.

Η δωρεάν αναβάθμιση που είχε αρχικά ανακοινωθεί τον Μάιο, θα περιλαμβάνει βελτιώσεις για καλύτερη υποστήριξη συσκευών εικονικής και μικτής πραγματικότητας (mixed και virtual reality).

Επίσης, θα περιλαμβάνει νέα εργαλεία σχεδίασης για χρήστες γραφίδας, όπως η δυνατότητα σχεδίασης απευθείας σε PDF, νέες 3D λειτουργίες για την εφαρμογή φωτογραφιών και ένα νέο gaming mode, το οποίο θα μειώνει τις διεργασίες στο παρασκήνιο για καλύτερη επίδοση στο παιχνίδι.

Windows 10 Fall Creators Update κυκλοφορία, Windows 10: Στις 17 Οκτωβρίου η Fall Creators Update [IFA 2017]

Windows 10 Fall Creators Update κυκλοφορία, Windows 10: Στις 17 Οκτωβρίου η Fall Creators Update [IFA 2017]

Αναβαθμισμένο και ακόμη πιο ασφαλές θα είναι και το Windows Defender καθώς σύμφωνα με τη Microsoft, “είναι εξυπνότερο και προστατεύει καλύτερα από ποτέ”.

Επίσης στις 17 Οκτωβρίου έρχεται και επίσημη υποστήριξη για τα Microsoft Mixed Reality headsets, όπως μοντέλα των Dell, HP, Acer και Lenovo.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
keysmith

Καλές (όχι όλες) οι “αναβαθμίσεις” αλλά αντί να τις μαζέψουν και να τις δώσουν αρκετές μαζί αποφασίζουν να τις στέλνουν λίγες λίγες που όμως γονατίζουν το μηχάνημα που δεν ασχολείται με τίποτα άλλο από το να περνά αυτές.

Ο δίσκος γρατσουνάει συνεχώς το δίκτυο φορτώνεται και τα restarts είναι συχνό φαινόμενο δημιουργόντας downtime που δεν μπορείς να αποφύγεις. Πολλά updates είναι σχεδόν ένα format που πολλοί επαγγελματίες δεν επιθυμούν αυτό να γίνεται όποτε θέλει η MS (κάποιοι δεν επιθυμούν να γίνεται καθόλου).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.