Electroworld | Αποκριάτικες προσφορές έως και το Σάββατο

, Electroworld | Αποκριάτικες προσφορές έως και το ΣάββατοΗ ELECTRO WORLD «ντύνεται» αποκριάτικα και γιορτάζει το καρναβάλι σε όλα τα καταστήματά της!! Από την Τετάρτη 05/03 έως και το Σάββατο 08/03 η ELECTRO WORLD καλεί τους καταναλωτές να γιορτάσουν μαζί τις αποκριές σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας, όπου εκτός από τον απίθανο στολισμό, οι εργαζόμενοι θα υποδέχονται το κοινό με αποκριάτικη αμφίεση και πολύ κέφι.

Παράλληλα, οι καταναλωτές θα μπορούν να κάνουν τις αγορές τους σε ένα κεφάτο, εορταστικό περιβάλλον και να αποκτήσουν ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές και βιντεοκάμερες αλλά και μια απίστευτη ποικιλία προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας σε εορταστικές τιμές.

Ενδεικτικά, οι αποκριάτικες ευκαιρίες που οι καταναλωτές θα μπορούν να βρούν στα καταστήματα ELECTRO WORLD από τις 06/03 και για 2 εβδομάδες έως και τις 19/03 είναι:
GPS GARMIN με οθόνη αφής 3,5”, χάρτη όλης της Ελλάδας και ελληνικούς χαρακτήρες μόνο 119 €.
Laptop ASUS με επεξεργαστή Intel Core 2 Duo T7100, 2 GB μνήμη και σκληρό δίσκο 160GB μόνο 759 €.
Τηλεόραση LG TFT – LCD 32”, με αντίθεση 8000:1 μόνο 699 €.
Τηλεόραση Phillips TFT – LCD 37”, με αντίθεση 5000:1 μόνο 749 €.
Τηλεόραση LG TFT – LCD 42”, με αντίθεση 5000:1 μόνο 888 €.
Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή SONY 7.2 megapixel μόνο 95 €.
Κονσόλα PS2 με δώρο παιχνίδι και κάρτα μνήμης μόνο 179 €.
Ψηφιακή κορνίζα LOGIK με οθόνη LCD 7”, θύρα USB για φωτογραφίες jpeg μόνο με 68,99 €.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μικρά νέα Electroworld Kotsovolos Saturn

Καλλιστεία Τεχνολογίας, Τα κορίτσια των φυλλαδίων

Περπατώντας σήμερα στην Καλλιθέα βρήκα ένα φυλλάδιο των καταστημάτων Κωτσόβολος. Δυστυχώς δεν αφήνουν συχνά στην περιοχή μου και σήμερα ήταν ευκαιρία να δω τις προσφορές που έχει αυτή την εβδομάδα η αλυσίδα ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών. Το μάτι μου έπεσε στα δυο γυμνόστηθα (παραλίγο) κορίτσια που διανθίζουν το εικαστικό του φυλλαδίου και αμέσως μου ήρθε […]

Μικρά νέα Electroworld

Εγκαίνια ElectroWorld, Οδηγίες για φτάσεις πρώτος στο LG και το PS3

Πριν ελάχιστα λεπτά επέστρεψα από το pre-openning του καταστήματος Electro World στη Λ. Συγγρού (απέναντι από το Saturn). Αύριο το πρωί είναι η πρώτη ημέρα λειτουργίας του και ήδη έχει βγει το φυλλάδιο με τις προσφορές. Σε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε όσους έχουν βάλει στο μάτι το laptop της LG με τα 299 και το […]

Μικρά νέα Electroworld

Electro World, Εγκαίνια με ή χωρίς γάντια του μποξ

Μόλις τώρα έπεσε στα χέρια μου το φυλλάδιο με τις προσφορές του νέου καταστήματος της Electro World στην Λ. Συγγρού 257-259 απέναντι ακριβώς από το Saturn! Από μεθαύριο Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 9:00 το πρωί και για δύο ημέρες τα Electro World σκοτώνουν κανονικά τις τιμές σε μερικά προϊόντα που βρήκα ενδιαφέροντα. Έχουμε λοιπόν και εδώ […]

Καταστήματα Electroworld Kotsovolos

GPS RYE | Βραβεύονται από το περιοδικό Computer για Όλους

Το βραβείο του καλύτερου και πληρέστερου ελληνικού χάρτη απένειμε η συντακτική ομάδα του περιοδικού Computer για Όλους στην Creative Image, εταιρεία χαρτογράφησης του οδικού δικτύου Ελλάδας, και συγκεκριμένα στη γεωγραφική της βάση NaviGreece_2008.03. Τον ελληνικό χάρτη διαθέτουν οι συσκευές πλοήγησης RYE, που πωλούνται αποκλειστικά από τα καταστήματα Κωτσόβολος και Electro World.