e-shop.gr | 45 καταστήματα στην Ελλάδα και δύο στην Κύπρο

, e-shop.gr | 45 καταστήματα στην Ελλάδα και δύο στην ΚύπροΤο δεύτερο πολυαναμενόμενο κατάστημα του e-shop στην Κύπρο, είναι πλέον γεγονός! Στη διασταύρωση των οδών Στασίνου και Σαν Σουσί, στην περιοχή Στρόβολο της Λευκωσίας, δημιουργήθηκε ένα μεγάλο e-shop point με εύκολο parking, για την άνετη και γρήγορη πρόσβαση των κατοίκων της Κυπριακής πρωτεύουσας. Επιπλέον, το site www.eshopcy.com.cy εμπλουτίζεται διαρκώς και μαζί με το παγκύπριο τηλεφωνικό κέντρο 25 020 200, εξασφαλίζει την εξυπηρέτηση των πελατών σε ολόκληρο το νησί.

Τη δυναμική επέκταση του δικτύου e-shop points όμως, συμπληρώνουν και τα 2 νέα καταστήματα στην Ελλάδα, ένα στη Σαλαμίνα (Λεωφ. Σαλαμίνας 35) και ένα στο Κιλκίς (Σπάρτης 15 έναντι δημοτικού parking). Έτσι, το δίκτυο καταστημάτων του e-shop.gr φτάνει πλέον τα 45 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Ο θεσμός των e-shop points αποδεικνύεται ιδιαίτερα επιτυχημένος, γι’ αυτό και πάνω από το 30% των παραγγελιών πραγματοποιούνται στα e-shop points, στις ίδιες ακριβώς χαμηλές τιμές με τις παραγγελίες που πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά στο www.e-shop.gr ή μέσω τηλεφώνου στο 211-5000-500.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Βαλεριου Βαλέριος

Αγαπητέ κ. Βλαχάκη,

Προσπάθησα να βρω χθες στη Cyprus το e-shop.
Τι εννοείτe “σαν Σούσι”;

Με εκτίμηση,
Βαλεριου Βαλέριος

tasosvel

Υπλαρχουν δύο καταστήματα E-shop στην Κύπρο.
Το πρώτο:Κατάστημα Λεμεσού
Χριστάκη Κράνου 35 Γερμασόγεια

και το δεύτερο:Κατάστημα Λευκωσίας
Σαν Σούσι 27Α Στρόβολος σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του eshop.
https://www.eshopcy.com.cy/eshoppoints.phtml

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μικρά νέα COSMOTE eShop

e-shop.gr | Τα προϊόντα του μέσα από το COSMOTE my view

Το e-shop.gr είναι επίσημος πάροχος περιεχομένου του νέου μενού υπηρεσιών COSMOTE my view. Με στόχο την παροχή καινοτόμων και ολοκληρωμένων υπηρεσιών στο κινητό τηλέφωνο, το e-shop.gr και η COSMOTE ενώνουν τις δυνάμεις τους, μέσα από μια συνεργασία που θα συναρπάσει τους καταναλωτές.

Business eShop

e-shop.gr | Πάνω από 50 εκ. ευρώ οι πωλήσεις το α’ εξάμηνο

Όλο και μεγαλύτερο έδαφος στις προτιμήσεις των καταναλωτών, κερδίζει το e-shop.gr, το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ελλάδα. Το δύσκολο οικονομικό κλίμα δε φαίνεται να αγγίζει την e-shop.gr A.E., η οποία πέτυχε για το πρώτο εξάμηνο του 2008, αύξηση κατά 58% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα. Συγκεκριμένα, ο τζίρος της εταιρίας για το πρώτο […]

Internet eShop

Music Downloads | Από το e-shop.gr

Η νέα υπηρεσία Μusic Downloads του e-shop.gr, του πρώτου και μεγαλύτερου ηλεκτρονικού πολυκατάστηματος στην Ελλάδα, είναι γεγονός! Με 1,5 εκατομμύριο μουσικά κομμάτια που συνεχώς εμπλουτίζονται, η υπηρεσία δίνει τη δυνατότητα να επιλέξουμε όλα τα αγαπημένα μας κομμάτια, όλων των κατηγοριών, τόσο από το ελληνικό, όσο και από το διεθνές ρεπερτόριο.