Windows Phone 8.1, Sense apps για εξοικονόμηση μπαταρίας και εύκολη συνδεσιμότητα

Στη νέα έκδοση του Windows Phone 8.1 που μόλις πριν από λίγο ανακοινώθηκε στο Build conference 2014, η Microsoft δεν ξέχασε και τα Sense apps και τους πρόσθεσε νέα features. Το Battery Power Sense είναι το app που δίνει στον χρήστη μια εικόνα για το πώς καταναλώνεται η μπαταρία.

Χάρη στην επιλογή του Battery Saver που έχει μια λίστα αποκλεισμού apps, η μπαταρία κρατάει περισσότερο.

Το Data και Wi-Fi Sense μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε καλύτερο έλεγχο στο πως χρησιμοποιούμε το δίκτυο. Το Wi-Fi Sense είναι νέο addition που δίνει τη δυνατότητα να μοιραζόμαστε τη συνδεσιμότητα του κλειδωμένου Wi-Fi μας με τις επαφές μας στο Skype, το Facebook και το Outlook χωρίς να χρειάζεται κωδικός ενώ επιτρέπει και την αυτόματη σύνδεση σε ανοιχτά Wi-Fi.

, Windows Phone 8.1, Sense apps για εξοικονόμηση μπαταρίας και εύκολη συνδεσιμότητα

, Windows Phone 8.1, Sense apps για εξοικονόμηση μπαταρίας και εύκολη συνδεσιμότητα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SSS

Sense για τις κλησεις θα βαλουν?

σακης

Εύχομαι μόνο να μην επιτρέψει η Microsoft στη Vodafone, να το εξαφανίσει στα Lumia που είναι Vodafone branded!

Mimis

Sense – No Sense….
Τιποτα πρωτοποριακό..
Τίποτα νέο και ενδιαφέρον, για έτος 2014.
Microsoft για τα μπάζα..
Μόνο στα pc είναι καλη.

ironmanmark40

https://techblog.gr/mobile/windows-phone-8-1-is-official-features-9876/#comment-410487

εδω ολα τα νεα και ενδοιαφεροντα για τα wp 8.1 , στην ουσια νεο λειτουργικο για το 2014! Ουτε το σαϊτ που γραφετε δεν μπαινετε στο κοπο να τεσεκαρετε…

Mimis

@ironmanmark40 Ναι ρε φιλαρακι..
Δεν μπήκαμε στον κοπο να σχολιάσουμε τα αυτονόητα..
Οτι μια εταιρεία μεγέθους ΜICROSOFT, ανέπτυξε μια εφαρμογή διαχείρισης συνδεσιμοτητας και αλλη μια για διαχείριση μπαταρίας..
Μια εταιρεία, που βγάζει λογισμικό για τηλέφωνα, εδω και 100 χρόνια.
Σιγά τον άθλο….!!
Το Android βγήκε προχτές, συγκριτικά…. και είναι υπερπλήρες..
Δουλευομαστε??
Έβαλε και Quick Toggles…!!!
Εεεελα….
Σοβαρα!!????

Σιγά την εξέλιξη και ανάπτυξη..
2014 έχουμε..
Ήμαρτον…
Που να ξεκίναγε τώρα η Microsoft δηλαδή..
Μόνο στα pc είναι καλη, προς το παρόν.
Μου αρέσει που ορισμένοι, την υπερασπιζεστε λες και πρωτοπορεί καπου…
Γελάει και ο Κρεμασμένος Ιούδας..
Ο Ισκαριωτης, βέβαια,.. Ποιος αλλος!

Μιχαλης

@mimis συγνώμη. Είπε κάποιος οτι έβγαλε κάτι καινούργιο που δεν έχουν τα αλλά λογισμικό ; Απλώς αυτά που έβγαλε ολοκλήρωσαν ένα από τα ομορφότερα και πιο γρήγορα λειτουργικά . Είμαι χρήστης και των τριων λειτουργικών και κάτι ξέρω παραπάνω από εσένα που από οτι φαίνεται δεν έχεις wp8 .

ironmanmark40

απο την εκδοση (cupcake) του android μεχρι και την τωρινη 4.4.3, εχουν περασει αρκετα χρονια (2009-2014). η εκδοση αυτη ηταν ενα αστειο και ακολουθησαν και αλλες με πολλες μουρμουρες απο χρηστες (“κραξιμο”) ,και παμπολα προβληματα μεχρι να συμαζευτει καπως το χαλι και το χαος με την icecream. ακομα και η nokia belle fp2 του nokia 808 ειναι καλυτερη! τωρα με την jelly bean και kitkat (σιγα τις διαφορες) σας βαζουν σε “μαρκετιστικη” σκεψη και καλα οτι δινουν αναβαθμισεις , που ουτε και η ιδια η google δεν το πιστευει, για αυτο ετοιμαζει και την 5. οποτε τα windows phone 8.1 μεσα σε 2 χρονια (2012-2014) ειναι στο ιδιο επιπεδο με τη 4.4.3 που χρειαστηκε 5 χρονια (2009-2014). αρκετα καλα για νεο λειτουργικο. θα συμφωνησω μονο στο οτι εν ετος 2014 και με την τεχνογνωσια της ms θα επρεπε να ηταν ετσι απο την αρχη και το εχω ξαναγραψει. επισης το “κραξιμο” που εχω ριξει στην ms/nokia δεν το εχει ριξει αλλος , αλλα να που “ακουνε” και εκαναν τα wp8 καλυτερα με την wp8.1 και βεβαια θα συνεχισω αφου εχουν περιθωρια βελτιωσης. δεν υπαρχει μονο το android , και καλο ειναι να μην ισοπεδωνουμε τα παντα.

philip

Μόνο το android υπάρχει. Για πέταμα τα wp8.λεφτα δίνουμε δε μας τα χαριζουνε να τα δοκιμάσουμε. Νοκια μόνο για χάρτες και πλοήγηση.τελος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Windows 10 Mobile Windows Phone

Windows Phone: Ο τρίτος παίκτης smartphone OS που τα παράτησε [Fails]

Αυτή την εβδομάδα θα μιλήσουμε για τα Windows Phone, μία χαμένη προσπάθεια της Microsoft να μείνει στο χώρο των mobile λειτουργικών.

Software Microsoft Windows Phone Windows Phone 8.1

Windows Phone 8.1: Τέλος η υποστήριξη από τη Microsoft

Η Microsoft δεν είναι ιδιαίτερα ενεργή τα τελευταία χρόνια όσον αφορά στα smartphones, αλλά συνέχιζε να προσφέρει υποστήριξη στα μοντέλα που υπάρχουν στα χέρια των χρηστών της. Ωστόσο, η ίδια απομακρύνεται ακόμη περισσότερο από τον τομέα αυτό.

Software Facebook Messenger Windows Phone 8

To Messenger σταματά να υποστηρίζει Windows Phone 8 & 8.1

Όπως έγινε με την εφαρμογή του Skype για Windows Phone 8 και 8.1, και το Facebook από τέλη Μαρτίου σταματά την υποστήριξη του Messenger για τις παραπάνω εκδόσεις του Mobile OS της Microsoft. Πρόσφατα ξεκίνησε την αποστολή emails σε όσους χρησιμοποιούν το Messenger, ενημερώνοντάς τους για την σχετική απόφαση.

News LG LG Smartphones LG Windows Phone Smartphones

LG: Νέα συσκευή δείχνει επιστροφή σε Windows Phone μετά από χρόνια

Εχθές γράφτηκε πως η HTC ίσως να ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει συσκευή που θα τρέχει Windows 10, το λειτουργικό σύστημα της Microsoft. Αυτή θα μπορούσε να είναι η ναυαρχίδα HTC One M9 ή κάποιο άλλο πιο οικονομικό μοντέλο smartphone. Φαίνεται ότι και η LG ετοιμάζει comeback.