Windows 10 Mobile: Από 29 Φεβρουαρίου αναμένεται η κυκλοφορία

Η Microsoft έχει δώσει εδώ και πολλούς μήνες την αναβάθμιση σε Windows 10, ενώ είχε υποσχεθεί ότι πριν τελειώσει το 2015 θα έδινε και το update σε Windows 10 Mobile στις συμβατές συσκευές με Windows Phone 8.1.

Τελικά κάτι τέτοιο δεν συνέβη και έχουν αναβαθμιστεί μόνο συγκεκριμένα μοντέλα. Τον Δεκέμβριο επιβεβαιώθηκε ότι η αναβάθμιση σε Windows 10 Mobile θα καθυστερούσε για τις αρχές του 2016. Αν και δεν είχε δοθεί κάποια επίσημη ημερομηνία μέχρι στιγμής, το τμήμα της Microsoft στο Μεξικό ανακοίνωσε την 29η Φεβρουαρίου.

Αυτή είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας του Windows 10 Mobile, ανακοινώθηκε μέσα από τη σελίδα της στο Facebook και αφορά στις συσκευές που τρέχουν Windows Phone 8.1 ενώ παράλληλα μας υπενθυμίζει ότι δεν θα είναι όλες οι προηγούμενες συσκευές αναβαθμίσιμες στη νέα έκδοση του OS.

Περιμένουμε να δούμε και την επίσημη ανακοίνωση της Microsoft για την παγκόσμια κυκλοφορία του Windows 10 Mobile update, μέχρι τότε υπομονή.

windows 10 mobile update 29 february, Windows 10 Mobile: Από 29 Φεβρουαρίου αναμένεται η κυκλοφορία

windows 10 mobile update 29 february, Windows 10 Mobile: Από 29 Φεβρουαρίου αναμένεται η κυκλοφορία

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tasosg

άντε να δούμε αν τελικά ισχύει. αλλά πάνω απ΄όλα αν τελικά θα τα 10αρια καταφέρουν να προσφέρουν το κάτι παραπάνω….

Mary

Αναβολή στην αναβολή…. Έχουν που τα δίνουν τα 10αρια απ το φθινόπωρο και κοντεύει άνοιξη! Για να δούμε στις μόλις έρθει 29 για ποτέ θα το αναβαλουν πάλι…

Moschos

Παιδιά ένας φίλος μ σήμερα πήρε στο Nokia Lumia 630 την αναβάθμιση σε windows 10 ! Εγώ έχω το 640 XL , αλλα ακόμα τίποτα . Κανένας άλλος που να πήρε την αναβάθμιση ;

Gvirginia

@Moschos Είσαι σίγουρος ότι δεν έβαλε απλά την Insider? Γιατί επίσημα δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, μάλιστα υπάρχουν άρθρα που λένε ότι η Vodafone (Αγγλίας/Αυστραλίας) δε θα αναβαθμίσουν το 630 στα 10…

Moschos

@Gvirginia
Δεν ειναι απο insider ! Του ζήτησα να δείξει και σε screenshot εκει π λέει τις πληροφορίες της αναβάθμισης και γρσφει τα έξεις :
10.0.10586.107
Έκδοση 1511

Νικος 31

οταν αγορασαμε την συσκευη 120-150 ευρω πριν απο ενα χρονο, μας ενημερωσαν για 3ετη υποστηριξη και δωρεαν αναβαθμιση σε 10. 1 χρονο μετα αφου πρωτα χωρισανε τα store τους σε 2, και στα 8.1 πλεον δεν κυκλοφορει τιποτα, πχ jelly saga, σημερα και επισημα πλεον μας ενημερωνουν οτι πολλες απο τις καινουριες συσκευες μας και πρωτες σε πωλησεις, ειναι κλινικα νεκρες. Απατεωνες….

zois

@Νίκος όλα εκτός από ένα δϋο μοντέλα θα πάρουν την αναβάθμιση..Τώρα αν δν τα δείνουν vodafone κτλπ που φταίει η ms?Και εγώ έχω ativ s αλλά ξέρω ότι δεν πρόκειται να τα πάρω official γιατί samsung 😛

Thanos

@moschos insider είναι η έκδοση

vasilist

Και εγω 640xl με insider είμαι δεν έχει βγει ακόμα ή τελική έκδοση, τα βρίσκουν δύσκολα στην Microsoft.

nickos

Και εγώ insider ειμαι στο slow. Μια ερώτηση, αμα βγουν τα official θα μπορέσω να τα πάρω με αναβάθμιση, ή θα πρέπει να κάνω downgrade στα 8.1? Ξέρει κανεις;

Moschos

@Thanos
Δεν είναι insider ! Τον ρώτησα και μ το διευκρινίσει αυτό ! Δεν έκανε καμία ενέργεια μέσω του προγράμματος insider . Απλώς του ήρθε notification οτι τα win mobile 10 έφτασαν στο κινητό του και το αναβάθμισε.

Konstantinos

παιδιά μόλις τώρα άνοιξα το τηλ και βλέπω ότι ενημερώνεται 10.0.10586.107 !!!

Konstantinos

640 XL LTE και είναι στο 94%

Konstantinos

Microsoft released Windows 10 Mobile Build 10586.107 for non-insiders Lumia 950 XL, Lumia 950 and Lumia 550. If you own these devices, you will be able to get the latest update by checking for new updates. The latest build doesn’t introduce any new features and it mostly focuses on bug fixes. Below you can find…

εγώ παρ’ όλα αυτά έχω 640XL (!!!)

Moschos

@Konstantinos
Θυμάσαι ποσο τις εκατό μπαταρία είχες όταν σου ήρθε η αναβάθμιση; γτ έχουμε ίδια συσκευή και εμένα τίποτα ακόμα !

Σταύρος Χρι

1) ΔΕΝ είναι άλλες οι insider εκδόσεις κι άλλη η official… κάποια στιγμή που (τώρα ήρθε) κάποια από τις εκδόσεις (10.0.10586.107 μια βδομάδα τώρα το έχει πεί η MS) του insider θα είναι stable κι θα είναι κι η official για την συσκευή σας. Τόσο καιρό το λέω !
2) Έιχα από πριν την 10.0.10586.107 από insider κι μόλις τώρα πήρα update (bug fixes) χωρίς να αλλάξει η έκδοση του OS
3) Εδώ κι καιρό ξέραμε ότι η 10.0.10586.107 θα ηταν η official
4) Για τον φίλο πάνω που έγραψε για τον γνωστό του έχει δίκιο (δεν την πήρε από Insider)
Το μόνο περίεργο είναι ότι λέει για 630 που μου φαίνεται περίεργο. Όποιοι έχετε 640 ή περιμένεται μερικά 24ωρα ή βάλτε από το insider στο Release Preview mode όπου είναι αυτό ου θα πάρεται σε λίγες μέρες !

Συγνώμη ρε παιδιά αλλά ψαχτείτε λίγο για αυτά , Θεωριτικά είστε Insider θα έπρεπε να τα ξερετε αυτά !!! Μπέίτε windows central κι διαβάστε μιας εβδομάδα πρίν άρθρα !!! όλα είναι εκεί !! Οι υπόλοιποι με 8.1 δεν ξέρουν αλλά όποιοι ήμαστε insider να κάνουμε την δουλεία που εθελοντικά κληθήκαμε να κάνουμε !!!

D.J.PAUL

Δηλαδη @Σταύρος Χρι το insider μου δινει κανονικη εκδοση των windows 10 στο 920 που εχω? και οχι μια δοκιμαστικη? και αν ναι γιατι τοσα πολλα λαθη? και δεν μπορει να κουνηθει σχεδον καθολου σε οτι παταω??? αν ειναι καλυτερα να μην τα παρω ποτε τα 10αρια γιατι σιγουρα θα το καψω το κινιτακι μου με αυτα.

ZLM

@D.J.PAUL για δοκίμασε να κάνεις Hard Reset τη συσκευή σου … Ίσως σφιαξει το πρόβλημα.

ace

για το 535 τιποτα?

RigoMS

@paul εγώ σε ένα 920 που είχα στο συρτάρι τα πέρασα για πλάκα και τρέχουν καλύτερα απ ότι στο 640 xl…

D.J.PAUL

Παιδιά το πρόβλημα δεν είναι να τρέχουν καλύτερα από κάποιο άλλο Lumia το πρόβλημα είναι ότι ρημάζουν την μπαταρία μου και σίγουρα δεν τρέχουν σαν τα 8.1… Μάλλον θέλουν να μας κάνουν να αλλάξουμε συσκευή αλλα δεν θα τους περάσει 😛

RigoMS

Το Lumia 920 είναι και 4 χρονων κινητό,ποσο να αντέξει αυτη η μπαταρία…και στο 930 20 φωτογραφίες να βγάλεις πέφτει αμέσως η μιση μπαταρία…το μόνο WP με αξιοπρεπή μπαταρία είναι το 640 xl…

D.J.PAUL

Τελικά έβαλα σήμερα ξανά τα 10αρια μέσο insider και πάτησα το αργό… Όντως έστρωσαν και νομίζω ότι είναι σαν τα 8.1 στην ταχύτητα. Το μόνο που παρατήρησα είναι ότι όταν ανοίγεις το τηλέφωνο αργή αρκετά να σου ζητήσει το pin και πρέπει να το ξεκλειδώσεις πρώτα αλλιώς κάθετε σε λειτουργία πτήσης… Και η μπαταρία μου φαίνεται ότι πάνω κάτω είναι το ίδιο σε κατανάλωση… Ξέρει κανεις αν μετά όταν θα δώσουν τα κανονικά 10αρια θα παρουν και οι insiders το update?

Nasos

Κωνσταντίνε πόσο χώρο σου έπιασε η αναβάθμιση σε giga; Πόσος χώρος σου έμεινε; ευχαριστώ πολύ

fanatic_nokia

μην κανετε το λαθος και πατε σε insider εκδοση περιμενετε λιγο θα ερθουνε

nikolasV

Όλα τα Lumia θα αναβαθμιστούν σε Windows 10 mobile, άλλα νωρίτερα άλλα πιο μετά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.