30 φουσκωτά αναζητούν ιδιοκτήτη στα καταστήματα Γερμανός

, 30 φουσκωτά αναζητούν ιδιοκτήτη στα καταστήματα ΓερμανόςΑκόμη και αν ο Ιούνιος δε θεωρείται ο πιο θερμός μήνας του καλοκαιριού, τα κινητά παίρνουν φωτιά, στον πιο super διαγωνισμό SMS των καταστημάτων Γερμανός. Από την 1η Ιουνίου και κάθε ημέρα για 30 ημέρες, 1 φουσκωτό honWave 4 μέτρων με μηχανή Honda 15 hp και GPS Magellan, θα κληρώνεται σε έναν υπέρ τυχερό, προσφέροντας «αλμυρές» συγκινήσεις.

Η συμμετοχή σε αυτό το διαγωνισμό, γίνεται με τον πιο απλό τρόπο: αποστέλλοντας ένα κενό SMS στο 4530, ξεκινά ένα κυνήγι για τη συγκέντρωση… μιλίων. Κάθε σωστή απάντηση σε ερωτήσεις σχετικά με θάλασσα, γεωγραφία και διακοπές, προσφέρει «μίλια», δηλαδή συμμετοχές στον διαγωνισμό, αυξάνοντας τις πιθανότητες τελικής νίκης. Παράλληλα, κάθε σωστή απάντηση σας φέρνει πιο κοντά σε χιλιάδες δώρα, όπως Εκτυπώσεις Kodak, πακέτα σύνδεση What’s Up, εισιτήρια για τα Village Cinemas!

Και επειδή όπως σε πολλά πράγματα, έτσι και στη θάλασσα, το μέγεθος μετράει… οι 30 καπετάνιοι που θα κληρωθούν, θα έχουν τη δυνατότητα να αποδείξουν τις θαλασσινές τους ικανότητες (κατά προτίμηση μακριά από φουρτούνες), ως ιδιοκτήτες ενός 4μετρου φουσκωτού με μηχανή Honda 15 hp και ένα GPS θαλάσσης Magellan.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σχεδιασμό και την υλοποίηση του SMS Διαγωνισμού έχει αναλάβει η εταιρία WIN. Η WIN Α.Ε. είναι θυγατρική εταιρεία της WIN plc, η οποία βρίσκεται στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου από το 2004 και κατέχει ηγετική θέση στον τομέα παροχής υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας στην Ευρώπη. Η WIN Α.Ε. εστιάζει στη Νοτιοανατολική Ευρώπη παρέχοντας επιτυχώς υπηρεσίες SMS, Mobile Marketing και Mobile Content σε εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, σε Media & Entertainment Εταιρείες (Imako Media, Alpha TV, Sfera Radio, BBC, Sky News, etc) και Επιχειρήσεις.

Όλοι οι υποψήφιοι καπετάνιοι παρακαλούνται να στείλουν κενό SMS στο 4530 από… ΤΩΡΑ!

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Computers Apple Mac Pro

Mac Pro, Αμφίβολη διαθεσιμότητα και τιμή από 3.299 ευρώ στην Ελλάδα

Μπορεί να μην υπάρχει ακόμα διαθεσιμότητα των νέων Mac Pro στην Ελλάδα, έχουμε όμως τις επίσημες τιμές πώλησης διαθέσιμες. Το βασικό μοντέλο με τον τετραπύρηνο Intel Xeon E5 χρονισμένο στα 3.7GHz, 12GB RAM στα 1866MHz DDR3 ECC, 256GB PCIe flash αποθηκευτικού χώρου και με κάρτες γραφικών Dual AMD FirePro D300 με 2GHz GDDR5 VRAM η […]

Καταστήματα Saturn

Saturn | Έγινε το έλα να δεις…!

Περισσότεροι από 70.000 επισκέπτες υποδέχτηκαν το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας Saturn. Επίσημη πρώτη για το κατάστημα της Saturn στην Καλλιθέα, Λ. Συγγρού 340, που στις 9 π.μ. άνοιξε τις πόρτες του στο πολυπληθές κοινό που είχε συγκεντρωθεί από πολύ νωρίς, επιθυμώντας να επισκεφτεί το νέο χώρο και να επωφεληθεί από τις μοναδικές προσφορές σε περισσότερα […]

Καταστήματα Saturn

Saturn | Ο παράδεισος του Έλληνα gamer

Αύριο το πρωί ανοίγει τις πύλες του το Saturn, το μεγαλύτερο κατάστημα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών της Ευρώπης με 9.200 τ.μ. πρίζας και μπαταρίας! Για να ακριβολογούμε είναι το δεύτερο μεγαλύτερο, προηγείται και πάλι αυτό της Saturn στο Αμβούργο της Γερμανίας με το οποίο καταλαμβάνει δυο οικοδομικά τετράγωνα (18.000 τ.μ.!). Από το αναπαράγουμε το βίντεο […]

Καταστήματα GERMANOS

Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ | Ανανεώνεται

Τα νέα, αισθητικά αναβαθμισμένα καταστήματα της ΓΕΡΜΑΝΟΣ παρουσιάστηκαν εχθές σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για τους συνεργάτες franchisees του Δικτύου στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας. Για τις ανάγκες της παρουσίασης, στήθηκε ένα ανανεωμένο πιλοτικό κατάστημα.