Dell | Οι φορητοί υπολογιστές στα καταστήματα Multirama

, Dell | Οι φορητοί υπολογιστές στα καταστήματα MultiramaH Dell ανακοινώνει τη συνεργασία της με την αλυσίδα καταστημάτων Multirama για τη διάθεση επιλεγμένων μοντέλων φορητών υπολογιστών. Οι καταναλωτές, που επισκέπτονται τα καταστήματα Multirama μπορούν να γνωρίσουν φορητούς υπολογιστές Inspiron και XPS, να ενημερωθούν για τα ειδικά χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες των συστημάτων της Dell και τις κορυφαίες υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης της εταιρείας.

Η σειρά Inspiron της Dell χαρακτηρίζεται από μοναδικό στυλ και επιδόσεις προσαρμοζόμενη απόλυτα στις απαιτήσεις των καταναλωτών. Μοναδικά γραφικά, πλούσιες δυνατότητες πολυμέσων και εξαιρετικές επιδόσεις καθιστούν τους φορητούς Dell Inspiron εξαιρετική επιλογή για χρήστες που θέλουν να εκφράζουν το δικό τους στυλ μέσα από τις τεχνολογικές επιλογές τους. Διαθέσιμα σε 8 χρώματα και διαφορετικά μοτίβα, τα μοντέλα της σειράς Inspiron εκφράζουν μια μοντέρνα και δροσερή άποψη της τεχνολογίας.

Η σειρά των φορητών XPS είναι η επιτομή των επιδόσεων και του design. Τα μοντέλα XPS έχουν σχεδιαστεί για να ικανοποιούν τις υψηλές απαιτήσεις των ενθουσιωδών χρηστών τεχνολογίας, των καταναλωτών που έχουν επιλέξει την τεχνολογία ως τρόπο ζωής και όλων όσοι επιθυμούν μια πολυτελή νότα στον φορητό υπολογιστή τους. Οι κάτοχοι των μοντέλων XPS δεν χρειάζεται να κάνουν συμβιβασμούς μεταξύ επιδόσεων και αισθητικής.

Οι φορητοί υπολογιστές της Dell που διατίθενται από το δίκτυο καταστημάτων Multirama, συνοδεύονται από εγγύηση 2 ετών με απόκριση την επόμενη εργάσιμη ημέρα στο χώρο του πελάτη, αντανακλώντας την πρωτοποριακή προσέγγιση της Dell σε ότι αφορά στην εγγύηση και τεχνική υποστήριξη των προϊόντων της.

Η Πέγκυ Αντωνάκου, Consumer Sales Manager της Dell δήλωσε: «Οι φορητοί υπολογιστές της Dell προσφέρουν μια νέα διάσταση της τεχνολογίας. Η συνεργασία μας με τα καταστήματα Multirama, δίνει νέες επιλογές στους καταναλωτές για την αγορά του φορητού υπολογιστή τους. Ο συνδυασμός των χαρακτηριστικών, των επιδόσεων και των προγραμμάτων τεχνικής υποστήριξης της Dell -τα οποία προσαρμόζονται απόλυτα στις απαιτήσεις των καταναλωτών- πιστεύουμε ότι σηματοδοτεί μια νέα εποχή στη σχέση τους με την τεχνολογία. Επιπλέον, η Dell δεν διαθέτει απλά υπολογιστές κορυφαίων χαρακτηριστικών αλλά και εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές παρέχοντας λύσεις με μοναδική σχέση απόδοσης & τιμής».

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Dell

Η Dell καταργεί περίπου 6.650 θέσεις εργασίας

Η κατασκευάστρια υπολογιστών Dell Technologies Inc θα καταργήσει 6.650 θέσεις απασχόλησης, αριθμό που αναλογεί σε περίπου 5% του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού της, καθώς πλήττεται από μείωση της ζήτησης για τα προϊόντα της, αναφέρει σημερινό ρεπορτάζ.

Gear Dell

H Dell επεκτείνει την σειρά Dell PowerEdge με νέα μοντέλα servers

Η Dell επεκτείνει την σειρά Dell PowerEdge με επιπλέον 13 νέα μοντέλα επόμενης γενιάς servers, σχεδιασμένους για κορυφαίες επιδόσεις computing, επιταχύνοντας την απόδοση και αξιοπιστία στο σύγχρονο Data Center, στο public cloud και στο edge.

Business Dell

Dell PowerEdge: Servers επόμενης γενιάς με προηγμένες επιδόσεις και ενεργειακά αποδοτικότεροι

Η Dell Technologies επεκτείνει την κορυφαία εμπορικά σειρά Dell PowerEdge με επιπλέον 13 νέα μοντέλα επόμενης γενιάς servers.

Business Dell

Dell: Καλείται να πληρώσει 1 δισ. δολάρια σε συμβιβασμό αγωγής

Η Dell αναμένεται να καταβάλει το ποσό του 1 δισ. δολαρίων σε συμβιβασμό για τη διευθέτηση αγωγής που είχαν υποβάλει μέτοχοι της εταιρείας.