Computer Troubleshooters | Κέρκυρα και Καλλιθέα τα νέα μέλη του δίκτυου της

, Computer Troubleshooters | Κέρκυρα και Καλλιθέα τα νέα μέλη του δίκτυου τηςΜε επιτυχία αναπτύσσεται και στην Ελλάδα, το διεθνές δίκτυο Computer Troubleshooters παρέχοντας Υπηρεσίες Τεχνικής Υποστήριξης Υπολογιστών και Επικοινωνιών (IT Technical Support Services). H εταιρία αναπτύσσεται με την μέθοδο Franchise, και στηρίζεται σε εξειδικευμένους επαγγελματίες στον Τομέα της Πληροφορικής και Επικοινωνιών, με παρουσία σε 27 χώρες και περισσότερα από 500 Σημεία Εξυπηρέτησης Franchises, αποτελεί διεθνώς το μεγαλύτερο πάροχο υπηρεσιών αυτού του είδους.

H εταιρία έρχεται να καλύψει πολύ συγκεκριμένες ανάγκες που διατυπώνονται από συνεχώς αυξανόμενο ρυθμό Μικρών & Μεσαίων επιχειρήσεων (ΜΜΕ) καθώς και Οικιακών Χρηστών, και αφορούν στην παροχή εξειδικευμένων και αποτελεσματικών υπηρεσιών στους τομείς της Πληροφορικής και Επικοινωνιών (Information & Communications Technology).

Ήδη, η Ελλάδα σε λιγότερο από ένα χρόνο παρουσίας, αριθμεί έξι σημεία, με πρόσφατη ένταξη στο δίκτυο και των περιοχών Καλλιθέας και Κέρκυρας.

Τον επόμενο μήνα θα λειτουργήσει και το πρώτο γραφείο στην Λευκωσία στην Κύπρο.
Στόχος της εταιρίας είναι να αναπτύξει ένα πανελλαδικό δίκτυο Franchise καλύπτοντας το σύνολο της χώρας στα επόμενα δύο χρόνια λειτουργίας.

Περισσότερες πληροφορίες για της υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία, καθώς και πληροφορίες ένταξης στο δίκτυο, θα βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.comptroub.gr.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Computers Apple Mac Pro

Mac Pro, Αμφίβολη διαθεσιμότητα και τιμή από 3.299 ευρώ στην Ελλάδα

Μπορεί να μην υπάρχει ακόμα διαθεσιμότητα των νέων Mac Pro στην Ελλάδα, έχουμε όμως τις επίσημες τιμές πώλησης διαθέσιμες. Το βασικό μοντέλο με τον τετραπύρηνο Intel Xeon E5 χρονισμένο στα 3.7GHz, 12GB RAM στα 1866MHz DDR3 ECC, 256GB PCIe flash αποθηκευτικού χώρου και με κάρτες γραφικών Dual AMD FirePro D300 με 2GHz GDDR5 VRAM η […]

Καταστήματα Saturn

Saturn | Έγινε το έλα να δεις…!

Περισσότεροι από 70.000 επισκέπτες υποδέχτηκαν το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας Saturn. Επίσημη πρώτη για το κατάστημα της Saturn στην Καλλιθέα, Λ. Συγγρού 340, που στις 9 π.μ. άνοιξε τις πόρτες του στο πολυπληθές κοινό που είχε συγκεντρωθεί από πολύ νωρίς, επιθυμώντας να επισκεφτεί το νέο χώρο και να επωφεληθεί από τις μοναδικές προσφορές σε περισσότερα […]

Καταστήματα Saturn

Saturn | Ο παράδεισος του Έλληνα gamer

Αύριο το πρωί ανοίγει τις πύλες του το Saturn, το μεγαλύτερο κατάστημα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών της Ευρώπης με 9.200 τ.μ. πρίζας και μπαταρίας! Για να ακριβολογούμε είναι το δεύτερο μεγαλύτερο, προηγείται και πάλι αυτό της Saturn στο Αμβούργο της Γερμανίας με το οποίο καταλαμβάνει δυο οικοδομικά τετράγωνα (18.000 τ.μ.!). Από το αναπαράγουμε το βίντεο […]

Καταστήματα GERMANOS

Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ | Ανανεώνεται

Τα νέα, αισθητικά αναβαθμισμένα καταστήματα της ΓΕΡΜΑΝΟΣ παρουσιάστηκαν εχθές σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για τους συνεργάτες franchisees του Δικτύου στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας. Για τις ανάγκες της παρουσίασης, στήθηκε ένα ανανεωμένο πιλοτικό κατάστημα.