Windows 8.2, Επανέρχεται το “Start Menu”, εκκίνηση Metro apps από το desktop

Νομίζουμε ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη θα… αρέσει σε πολλούς από εσάς, αν και βρίσκεται ακόμα στην σφαίρα των… φημών και δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από την Microsoft. Αν και τα Windows 8 και Windows 8.1 φέρνουν την εμπειρία χρήσης του Modern UI, και επιπλέον είναι ιδιαίτερα σταθερά και ασφαλή, πολλοί χρήστες έχουν προτιμήσει την “ασφάλεια” και την “οικειότητα” του περιβάλλοντος χρήσης των Windows 7.

Πρόσφατα, αναφερθήκαμε στο “Threshold” και στην πρόθεση της Microsoft, να ενοποιήσει τις πλατφόρμες των Windows, Windows Phone και Xbox.

Τελευταία ωστόσο κυκλοφορεί μία φήμη, που θέλει την εταιρεία να ενσωματώνει Start Menu στα νέα Windows 8.2 καθώς και την δυνατότητα να “τρέχουμε” Modern UI apps (ή Metro Apps αν προτιμάτε) από το desktop. Φυσικά η Microsoft δεν έχει επιβεβαιώσει το παραμικρό, ωστόσο έχει χρόνο να το κάνει έως στο 2015, όταν και θα παρουσιάσει επίσημα τα Windows 8.2.

Windows 8.2, Windows 8.2, Επανέρχεται το “Start Menu”, εκκίνηση Metro apps από το desktop

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tsitos

Τελικα πρέπει να είμαι ο μόνος που με βολεύει το metro start menu.

Giorgos

Και εμενα με βολευει…σε οθονη αφης!!
σε desktop 7 κ παλι 7*

Darth

@tsitos αν εχεις tablet λογικό αν όχι ενθουσιάστηκες με κάτι καινούργιο γιατί καποιος που κάνει δουλειά στο pc (όχι ένα διο πράγματα) αυτό το πράγμα που πεταγετε full screen είναι ένα ειδους εφιάλτη

pete

Μην αισθανεσαι μονος φιλε tsitos . Και μενα με βολευει!

Kon Sklavounos

Μάζι σου τσιτος..και εμένα με είχαν βολεψει παρα πολύ τα 8αρια στο desktop..τεσπα ας δουμε τι αλλαγές θα κανουν και βλέπουμε.

Kostas6690

Εγω παιδια που τα περασα σε απλο laptop δεν εχω κανενα θεμα με βολευει πολυ. Οταν χρειαζομαι office ειμαι επιφανεια εργασιας αλλα γενικα ολη την ωρα τη περναω στο start menu και τωρα απο internet explorer σχολιαζω..

nikolas

Και εμένα με βολεύει to metro Start και πολύ μάλιστα!!! 😉

Kostas6690

Να ενα πολυ ενδιαφερον concept https://jay-machalani.squarespace.com/blog/2013/12/12/fixing-windows-8

thanos

re paides kai emena maresei etsi opos einai tora ta windows 8.1 den mou arese pote to koumpi mia xazomara eina. metro kai desktop xalara kai eukola.

thanos

ρε παίδες και έμενα μαρεσουν ετσι οπως ειναι τωρα τα windows 8.1 ποτε δεν μου αρεσε το βαρετο start button μια χαζομαρα ηταν και ποτε δεν το χροισιμοποιουσα, σχεδιασμο ιστοσελιδων κανω, πραγματικα ποτε μου δεν το χρειαστικα ολα τα εικονιδια τα ειχα στην επιφανεια εργασιας. metro apps με desktop χαλαρα απλα και γρηγορα.

nikos

ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΤΑ 8,1 ΣΕ ΛΑΠΤΟΠ TOSHIBA 7ΕΤΙΑΣ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΦΟΡΜΑΤ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ:ΔΕ ΚΟΛΛΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ,ΠΟΛΥ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΞΟΙΚΕΙΩΘΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΑ Η ΧΡΗΣΗ……ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΦΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ DESKTOP ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΥΑ…..ΠΕΡΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΕ WINDOWS 8,1 ΑΜΕΣΑ …….ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ 9 ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ SUPER…… 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.