Windows Continuum: Υποστηρίζει και Snapdragon 617

Ο Qualcomm Snapdragon 617 είναι ένας ακόμα επεξεργαστής που προστίθεται στη λίστα με τα SoC που υποστηρίζουν τη λειτουργία του Windows Continuum, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Microsoft. Οι άλλοι δύο επεξεργαστές που υποστηρίζονται είναι οι Snapdragon 808 και 810.

Πλέον ο Qualcomm Snapdragon 617 με κωδικό MS8952, ένα mid-range SoC είναι συμβατός με το Windows Continuum. Σύμφωνα με την Microsoft οι ελάχιστες απαιτήσεις για το Windows Continuum, εκτός από τους συγκεκριμένους τύπους επεξεργαστών, μνήμη RAM 2 GB με ελάχιστη ανάλυση 720p, εσωτερική μνήμη 16 GB, Bluetooth 4.0 και Wi-Fi. Τα προτεινόμενα specs από την Microsoft μιλούν για μνήμη RAM 3 GB και ανάλυση οθόνης στα 1080p.

O Qualcomm Snapdragon 617 ανακοινώθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο και είναι εφοδιασμένος με οχτώ πυρήνες στα 64 Bit, χρονισμένους στο 1.5 GHz, με τεχνολογία Quick Charge 3.0 και Adreno 405 GPU για τα γραφικά. Από τα προτεινόμενα τεχνικά χαρακτηριστικά που έδωσε η Microsoft φαίνεται ότι οι περισσότερες mid range συσκευές με Windows 10 Mobile θα μπορούν να υποστηρίζουν τη λειτουργία του Windows Continuum.

Windows Continuum, Windows Continuum: Υποστηρίζει και Snapdragon 617

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Akis

Ξέρουμε αν ο snapdragon 800 του Lumia 930 αν θα το υποστηριζει..?

kostas_falcon

Μεγάλη μούφα….παρτε ένα ιντελ κομπιούτεστικ και έχετε φουλ windows

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.