Παρουσίαση: Ασύρματοι ενισχυτές Crystal Audio

, Παρουσίαση: Ασύρματοι ενισχυτές Crystal AudioΤο σαλόνι μας είναι γεμάτο σκόρπια καλώδια στο πάτωμα και δεν μας απασχολεί μόνο η γκρίνια της συμβίας μας αλλά επηρεάζεται και το αισθητικό μας κριτήριο. Προσπαθούμε να τα κρύψουμε κάτω από το χαλί και τις μοκέτες. Τη λύση για όλους εμάς έρχεται να δώσει η Crystal Audio που εμπλούτισε τη γκάμα ασύρματων ενισχυτών (ναι καλά διαβάσατε, ασύρματων) σκοπεύοντας να «απελευθερώσει» τα ηχεία μας από τις συνηθισμένες καλωδιώσεις.

Με τις λύσης της Crystal Audio μπορούμε να τοποθετήσουμε τα ηχεία μας όπου θέλουμε, ειδικά τα περιφερειακά του πολυκάναλου συστήματός μας, οπουδήποτε στο χώρο μας. Οι λύσεις της Crystal Audio βασίζονται σε τεχνολογία ασύρματης μετάδοσης στα 2,4GHz και υποστηρίζουν ανάλυση 48KHz/16bit. Μην ανησυχείτε για τυχόν παρεμβολές από άλλες ασύρματες συσκευές του σπιτιού σας. Εκτός του ότι η τεχνολογία που χρησιμοποιεί η Crystal Audio βασίζεται σε 8 hopping κανάλια που εναλλάσσονται όταν παρουσιαστούν παρεμβολές, επί του πρακτέου γνωρίζω από πρώτο χέρι γνωστό που χρησιμοποιεί τους ασύρματους ενισχυτές χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Όσοι αναρωτηθούν τι συμβαίνει με την χρονοκαθυστέρηση, η Crystal Audio τους καθησυχάζει αναγράφοντας στα τεχνικά χαρακτηριστικά ότι αυτή είναι μικρότερη των 2ms.

Η γκάμα
Τα διαθέσιμα μοντέλα ασύρματων ενισχυτών είναι ο TR-200m/300W (ζευγάρι mono-block ενισχυτών ισχύος 150Watt ο καθένας), ο TR-200m/200W (στερεοφωνικός ενισχυτής ισχύος 100 Watt στο κάθε κανάλι) και ο TR-100m/120W (στερεοφωνικός ενισχυτή με έξοδο 60 Watt στο κάθε κανάλι). Τα δύο πρώτα μοντέλα φέρουν επιπλέον είσοδο line. Ολοκληρώνοντας τη σειρά η Crystal Audio διαθέτει επίσης τα μοντέλα TR-50m/Audio και TR-50m/PC με ένα στερεοφωνικό ασύρματο πομπό για σύνδεση με ενισχυτή, ενεργά ηχεία ή ηχεία υπολογιστών και ένα στερεοφωνικό δέκτη.

Τιμές:
TR-200m/300W: 499 ευρώ
TR-200m/200W: 369 ευρώ
TR-100m/120W: 249 ευρώ
TR-50m/Audio: 249 ευρώ
TR-50m/PC: 249 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μικρά νέα CrystalAudio

Clean Screen | και καθαρίσατε

Τα καθαριστικά CLEAN SCREEN της Crystal Audio είναι σχεδιασμένα να καθαρίζουν χωρίς να αφήνουν ενοχλητικά ίχνη, ενώ το μαλακό πανί μικρο-ινών γυαλίζει οθόνες και φακούς για απόλυτη καθαρότητα και ζωντάνια χρώματος. Αντί για υπολείμματα σκόνης, θαμπάδα και γρατζουνιές, θα καθαρίσετε τέλεια τις οθόνες των αγαπημένων σας μικροσυσκευών.

Τηλεοράσεις CrystalAudio

Δείτε όλα όσα χάνατε με τα καθαριστικά της Crystal Audio

Αν είστε φίλος του Οικιακού Κινηματογράφου και των Multimedia, τότε σίγουρα θα θέλετε την καλύτερη απόδοση από τις συσκευές σας. Εν τούτοις όσο αναφορά τον καθαρισμό της τηλεόρασης, της βιντεοκάμερας, των φακών της φωτογραφικής σας μηχανής, των monitor υψηλής ανάλυσης και άλλων οθονών απεικόνισης βίντεο, ενδέχεται να προκαλέσετε καταστροφή του εξοπλισμού σας και υποβάθμιση της […]